До Gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: До Gong.bg

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 19:26

Не искам да те обиждам, но тук вкараха много модератори, които не знаят какво да правят, но знаят да банват без причина! Това е просто жалко и целия форум на ГОНГ се петни... :oops: За това са виновни тия, които са ги сложили за модове! В момента всички модератори не стават за нищо! Просто не виждам някой, който да си гледа работата както трябва! Може би само Модератор Левски... другите са жалка паплач! Нищо чудно отново да ме баннат, но все пак сме демократична държава и всеки има право на мнение! :idea:

Не знам от какво е продиктувано твоето мнение,според мен никой няма да тръгне да трие теми защото така му харесва....Аз лично си гледам работата и не банвам без причина,макар и Попая примерно да ме дразни супер много,ето той дори се опитва да измисли нещо оригинално по мой адрес,но не му се получава,горкия :lol: Всеки модератор има своя задача,но пак ти повтарям:НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ МОДЕРАТОР И ДА ОТСЕЕШ ПРОСТОТИЯТА,ТЯ Е НАВСЯКЪДЕ......
Последна промяна от MORSKI на 04 мар 2009 19:31, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 04 мар 2009 19:27

PFC Litex написа:...Всяка мисъл в нова тема е крайно нежелателно и точно за това се търкат темите, които се повтарят....

Само един бърз въпрос, примерно днеска има тема "Левски : Вихрен", след няколко дена пак играят и се пусне нова тема "Левски : Вихрен", ще бъде ли изтрита?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 мар 2009 19:27

Дано доживея подобни заигравки в този форум
Скъпа, отивам да пия Пиринско и да се напия като свиня. Обичам те. Целуни малкия Андре-Пиер. Поздрави. Жиняк

п.п. Сборен отбор на Винпром Карнобат е изявил желание да играе срещу цска, тъй като е видял 'небивалия' успех на отборите на други последователи на бог Дионис от градовете Сливен и Благоевград. Очаква се контролата да се състои в София на ултрамодерната арена на евровоайорите

но едва ли.
angelov написа:Само един бърз въпрос, примерно днеска има тема "Левски : Вихрен", след няколко дена пак играят и се пусне нова тема "Левски : Вихрен", ще бъде ли изтрита?

Не, защото тя ще касае друг мач.
Няма значение, че е отново срещу Вихрен , самата среща е за първенство.
Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 04 мар 2009 19:31

Не е зле модовете да прочетат мненията за тях и по другите форуми.Защото и там ги коментират потрбителите,но доста по-свободно разбира се.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 04 мар 2009 19:32

PFC Litex написа:Флудите, спамите, офтопици.
Някой се сетил нещо бам нова тема, друг се сетил друго бам нова тема и в крайна сметка никаква дискусия.

Предложих ви вие да пускате темите, не можело! Тогава ще търпите, а не да бъркате "Локум" с "Локомотив"!!! По твойта система трябваше днеска да намеря от август месец темата "Вихрен" - "Левски" ли? И тя е във форума ...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 04 мар 2009 19:34

Май,заради тези,новите,пичове взе да ми се повръща....Ей сега ми махнаха тема,в която написах,че сме играли като башибозук срещу Пирин...А сега,де...Писах и,че не е ясно Станков и Здравков чий го крепят там....Това е ...Баси държавата.Тези,новите модератори,с малки изключения са пълни тъпанари .Майк28 ми се издигна в очите,защото видях,че харесва една велика група,ама другите са....леле мале!Днес видях един от Литекс,който сигурно ще спори с Морския ,кой е по-зле....Баси злето,баси народа... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 04 мар 2009 19:34

Това беше пълна глупост- погледни колко теми има пуснати за модовете, откакто аз съм модератор- псували са ни всякак, темите не сме ги трили. Какво да гледам какво са писали за модовете, ако един човек се държи нормално, няма да има среща с модовете, аз за толкова години в какви ли не сайтове и форуми съм регистриран, нямам едно наказание.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 04 мар 2009 19:34

angelov написа:
PFC Litex написа:...Всяка мисъл в нова тема е крайно нежелателно и точно за това се търкат темите, които се повтарят....

Само един бърз въпрос, примерно днеска има тема "Левски : Вихрен", след няколко дена пак играят и се пусне нова тема "Левски : Вихрен", ще бъде ли изтрита?

Ще бъде! Точно от него! "Вервай ми!"
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 мар 2009 19:34

smash_the_reds написа:Не е зле модовете да прочетат мненията за тях и по другите форуми.Защото и там ги коментират потрбителите,но доста по-свободно разбира се.

Аз пък не съм срещал до сега, в който и форум да е било някой да е харесвал модератор.
Потребители <-> модератори си е буквално игра на стражари и апаши тъпото е, че модераторите не са лелки в детската градина и за всяко едно нещо да казват, какво да се прави.

Всичко е казано в правилата на всеки форум, всеки който ги спазва дискутира спокойно.

Пиша и във форума на Data.BG и до доста редовно, но нещата са коренно различни от тук.
Влезте сега в секция спорт там и вижте, как се лафи и как всички се забавляваме, а там модераторите са 5 пъти по строги, отколкото тук
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 19:37

popaj написа:
MORSKI написа:Айде появи се и тоя уникум,то без него няма как да мине тема :lol: Ибричкия може да си ти, в това няма спор :lol:

А знаеш ли какво е копрофаг???Съмнява ме ,че знаеш,защото ми изглеждаш тъпо парче.Копрофаги се наричат организми,хранещи се с екскременти...или,иначе казано-лайнояди :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ей,че си интелигентен значи :lol: Добре е помогнал Гугъла :lol: Хитрец :mrgreen: А искам да те питам известно ли ти е какво значи жмуда :idea: Като достигнеш до отговора с помощта на Гугъл,ще разбереш,същността на твоето съществуване ;)

Върни се в “Футбол - България”