Созопол-Ботев 17.11.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Официално отложиха Созопол - Ботев

Мнениеот Месершмит » 19 окт 2010 17:22

bucky_barabata написа:Е ся, няма да пеем песни за Марица, ама на мазутени изчадая ще им се види ад.

Е то ясно, че няма да пеем песни за Марица, ще си пеем нашите песни и ще аплодираме играчите на Маричката, особено като забиват голове на Нафтата :mrgreen:

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 19 окт 2010 18:21

Какви закани, какви пет лева?Ако има страна, която явно се опитва да развали отношението между двете агитки, то това е зелената.Никой нищо няма да ви направи.Най-малкото, все едно 24 годишен бодибилдър да набие 10 годишно момченце на улицата и да му вземе колелото. :lol:

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 19 окт 2010 18:27

Аз нямам търпение да видя с очите си "великия" отбор на Нафтата, дето единствено световната конспирация и Ботев му пречат да играе поне финал за ШЛ :mrgreen:
Ще е интересно да видим с очите си що за чудо е тоя Нафтекс.
Ама се опасявам, че може да напълнят гащите и въобще да не дойдат. Щото ако Маричката им скочи, така както на нас ни скочи, може и с голова разлика да си тръгнат :mrgreen:
Между другото очаквам тая година ФИФА да им присъди наградата за писане на декларации и разплитане на конспирации :mrgreen:

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 19 окт 2010 18:55

Смело мога да кажа, че последно време публиката на Ботев, е една от най-цивилизованите. Даже полицията си почива май на нашите мачове. Елате спокойно, да видите част от феновете на анатемосания от вашето ръководство отбор. След време живот и здраве ще видите и самия отбор. Ние правим празник от нашите мачове, сега просто ще подкрепим един достоен пловдивски тим срещу вас, пък и сме любопитни да видим на живо как играете.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 19 окт 2010 23:15

Месершмит написа:
bucky_barabata написа:Е ся, няма да пеем песни за Марица, ама на мазутени изчадая ще им се види ад.

Е то ясно, че няма да пеем песни за Марица, ще си пеем нашите песни и ще аплодираме играчите на Маричката, особено като забиват голове на Нафтата :mrgreen:

Е, аз се сещам за
Шуми Марица ...
....
Марш, марш с генерала наш.
В бой да вървим, врага да победим.

Мисля, че тази част става екстра.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

westside

Мнениеот westside » 19 окт 2010 23:15

Много бързо върнахте емблемата можело значи ама веднага заключихте темата
Нормално защото ще увиснете без нас
А ти славия форевър който я заключи бързо бързо няма да те коментирам изобщо
А група ще ми дава за пример ама искам да останат само тези от Академик да ви пишат
Нали сте си шопи ще си гукате тук трима човека

Искам да знам защо пак ни махнаха емблемата???

Мнениеот westside на 19 Окт 2010 20:59
Искам да знам защо пак ни махнаха емблемата от лентата горе???Tа сега трябва маса търсене докато намеря нашите теми .
Това е гавра с отбора на Ботев и нас феновете,нестига че поне 20% от потребителите на сайта сме Ботевисти и им правим тук яко трафик и лапат мангизи от нас ами поне малко ни уважавайте!!!
Призовавам всички канари за пълен бойкот!!!Имаме си достатъчно наши сайтове където да си пишем.

http://www.BOTEVPLOVDIV.bg
http://www.BOTEV1912.com
http://www.BULTRAS.com
http://www.BOTEV.net

westside

Върнете се в началото
Re: Искам да знам защо пак ни махнаха емблемата???

Мнениеот slavia_forever на 19 Окт 2010 21:04

westside написа:ами поне малко ни уважавайте!!!

Даже много ви уважаваме, след като сте сред разделите отборите от "А" група! Хайде малко благодарност и РЕЦИПРОЧНО УВАЖЕНИЕ, А!!

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 20 окт 2010 00:12

Гледам ,че темата е морска и някой да има идея за разпада на Равда.
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 20 окт 2010 00:25

bixxol написа:Гледам ,че темата е морска и някой да има идея за разпада на Равда.

До колкото разбрах преди малко в друг пост във форума май Нафтата ще се влее в Равда ама малко трудно ми се вижда.

Иначе имаше един рефрен от тук до Филипините само жълто-сините може и него да използваме на мача :lol: .
Изображение

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 20 окт 2010 10:42

ще отидем да ги видим нафтата срещу маричката, все пак са ни пряк конкурент, но се надявам да няма провокации. все пак се стараем да изграждаме един положителен облик на публиката ни. ако те не провокират по някакъв начин пловдивските фенове на стадиона, едва ли ще има проблеми. нека си подкрепят отбора. лошо няма. ние ще отидем като "семкаджии" :lol:

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 20 окт 2010 11:04

Ама ти мислиш ,че някой фен на нафтата ще доиде на мача ли :) :shock: :lol: :shock: :roll: :mrgreen: :)

Върни се в “Ботев”