cska_90 написа:vaskonti написа:Можете и на стадиона, стига да го правите достатъчно културно. Тъпо е да се опъват транспаранти с надпис "Боклуците вън"! Това, извинявай, ама е слабоумно! Онзи ден надписите за ДЮШ, стадион и адекватно поведение са пример за адекватен протест, ако щете бели кърпички махайте! Но при положение, че се псува каруцарски и издигате ебати надписите, как очаквате да реагират отсреща? Примерите с Партизан и поляците са абсолютни изключения, масово се протестира именно на стадиона! Защото така хем подкрепяш отбора, хем протестираш директно в лицето на собственика(но културно все пак) и хем ВИ ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПОЛУЧАВАТЕ ГЛАСНОСТ! Предлагам ти пак да помислиш(те) върху стратегията ви на протест, заради доброто на ЦСКА!
Плаката заради които скочиха на бой-прочел ли си го-имаше ли боклуци-нямаше!!И какво дойдоха мутри и се направиха на мъже!!!Абе нормално е тявоето мислене-не се учудвам-защото и аз допреди две години имах същото - не ходих по мачове-просто защото не бях в София-ходех де ма доста рядко!!Просто човек -когато гледа от страни и не е запознат е така!!!Както и да е-важното е да се оправиме!
Абе въпросът е да промените изцяло начина на протест, най-вече стила на надписите и скандиранията! Недей да ми вадиш отделни моменти от цялата картинка и да ми правиш изводи! Цялата картинка представлява едни малоумни лозунги, скандиране на псувни и простотии и все в тоя род неща! Това въобще не може да бъде правилният начин защото единственото, което постигате е да вредите на отбора! И няма значение Шеридън, Меридън, Тибони, Меси! ЦСКА не е отделен играч, ЦСКА е отборът! В момента това са играчите в тоя отбор, работата на феновете е да го подкрепяме, а ако не харесваме управлението на клуба, това се показва на стадиона, не по кръчмите! Но се прави цивилизовано и културно! Ако протестите са по този начин никой няма да ви закача! Просто съм изумен, че някой серизно смята, че с висене по кръчмите се помага на ЦСКА!
Пак да кажа, че не защитавам Титан, но има някои неща, които не би трябвало да пренебрегваш - Титан единствени от 20г.(да не кажа 40) правят сериозен ремонт на базата. В момента за пръв път държавата декларира пълна готовност да даде Армията на ЦСКА, до сега това не се е случвало. За пръв път пак от толкова време се прави опит пропитата с корупция школа да работи по нов начин. Верно, в момента няма резултати, но не ноже да очакваш закостеняла система изграждана поне 30 години да се промени за няколко месеца. това е цялостната картина в клуба, а ти си се вторачил в отделни детайли.