До Gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ilian78
Контакти:

Re: До Gong.bg

Мнениеот ilian78 » 04 мар 2009 18:43

MORSKI написа:Г-н модератор, ако сте толкова сведущ в bbcode поне си махайте таговете за цитат след като премахнете надписите. Оп...извинете...аз май това не го знаех.

Когато на някого му се даде власт да коригира поведение, правопис, словоред се очаква той самият да разполага с тях.
Вие господине не разполагате с нито едно от определените качества, затова ще ви помоля да ограничите контактите си с мен до минимум. Ще рече нула.

Гонг, излагате се като кифладжии с този форум, а модераторите които сте определили да въдворяват ред, спокойствие и доброжелюбен тон за провеждане на нормална дискусия не помагат в никаква степен за горното.
Жалко.

Вие "Господине",наред ли сте изобщо с главата????Виж пъро твоето писане и тогава коментирай,Аз,както и ти,както и всеки има право да си пише както си иска :!: Ако искам ще си махам таговете,ако искам няма!Кой си ти,че да ми кажеш бе??????Много ви порасна работата на такив акато теб,аз контакти с теб нямам,виж ти може и да имаш контакти :lol: Напълни се форума с такива индивиди като "вас Господине" :lol:

Защо просто не си призна че си сбъркал господин МОРСКИ.
Теб сега за обиди кой ще те банне :evil:
само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ алееее само ЛЕВСКИ обичаме тееее

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 18:47

ilian78 написа:
Защо просто не си призна че си сбъркал господин МОРСКИ.
Теб сега за обиди кой ще те банне :evil:

Може би защото не съм съгласен с мнението му???? Или може би защото той се е взел доста насериозно :idea: Обиждал съм :lol: Как по точно?????Да съм използвал някакви квалификации случайно???

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 04 мар 2009 18:48

Хм...искаш да падна на твоето ниво, да те подиграя така че целия форум да ти се смее и тогава да разбереш че си сгрешил ли БЕ МАЛОУМНИК НЕГРАМОТЕН?!

ЩО НЕ СПРЕШ ДА ИЗПУСКАШ БУКВИ И СЕ ЗАМИСЛИШ ДА СИ ЗАВЪРШИШ 3ти КЛАС? Белким се научиш да пишеш грамотно? Или да отидеш да питаш дядо или баба как се общува с хора ОЧЕВАДНО по-умни и по-начетени от теб?

А ако не си разбрал (което също е очевадно) когато си модератор в някакъв обществен форум НЕ МОЖЕШ да пишеш както си искаш.
Така както не може един полицай да се разхожда пиян по Дондуков така и един модератор не може да не спазва правилата за писане във форума чийто модератор е.

П.С. Моля останалите хора от модераторския екип на форума да обърнат специално внимание на колегата си.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Апостола

Мнениеот Апостола » 04 мар 2009 18:50

athom написа:П.С. Моля останалите хора от модераторския екип на форума да обърнат специално внимание на колегата си.

Същото се отнася и за модератор ЦСКА, който банва без причина...
Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 18:59

athom написа:Хм...искаш да падна на твоето ниво, да те подиграя така че целия форум да ти се смее и тогава да разбереш че си сгрешил ли БЕ МАЛОУМНИК НЕГРАМОТЕН?!

ЩО НЕ СПРЕШ ДА ИЗПУСКАШ БУКВИ И СЕ ЗАМИСЛИШ ДА СИ ЗАВЪРШИШ 3ти КЛАС? Белким се научиш да пишеш грамотно? Или да отидеш да питаш дядо или баба как се общува с хора ОЧЕВАДНО по-умни и по-начетени от теб?

А ако не си разбрал (което също е очевадно) когато си модератор в някакъв обществен форум НЕ МОЖЕШ да пишеш както си искаш.
Така както не може един полицай да се разхожда пиян по Дондуков така и един модератор не може да не спазва правилата за писане във форума чийто модератор е.

П.С. Моля останалите хора от модераторския екип на форума да обърнат специално внимание на колегата си.

Слушай какво,не си ти човекът,който да ме поучава какво да правя и какво не :idea: Неграмотен аз не съм,това,че съм изпуснал буква се случва на всеки,но заядливостта на хора като теб е хронично заболяване :idea: Искал да ме подиграе :lol: Не ти се получава :idea: Още по-малко ти ще ми кажеш,какво да правя,първо вижте вашето поведение,тогава погледнете поведението на модераторите.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 04 мар 2009 19:03

Факта, че аз продължавам да се обръщам към вас с оръщението "Господине", въпреки добре изявеното ви невъзпитание, неграмотност и скудоумие е просто проява на добродушие, търпеливост и философско спокойствие.

А фактът че вие продължавате да размахвате гореописаните от мен ваши качества като байрак е проява на "Българщина" в едно от най-чистите и състояния срещани от мен в последните години.
Четящите горните постове мисля че ще съумеят да преценят кое колко струва.

П.С. Ако изпускахте по буква на ден да речем можеше и да се приеме за нормално. Да изпускате по дума на изречение се нарича неграмотност.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Апостола

Мнениеот Апостола » 04 мар 2009 19:08

Ето преди малко пуснах една тема в която нямаше нито псувни и нещо провокиращо, а тоя модератор PFC Litex ми изтри темата! Гледам и на други хора трие темите! Явно ви харесва хората да не си казват мнението...
Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!

WIND

Мнениеот WIND » 04 мар 2009 19:10

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ЧОВЕКА СЪЗДАЛ ТАЗИ ТЕМА!!!!!! ПРАВ Е ДО БОЛКА!!!!! ГАНО ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ!!!!!! ТОЛЕРИРАТ СЕ НЯКОЛКО ОТБОРА НАЧЕЛО С ЛЕСКИ,А ЗА ОСТАНАЛИТЕ ДЪРВОТО Е ТОТАЛНО!!!! ТА НАЛИ ТОВА Е ФОРУМ!!!!!! ДРУГАРИ ОТ ГОНГ,КАТО ТРИЕТЕ ИСТИНАТА ОТ ФОРУМА НЕ Я ТРИЕТЕ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!!!! ИСТИНАТА ВИНАГИ Е САМО ЕДНА!!!!!!!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 19:10

Айде не думай бе :lol: Къде съм изпуснал дума,професоре??? Ти май си сбъркал форума,а :idea: Фактът,че аз продължавам да се занимавам с такива хора,които са заслепени от своето мнение за себе си,които са подгонени от мания за нещо повече от другите,видимо без покритие,е проява на повече от спокойствие.Ето на това аз казвам"Българщина". Пак кажи,че си нещо повече и съвсем ще предизвикаш присмех у мен :lol:
Последна промяна от MORSKI на 04 мар 2009 19:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 мар 2009 19:12

Апостола написа:Ето преди малко пуснах една тема в която нямаше нито псувни и нещо провокиращо, а тоя модератор PFC Litex ми изтри темата! Гледам и на други хора трие темите! Явно ви харесва хората да не си казват мнението...

Колко пъти трябва да попитам, когато има пусната тема по даден въпрос, защо трябва да се пуска нова.

Явно сте свикнали в миналото в този форум всеки да прави, каквото си иска и сега.
От седмица насам ако не сте забелязали се налага по0сериозен контрол над форума.
Така желаят собствениците на същият и ние, като модератори изпълняваме исканията им.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”