Кое ви накара да се регистрирате във форума на Гонг?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Кое ви накара да се регистрирате във форума на Гонг?
Аз се регнах блогодарение на странното чуство за заяждане което бях изпитвав училище навремето! Просто ми липсваше! След като човек завърши вече няма с кой да си спрята толкова яки спорове. В началото естествено бях много "долен" потребител и си отнасях наказанията! Дори ме е срам да си призная от къде ми идва ника! Ама на - вече се промених! Хубавото е че се изграждат приятелства с хора които обичат спорта! Като седна да гледам мач с мои приятели 2/3 сядат с нас за да се напият като свини! Така не става! Като се гледа мач трябва да се води спор но на спортна тематика! Радвам се че се регистрирах!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Защото форума е сравнително интелигентен и си има ясни правила,интересен е...
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Томето Русев ме накара с постоянните реклами на форума в "Спортно шоу Гонг" и не съжалявам.......

- Levskar_90
Наборе хубава тема
Ами четях форума главно, и един ден реших да се регистрирам, за да пускам и аз някое друго коментарче
[offtopic]Сашо се казваш нали
. Значи освен набори сме и адаши
[/offtopic]

[offtopic]Сашо се казваш нали

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Аз по времето на ЛиценсГеит и пожелах на Батков да се осере пред златните врати на Шaмпионската Лига..
Тогава бях G-style777, после се посприятелих с някои левскари, ботевисти, слависти, морски, черноморски и хора обичащи футбола.
Те ми обясниха и разясниха, че фотбола е една игра и всички сме Българи.
Те направиха от този форум нещо голямо. Сега форум Гонг е това, което всички обичаме.
Тогава бях G-style777, после се посприятелих с някои левскари, ботевисти, слависти, морски, черноморски и хора обичащи футбола.
Те ми обясниха и разясниха, че фотбола е една игра и всички сме Българи.
Те направиха от този форум нещо голямо. Сега форум Гонг е това, което всички обичаме.

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- Frankie Lampard
- Контакти:
Регистрирх се за да ''убивам'' свободно ми време.