БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот mertezaker » 19 окт 2010 14:21

Сектор Г с гръб към терена! - не ти ли се струва по-удачен начин за бойкот :roll: Така цяла Европа ще види, че сме недоволни от ситуацията в клуба! Аз протестирам и срещу играчите!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 19 окт 2010 14:22

TPAKTOP написа:Ами вече и аз смятам че трябва да се бойкотира! Титан не играят но те избраха треньора и те направиха селекцията по гледане на клипчета в youtube и dvd. Сега те трябва да отговарят за пожожението и състоянието на ЦСКА!

Да са казали че не са виновни? Щом сте толкова отворени вадете 10-15 милиона лева и купувайте. Ама неееееее такива като вас които само пищят нямат пари и за билет. Престанете вече.

КОЙТО Е ИСТИНСКИ ЦЕСЕКАР ДА Е НА СТАДИОНА, А НЕ ПРЕД СТЕНИ И ЕЗЕРА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 19 окт 2010 14:24

stannn написа:
TPAKTOP написа:Ами вече и аз смятам че трябва да се бойкотира! Титан не играят но те избраха треньора и те направиха селекцията по гледане на клипчета в youtube и dvd. Сега те трябва да отговарят за пожожението и състоянието на ЦСКА!

Да са казали че не са виновни? Щом сте толкова отворени вадете 10-15 милиона лева и купувайте. Ама неееееее такива като вас които само пищят нямат пари и за билет. Престанете вече.

Абе добре бе като искаш си ходи!!Аз я пускам за тия дето искта-карам ли те да правиш нещо!!Аман от разбирачи!!Ходи си и не си давай мнение-за неща -които не искаш да правиш!Ама като унищожат клуба да не ми ревеш! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 окт 2010 14:26

Аз нямам нищо против бойкота!Всеки има право на мнение и да изразява по свой начин позицията си...Само че титан доказаха, че не им пука за феновете.мислите ли ,че ще ги стресне това като утре няма да има хора на стадиона?И какво ще направят?Изведнъж ще почнат да ръководят ЦСКа както трявба ли?Просто нямат пари да издържат ЦСКА, в това е проблема и също така от неправилните им решения!Само че дори да кажат ето махаме се от отбора какво ще стане?Кой ще го вземе?Има ли желаещи?Искам да ви кажа, че аз не ги харесвам и не ми харесва какво правят с ЦСКА... но с тия протестия няма да има файда, поне аз така мисля!Другото което е не мисля, че точно в европейските мачове трявба се излагаме като кифладжии...точно в тия мачове трявба да си подкрепяме отбора а мачове като калиакра и кой ли не от първенстото може да си правиме каквото искаме!Разберете ,че на хората им се гледат европейските мачове, не че не подкрепят протеста.И на мене ми се гледат и това е най-хубавото което ни се случи тая година... защото ми е писнало да хгледам отрбори като Калиакра и други където нямат идея как се играе тая игра!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 окт 2010 14:26

stannn написа:

Ами ако имах щях да го купя! Проблема е че и те нямат но го купиха незнайно как?! Сега положението още е подобно от времето на ЛУпи!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 19 окт 2010 14:26

mertezaker написа:Сектор Г с гръб към терена! - не ти ли се струва по-удачен начин за бойкот :roll: Така цяла Европа ще види, че сме недоволни от ситуацията в клуба! Аз протестирам и срещу играчите!

И кво ще ги трогнеш с това стоене с гръб???Нали са ти прибрали 10-те лева-тях това ги интересува!!!Правили сме го -не ства-време е за по-крайни действия!!Като не искате -еми добре-ваша работа-ходете и без тва няма да отидете скоро! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 19 окт 2010 14:27

Дали със предник или със задник към терена, мисля че трябва ма да сме на стадиона. Аз лично очаквам победа с 2 гола разлика, но дори и те няма да заличат негативното ми отношение от състоянието на ЦСКА.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 19 окт 2010 14:27

POPCORN написа:

Аз нямам нищо против бойкота!Всеки има право на мнение и да изразява по свой начин позицията си...Само че титан доказаха, че не им пука за феновете.мислите ли ,че ще ги стресне това като утре няма да има хора на стадиона?И какво ще направят?Изведнъж ще почнат да ръководят ЦСКа както трявба ли?Просто нямат пари да издържат ЦСКА, в това е проблема и също така от неправилните им решения!Само че дори да кажат ето махаме се от отбора какво ще стане?Кой ще го вземе?Има ли желаещи?Искам да ви кажа, че аз не ги харесвам и не ми харесва какво правят с ЦСКА... но с тия протестия няма да има файда, поне аз така мисля!Другото което е не мисля, че точно в европейските мачове трявба се излагаме като кифладжии...точно в тия мачове трявба да си подкрепяме отбора а мачове като калиакра и кой ли не от първенстото може да си правиме каквото искаме!Разберете ,че на хората им се гледат европейските мачове, не че не подкрепят протеста.И на мене ми се гледат и това е най-хубавото което ни се случи тая година... защото ми е писнало да хгледам отрбори като Калиакра и други където нямат идея как се играе тая игра!

Васко,от това ,че не ходиш на стадиона може и да няма ефект-ама да не мислиш,че само ще седиме??
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 окт 2010 14:27

mertezaker написа:Сектор Г с гръб към терена! - не ти ли се струва по-удачен начин за бойкот :roll: Така цяла Европа ще види, че сме недоволни от ситуацията в клуба! Аз протестирам и срещу играчите!

точно играчите са ни п**ки.. не смао титан.сега като висчко им е платено що не не играят?като не им е платена една заплата и почват да пискат..играчит имат поне 50% вина от случващото се в клуба!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 19 окт 2010 14:28

POPCORN написа:

точно играчите са ни п**ки.. не смао титан.сега като висчко им е платено що не не играят?като не им е платена една заплата и почват да пискат..играчит имат поне 50% вина от случващото се в клуба!

И на теб да ти наредят ДА НЕ играеш и ти няма да играеш!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”