[center]Жозе Моуриньо:'' Играта днес беше фантастична''[/center]
Треньорът оцени нивото и старанието на отбора си, само два дни след победата над Малага, и е сигурен, че класирането в групата вече е решено. Според него, ако Реал Мадрид победи и в Милано всичко вече ще е кристално ясно.''
Португалския треньор на Реал Мадрид Жозе Моуриньо бе изключително доволен от победата над Милан и изключителната игра на отбора му, само два дни след категоричния успех над Малага.
''Изиграхме фантастичен мач на Бернабеу, и то само два дни след срещата с Малага. Моите момчета показаха, че знаят как да съхранят сили, наистина съм много доволен от показаното на терена. Единадестте, които пуснах днес свършиха страхотна работа, но и останалите момчета от групата имаха какво да покажат в тази среща.''
Моуриньо не крие, че според него ситуацията в групата на неговия тим е почти решена.
''Предстоят още няколко мача преди затварянето на груповата фаза. Това, което искам е да излезем от групата без загуба. С десет точки съм сигурен, че сме се класирали на 100%. Победим ли в Милано интригата умира.''
Що се отнася до съперника обаче Моуриньо не смята, че нещата са изглеждали чак толкова лесни.
''Знаехме как трябва да играем срещу Милан, и затова нещата се получиха. Ние ги бяхме разучили, и бяхме готови да играе срещу тях. Не ми пука какво ще говорят медии и критици, моят отбор бе категорично по-добър.''