До Gong.bg
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: До Gong.bg
ТОКУ ЩО ТОЗИ "ЛИТЕХ" МИ ИЗТРИ ТЕМАТА ЗА ЦСК И МЕ ПРАТИ ДА СИ ПИША В НЯКВА СТАРА ТЕМА В ТЕХНИЯ ФОРУМ!!!! НЯМАШЕ НИЩО ЛОШО В ТОВА КОЕТО ПИСАХ!!!!!! ПРОСТО ПОХВАЛИХ ПИРИН И ПОЖЕЛАХ,ТАКИВА МАЧОВЕ ДА ИМА ПО-ЧЕСТО В СОФИЯ!!!! ЕФТИНО Е ДЪРЖАНИЕТО НА ТЕЗИ МОМЧЕНЦА ИЛИ НЕ ЗНАМ КАКВИ СА!!!!!!!!
MORSKI написа:Стига си голословил,кажи поне 1 ,който да е изгонен безпричинно,ей така за спорта!!!!!
Да ви имам и на хората,все сте недоволни,отивайте в други форуми ревльовци......Аз ти гарантирам няма нито 1 потребител,който да е баннат безпричинно.Другото са безсмисици,роедни от болната глава на тоиз и онзи......
И ти си ибрикчия,нали????Щом ти идва отвътре...ок.По-добре е от копрофаг.

MORSKI написа:Айде не думай беКъде съм изпуснал дума,професоре??? Ти май си сбъркал форума,а
Фактът,че аз продължавам да се занимавам с такива хора,които са заслепени от своето мнение за себе си,които са подгонени от мания за нещо повече от другите,видимо без покритие,е проява на повече от спокойствие.Ето на това аз казвам"българщина". Пак кажи,че си нещо повече и съвсем ще предизвикаш присмех у мен
Не искам да те обиждам, но тук вкараха много модератори, които не знаят какво да правят, но знаят да банват без причина! Това е просто жалко и целия форум на ГОНГ се петни...

Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!
Айде появи се и тоя уникум,то без него няма как да мине тема
Ибричкия може да си ти, в това няма спор 

Последна промяна от MORSKI на 04 мар 2009 19:18, променено общо 2 пъти.
Никой не ти отнема правото на глас, но го прави там, където трябва.
Всяка мисъл в нова тема е крайно нежелателно и точно за това се търкат темите, които се повтарят.
Относно обидите това може да го направи само човек, който няма, как да обори нечие мнение.
Всяка мисъл в нова тема е крайно нежелателно и точно за това се търкат темите, които се повтарят.
Относно обидите това може да го направи само човек, който няма, как да обори нечие мнение.

PFC Litex написа:Никой не ти отнема правото на глас, но го прави там, където трябва.
Ако се спреш да триеш теми без причина и да заключваш ще бъде едно добро начало за теб...

Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!
MORSKI написа:Айде появи се и тоя уникум,то без него няма как да мине темаИбричкия може да си ти, в това няма спор
А знаеш ли какво е копрофаг???Съмнява ме ,че знаеш,защото ми изглеждаш тъпо парче.Копрофаги се наричат организми,хранещи се с екскременти...или,иначе казано-лайнояди

Т.нар. MORSKI не питай кого си обидил, защото самият ти си обида за форума! Държиш се като абсолютен селяндур с всеки, който ти опонира за нещо! Моля за извинение всеки, който е от село, за неправилната употреба на думата "селски" спрямо теб!
П.П. WIND, в момента в темата си казват болката не само фенове на ЦСКА, а и на други клубове... Става дума за принципа на "модериране".
П.П. WIND, в момента в темата си казват болката не само фенове на ЦСКА, а и на други клубове... Става дума за принципа на "модериране".
Последна промяна от Deliba6 на 04 мар 2009 19:26, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- smash_the_reds
Щом не ви харесват новите модератори защо не ги попитате как са ги избрали точно да са те?Не мисля че ще има отговор ,но все пак опитайте....

Апостола написа:Ако се спреш да триеш теми без причина и да заключваш ще бъде едно добро начало за теб...
Изобщо не си мисли, че съм в този форум за да правя кариера

Има къде да модерирам и да водя перфектни дискусии.
Много жалко за редовните потребители във форума на Гонг, които са тук за да дискутират по нормален начин, защото тук нормална дискусия за една седмица невидях.
Разходете се и в други форуми и вижте, как се бъзикат левскарите с ЦСКА в момента да ти е кеф да си в подобни дискусии, а тук е..................................
Флудите, спамите, офтопици.
Някой се сетил нещо бам нова тема, друг се сетил друго бам нова тема и в крайна сметка никаква дискусия.

Върни се в “Футбол - България”