БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2010 21:00

TPAKTOP написа:
Azz написа:добре, дайте го тоя нов собственик да видим какво предлага и какви гаранции дава, че ще възроди отбора?

Нов собственик няма! И не съм твърдял че има но ИСКАМ!!! Вече съм го описал кактрябва да изглежда! Сигурен съм че има богати хора които милеят за ЦСКА но ги е страх дори да отправят оферта!

И без да го описваш е ясно, че представата на всички ни за него е абсолютно еднаква. Ама не може да рискуваш закриване на клуба заради едно пожелание! Безумно е!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 19 окт 2010 21:16

Какъв вид бойкот/протест би бил по-ефективен - сегашният вариант или ако на всеки мач има по 10к фенове, които изразяват протеста си директно в лицата на Титан-ци, но и същевременно подкрепят отбора?[/quote]
Ами проблема е че на никой от Титан не му пука за феновете на ЦСКА! Те си имат пари и ги боли... Вече незнам защо взеха ЦСКА? Дано просто да са слаби мениджъри и най-сетне да се научат![/quote]
А защо на феновете трябва да им пука какво мисли Титан за тях? Нали е важен отборът, той има нужда от подкрепа! Интересуваш ли се какво мисли Титан за теб, като фен?[/quote]
Ами честно казно да! като не ме искат на стадиона няма да отида! Би ли отишъл на парти за рожден ден на твой враг дори да са поканили и твоите близки? На мен лично ми писна! Аз не искам промяна в Титан искам нов собственик![/quote] И АЗ искам 1 милион ама няма с тоя песимизам и писана по форомите нищо едиствения варят е фен клубовете по места да събират пари като члески глас по 50 лв да се избере един оправителен съвет и да откупим клуба ;) другия по 15000 души на мач по 200 000 лв приходи на мач ще има за стадион ще има за играчи и рекламите ще се овиличат а с гледане на мачове на езерото нищо несе променя
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 окт 2010 21:18

Васконти, не виждаш ли целият този абсурд в ЦСКА? Какво се опитваш да кажеш- че с Титан сме зле, ама без тях ще сме още по-зле, така ли?
Приятел, какво разбираш под зле. Ами аз например съм съгласен да знам, че собствениците ни са бедни и нямат пари. Но да знам, че са честни хора, които нямат някакви задни подбуди. И тогава да видя, че в ЦСКА се набляга повече на школата, вкарват се повече юноши в първият отбор. Купуват се по-евтини бг играчи и т.н, щом като няма пари за скъпи. Обаче да видя, че има един отдаден и силен човек на поста директор, който си върши работата и милее за отбора, а не да комисионерства и да говори само глупости пред камерите. Да видя, че имаме нормален треньор, който си разбира от работата и сам избира състава и играчите, колкото и малък и ограничен да му е избора. А не някво тъпо маке, няква кукла на конци, дето и казват кой да пусне и кой не. Бих бил доволен и да загубим някои мачове срещу слаби отбори, но да видя, че момчетата играят с хъс и се раздават на 100 процента. А не треньорът да ги нарежда по някакъв СТРАНЕН начин и те да играят бездушно и без мотивация и да губят от отбори като Калиакра, Миньор и Мездра по СТРАНЕН начин.
Не знам дали ме разбра. Искам просто нормални собственици. Може да са много по-бедни от Титан, но да са честни хора и клубът да е нормален. Пък ако ще и след 9-то място да сме
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 19 окт 2010 21:21

danko_sot написа:Васконти, не виждаш ли целият този абсурд в ЦСКА? Какво се опитваш да кажеш- че с Титан сме зле, ама без тях ще сме още по-зле, така ли?
Приятел, какво разбираш под зле. Ами аз например съм съгласен да знам, че собствениците ни са бедни и нямат пари. Но да знам, че са честни хора, които нямат някакви задни подбуди. И тогава да видя, че в ЦСКА се набляга повече на школата, вкарват се повече юноши в първият отбор. Купуват се по-евтини бг играчи и т.н, щом като няма пари за скъпи. Обаче да видя, че има един отдаден и силен човек на поста директор, който си върши работата и милее за отбора, а не да комисионерства и да говори само глупости пред камерите. Да видя, че имаме нормален треньор, който си разбира от работата и сам избира състава и играчите, колкото и малък и ограничен да му е избора. А не някво тъпо маке, няква кукла на конци, дето и казват кой да пусне и кой не. Бих бил доволен и да загубим някои мачове срещу слаби отбори, но да видя, че момчетата играят с хъс и се раздават на 100 процента. А не треньорът да ги нарежда по някакъв СТРАНЕН начин и те да играят бездушно и без мотивация и да губят от отбори като Калиакра, Миньор и Мездра по СТРАНЕН начин.
Не знам дали ме разбра. Искам просто нормални собственици. Може да са много по-бедни от Титан, но да са честни хора и клубът да е нормален. Пък ако ще и след 9-то място да сме
ако го казваш на боикотиращите ще те убият с камани за тях са важни точките няма значени как са постигнати
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2010 21:23

danko_sot написа:Васконти, не виждаш ли целият този абсурд в ЦСКА? Какво се опитваш да кажеш- че с Титан сме зле, ама без тях ще сме още по-зле, така ли?

Повтарям за 134 път, за последен път - не защитавам Титан, а съм против бойкот/протест в тази форма! Този протест трябва да е на стадиона, не по кръчмите! Това наистина ли не го осъзнавате? И аз искам нормални собственици, и аз не харесвам поне 95% от нещата, които стават в ЦСКА, но говоря за съвсем друго нещо!
[/center]

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 окт 2010 21:40

vaskonti написа:

Повтарям за 134 път, за последен път - не защитавам Титан, а съм против бойкот/протест в тази форма! Този протест трябва да е на стадиона, не по кръчмите! Това наистина ли не го осъзнавате? И аз искам нормални собственици, и аз не харесвам поне 95% от нещата, които стават в ЦСКА, но говоря за съвсем друго нещо!

Защо да ходим на стадиона след като по този начин подкрепяме не толкова ЦСКА, колкото ФК "Титан"? Ако не ходим на мачове, се надявам да ускорим махането им
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2010 21:42

Нужно ли е сега да казвам нещо, което в момента ти го мислиш? Естествено, че протест на стадиона ще ускори много повече ПРОДАЖБАТА на ЦСКА. Прави разлика между махане и продажба. И не само в четвъртък, във всеки мач трябва да има възможно най-много фенове и ако щеш да се прави хореография насочена срещу Титан!
[/center]

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 окт 2010 21:49

vaskonti написа:Нужно ли е сега да казвам нещо, което в момента ти го мислиш? Естествено, че протест на стадиона ще ускори много повече ПРОДАЖБАТА на ЦСКА. Прави разлика между махане и продажба. И не само в четвъртък, във всеки мач трябва да има възможно най-много фенове и ако щеш да се прави хореография насочена срещу Титан!

Не знам аз не съм от София и рядко ходя на мачове. Но чух, че когато се опитали да протестират на стадиона, Титан веднага пуснали мутрите срещу протестиращите. нормално е, хората ги е страх. И мен ме е страх. Не искам Титан, но не искам и да отида на стадиона и да протестирам срещу тях и заради това да ми счупят няколко зъба. Това е мутренска история. Може би заради това протестират отвън вече феновете, не знам

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 окт 2010 21:50

vaskonti написа:Примера ти не е съвсем правилен. Ако трябва да отговоря в същия стил, все едно родителите на най-добрият ти приятел, който има рожден ден да те ненавиждат и да не искат да те видят и ти да не отидеш да го уважиш. Как мислиш, кое е правилно - да отидеш или не?

В спора се роди най-правилния пример! Ако родителите на приятелката ми ме мразят аз във тях няма да отида! Под "родители" разбирай Титан! Под "у тях" разбирай Васил Левски! Да и това е истината колкото и да обичам приятелката си(ЦСКА) нагости няма да ходя!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

caso
Контакти:

Мнениеот caso » 19 окт 2010 23:15

мисля че трябва да подкрепим отбора и да покажем на титан че ЦСКА не е просто фирма и поредната перачница за пари
а футболистите да се усетят че играят в ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”