PFC Litex написа:Пишете в една тема gong/viewtopic.php?f=30&t=11731
не е нужно да се дъвчат едни й същи неща в няколко теми.
Ти ми стана много противен! Стига си заключвал темите!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
PFC Litex написа:Пишете в една тема gong/viewtopic.php?f=30&t=11731
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Апостола написа:Ти ми стана много противен! Стига си заключвал темите!PFC Litex написа:Пишете в една тема gong/viewtopic.php?f=30&t=11731

athom написа:Модератор който не знае да ползва елементарни функции на форума катое нещо което може да се срещне само по българските ширини.
Потребител който се оплаква от това че видите ли неговите теми били трити за 20, а отсрещните теми не били трити за 30 минути също.
Смях.
PFC Litex написа:Апостола написа:Ти ми стана много противен! Стига си заключвал темите!PFC Litex написа:Пишете в една тема gong/viewtopic.php?f=30&t=11731
Всеки с мнението си.
Колко еднакви теми според теб трябва да има в един форум?
Old_death написа:Само да кажа аз бях баннат от Модератор ЦСКА ... Друг е въпроса, че не бях направил нищо нередно! Но всеки ще се сети каква е целта на тоя модератор... да банне всички левскари! И като си направих нова регистрация и като му писах защо съм баннат не получих никакъв отговор! Големи "шефчета" станаха...
Същия човек имаше дейно участие и в сутрешния екшън с моите теми
sedem_!_dva написа:Нека и аз кажа нещо по темата, Морски абсолютно не е прав, Old_death-също. Ама сега не ми се пише, че гледам мача, той е по-интересен
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта