Middlesbrough написа:Блякбърн - Съндърланд 0-0 :Д
Мачовете в понеделник във ВЛ винаги са се отличавали с невероятната си резултатност и стойностен футбол... особено този и миналия сезон

Само ме е яд че не го играх в Еврофутбола тоя хикс....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Бижутера написа:Middlesbrough написа:Блякбърн - Съндърланд 0-0 :Д
типичен английско-дърводелски мач![]()
embaro написа:Супер тема само да добавя че титулярния капитан на Ман Юн е Гари Невил.
Frankie Lampard написа:Нападател на Нюкасъл застава пред съда за побой над момиче
Нападателят на Нюкасъл - Анди Керъл, бе обвинен в нанасяне на телесни повреди над тинейджърка и по-късно днес ще се изправи пред съда, съобщиха от полицията. 21-годишният нападател, който игра при равенството 2:2 срещу Уигън в събота, ударил 18-годишно момиче рано тази сутрин в къщата си. Полицията пристигнала на адреса и констатирала лека травма на главата на момичето. Керъл, който изигра ключова роля за завръщането на Нюкасъл в елита, има 4 гола във Висшата лига този сезон и се очаква да получи повиквателна за националния отбор на Англия.
Frankie Lampard написа:AnalBreaker написа:Обещавам да съм много активен.
Манчестър Юнайтед са единствения отбор без загуба до този момент.Това би ме радвало, но сега не е така, защото и победите не са никак много
Аз бих се навил да гледам Ман Юнайтед без загуба,обаче да продължават да правят равен след равен![]()
![]()
Frankie Lampard написа:Керъл ще трябва да живее с Кевин Нолан
Нападателят на Нюкасъл Анди Керъл бе пуснат под гаранция по обвинението за нападение, но ще трябва да живее в дома на капитана на "свраките" Кевин Нолан.
Керъл бе арестуван вчера по обвинение, че е нападнал бившата си приятелка Лори Хендерсън, а днес бе изслушан от съда в Хексъм.
Нападателят е пледирал невинен и е заявил, че е нанесал наранявания на Хендерсън при самозащита.
Съдът пусна футболиста под гаранция, но той ще трябва да живее в дома на капитана на Нюкасъл Кевин Нолан.
Делото ще бъде преразгледано на 10-ти януари 2011-та година.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта