Как може португалец да свири мача с Реал Мадрид?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Как може португалец да свири мача с Реал Мадрид?

Мнениеот Madridist » 19 окт 2010 22:38

Съдията дотук свири добре. Не смятам,че Милан може да има претенции за нещо. Имаше две спорни ситуации за дузпи(срещу Роналдо и Ибрахимович) и съдията показа еднакъв критерий. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 окт 2010 22:56

Ситуацията с Ибра не беше в наказателното поле, но пък изобщо не беше спорна - чисто нарушение. А колкото до ситуацията с CR според мен няма дузпа.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 окт 2010 23:53

Нелош мач на Милан, но някои хора изневериха. Зеедорф, Роналдиньо и особено Пато играха слабо. За последния определението трагично не мисля, че е лишено от логика. Това, за което намекнах преди няколко часа, си беше факт. Някои ще кажат сигурно, че не било толкова явно. Сигурно, но преди първия гол, тоест преди ъгловия удар за "белите" имаше удар с лакът в лицето на Ибрахимович. Но съдията си затрая. Другото няма да го коментирам. Мисля, че това е достатъчно. На пръв поглед безобидна ситуация, но при факта, че доста нарушения не бяха дадени за италианците, имаше и някои само за "Реал", си беше решаваща за мача.
Много жалко за Тиаго. Абиати не знам защо не игра, но пускането на Амелия трябваше да е постепенно. В течение на мачовете. Дебют срещу Реал не е много добро решение на Алегри. Не че не се представи добре, но там е работата, че треньорът на Милан прави доста грешки от назначаването си, прекалено много експерименти, а това понякога не е много добре.
Индзаги трябваше да е титуляр, а не Пато. Това е всичко за мача.
Неприятен, даже доста неприятен резултат, но с него не свършва света.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 окт 2010 23:58

Според мен, след като е свършил мача, мога да кажа, че съдията свири добре и въобще не се забелязваше. Бих попитал автора, какво като съдията е португалец :?: Да не си мислиш,че всички португалци харесват Жозе Моуриньо :roll: Сигурен съм,че никой нормален фен на Спортинг Лисабон или Бенфика няма да харесва човек,който направи Порто абсолютен доминант в местното първенство и спечели купата на Уефа и ШЛ. Все едно,всички българи харесват Стоичков или Бербатов. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

haha

Мнениеот haha » 20 окт 2010 00:03

Съдията няма никакво значение.Реал заслужено биха.Всички знаем,какво ги очаква-нов осминаРеал ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 окт 2010 00:04

haha написа:Всички знаем,какво ги очаква-нов осминаРеал ;)

Ще поживеем , ще видим. Нищо сигурно няма в живота ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 окт 2010 00:12

Madridist написа:Според мен, след като е свършил мача, мога да кажа, че съдията свири добре и въобще не се забелязваше. Бих попитал автора, какво като съдията е португалец :?: Да не си мислиш,че всички португалци харесват Жозе Моуриньо :roll: Сигурен съм,че никой нормален фен на Спортинг Лисабон или Бенфика няма да харесва човек,който направи Порто абсолютен доминант в местното първенство и спечели купата на Уефа и ШЛ. Все едно,всички българи харесват Стоичков или Бербатов. 8-)

Ти, гледа ли хубаво ситуацията преди първия гол, гледа ли как се отсъждаха фаулове за единия и другия отбор. Роналдо прекали с неговите театрални изпълнения. Странно наистина, че Тиаго не игра. Алегри ли не го пусна, или наистина не беше излекуван. Странна работа, ако Тиаго си беше играл, нямаше да вкарат Реал повече от гол.
Благодари на Пато, че тази година беше най - слабият играч на Милан. Той игра за Реал. Явно това момченце от толкова години играе в Милан, не разбра, че в отбор като Милан трябва всеки мач да се раздаваш.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 окт 2010 00:18

Ситуацията при първия гол, футболистът на Милан събори с дясната ръка Алонсо .Чист фал. При подобен сблъсък, съдията свири пряк свободен и за вас, когато Пирло удари гредата. А според мен, днес играчът на Милан,който игра много слабо е Зеедорф. Не съм го гледал от много отдавна, но днес не можеше да спре елементарни топки 8-) Както и да е, Милан според мен са доста по-класен отбор от Аякс и ще продължат. От днешната загуба, не трябва да се правят трагедии, а по скоро да се направят изводи,на кои играчи да се залага от тук нататък и на кои - не ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 окт 2010 00:30

Madridist написа:Ситуацията при първия гол, футболистът на Милан събори с дясната ръка Алонсо .Чист фал. При подобен сблъсък, съдията свири пряк свободен и за вас, когато Пирло удари гредата. А според мен, днес играчът на Милан,който игра много слабо е Зеедорф. Не съм го гледал от много отдавна, но днес не можеше да спре елементарни топки 8-) Както и да е, Милан според мен са доста по-класен отбор от Аякс и ще продължат. От днешната загуба, не трябва да се правят трагедии, а по скоро да се направят изводи,на кои играчи да се залага от тук нататък и на кои - не ;)

Никой не оспорва ситуацията за фаула. Това беше първата от поредицата простотии на Пато, който не е нищо особено, а един набеден футболист. Казвам преди това. Преди да стане ъглов удар, малко след центъра Кедира удари с лакът в лицето Златан, категорично това се свири фаул. Но такъв не последва, играта продължи, топката беше в играч на "Белия балет". Стигна се до корнер, след който стана голът.
Но корнер не е сигурно дали щеше да има ако беше дадено нарушението срещу Ибрахимович. Както и да е. Пато не е за отбор като Милан. Много приказва, малко говори на терена. Индзаги дори и на 36 е по - бърз и по - добър от него. Просто Пато трябва да бъде продаден. Това е. Лошо е, че той е основен играч на тима. Когато имаш такъв играч, който да е решаващ, значи проблемът на Милан е доста голям. Той няма шампионски дух, няма стръв в играта му.
Другите грешки на Алегри са Зеедорф и може би Бонера. Трябваше да пусне Боатенг титуляр и не знам какво е състоянието на Тиаго. Много грешки на Алегри в един мач. Съдията сгреши неведнъж в полза на домакина, но и Алегри не направи нужното, за да докаже на Голямата уста, че неправилно беше унизен преди мача. Масимилиано Алегри не е за тим като Милан. За разлика от Табарес преди доста години. Уругваецът просто нямаше късмет. Това беше истината. Настоящият треньор има още много да учи, за да води голям отбор в Италия.

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 20 окт 2010 10:37

Според мен съдията си свири перфектно. В нито 1 момент не ущети Милан, а дори подмина ситуации в които можеше да даде дузпа за Реал.

Върни се в “Милан”