Мнениеот danko_sot » 19 окт 2010 21:18
Васконти, не виждаш ли целият този абсурд в ЦСКА? Какво се опитваш да кажеш- че с Титан сме зле, ама без тях ще сме още по-зле, така ли?
Приятел, какво разбираш под зле. Ами аз например съм съгласен да знам, че собствениците ни са бедни и нямат пари. Но да знам, че са честни хора, които нямат някакви задни подбуди. И тогава да видя, че в ЦСКА се набляга повече на школата, вкарват се повече юноши в първият отбор. Купуват се по-евтини бг играчи и т.н, щом като няма пари за скъпи. Обаче да видя, че има един отдаден и силен човек на поста директор, който си върши работата и милее за отбора, а не да комисионерства и да говори само глупости пред камерите. Да видя, че имаме нормален треньор, който си разбира от работата и сам избира състава и играчите, колкото и малък и ограничен да му е избора. А не някво тъпо маке, няква кукла на конци, дето и казват кой да пусне и кой не. Бих бил доволен и да загубим някои мачове срещу слаби отбори, но да видя, че момчетата играят с хъс и се раздават на 100 процента. А не треньорът да ги нарежда по някакъв СТРАНЕН начин и те да играят бездушно и без мотивация и да губят от отбори като Калиакра, Миньор и Мездра по СТРАНЕН начин.
Не знам дали ме разбра. Искам просто нормални собственици. Може да са много по-бедни от Титан, но да са честни хора и клубът да е нормален. Пък ако ще и след 9-то място да сме
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]