Титан се уплашиха от протеста!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Re: Титан се уплашиха от протеста!!

Мнениеот benquick » 18 окт 2010 21:17

danko_sot написа:Момчета, не знам повече какво да кажа. Явно сме обречени никога да не случим на нормални собственици. Някой може ли да провери в букмейкърските къщи какъв е бил коефецента снощи за 0:0?

За равен мач коефициента на Еврофутбол е стигнал---6.00 :shock:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 окт 2010 21:17

stannn написа:
benquick написа:Човече нищо лично но май не си гледал вчерашния мач!След тоя мач те(титаните)вече
са разкрити ;) Жал ми е само за Гьорето,може и да не е лош тренер ма като им ходи по
гайдата само си опетни репутацията човека......

Мача го гледа, но това не отговаря на въпроса ми. Какво трябва да направят Борисов и Иванов? Да слязат на терена и вкарват те ли? Селекцията е правена от Костадинов. Това не ви ли стана ясно. И предния път като беше в ЦСКА, Костадинов трансферира "мега звезди" в отбора. Голямата грешка на Титан е, че махнаха Димитър Пенев като дойдоха, а не, че са натирили Любо. В момента отбелните фракции в агитката се борят за надмощие май. И това е причината да има бойкоти. Първо беше да се намалят билетите. После стана стадион, база и школа. Като изпълнят и това какво ще последва? Да вземат Меси ли?

Що не махат Костадинов тогава а??? Тея такива врътки си правят, че не знам. Абе като нямат пари и не могат да се справят да намерят възможно по-бързо купувач и да се махат бе. Не стават така тия работи бе. Питам се защо Томов толкоз дълго упорстваше и не искаше да се маха от ЦСКА, щом нямаше пари и той да издържа клуба. Явно има някакви облаги да си президент на клуб
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2010 21:18

stannn написа:
benquick написа:Човече нищо лично но май не си гледал вчерашния мач!След тоя мач те(титаните)вече
са разкрити ;) Жал ми е само за Гьорето,може и да не е лош тренер ма като им ходи по
гайдата само си опетни репутацията човека......

Мача го гледа, но това не отговаря на въпроса ми. Какво трябва да направят Борисов и Иванов? Да слязат на терена и вкарват те ли? Селекцията е правена от Костадинов. Това не ви ли стана ясно. И предния път като беше в ЦСКА, Костадинов трансферира "мега звезди" в отбора. Голямата грешка на Титан е, че махнаха Димитър Пенев като дойдоха, а не, че са натирили Любо. В момента отбелните фракции в агитката се борят за надмощие май. И това е причината да има бойкоти. Първо беше да се намалят билетите. После стана стадион, база и школа. Като изпълнят и това какво ще последва? Да вземат Меси ли?

Към "големите" грешки добави и назначаването на Костадинов.Ако се позамислиш,ще откриеш и други...
"Да вземат Меси ли?..."
Те го взеха."Новия"...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 окт 2010 21:19

benquick написа:
danko_sot написа:Момчета, не знам повече какво да кажа. Явно сме обречени никога да не случим на нормални собственици. Някой може ли да провери в букмейкърските къщи какъв е бил коефецента снощи за 0:0?

За равен мач коефициента на Еврофутбол е стигнал---6.00 :shock:

Не кой знае колко много. Ама за 0:0 сигурно е повече
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 18 окт 2010 21:25

Няма безгрешни хора. Както и всички и те правят грешки. Все пак са само от две години във футбола ни. Рано или късно Костадинов ще си тръгне. И да има облаги. ЦСКА е марка и отваря доста врати.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 18 окт 2010 21:34

stannn написа:Няма безгрешни хора. Както и всички и те правят грешки. Все пак са само от две години във футбола ни. Рано или късно Костадинов ще си тръгне. И да има облаги. ЦСКА е марка и отваря доста врати.

Ами да вземат да си я поправят тогава.Признават че селекцията я е правил Коща-ми да го
изгонят тогава,не да ми го държат да му гледаме тъпите интервюта и ултиматуми към
Гьорето а да пали гумите на момента.Даже и ти си съгласен за КостадинОFF нали?
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 окт 2010 21:36

Да попитам всички бойкотиращи какво става ако след 3-4 месеца имаме щогоде сносна база,стегнат стадион и ЦСКА се върне там където му е мястото-в челната тройка,тогава какво ще правите?А на бас,че няма да ревете срещу Титан ,а ще ги възхвалявате.Вие не виждате ли една очевадна истина?Миналата година какво стана с Левски?Падаха 10 мача подред.Феновете псуваха Батков наляво и на дясно.Нямаха отбор.Нямаха нищо.Имаха временен треньор без лиценз.Ами в ЦСКА от февруари не е ли същото.Не сложиха ли и при нас треньор без лиценз?Сложиха.Сега пък ние сме на 9-то място където бяха и Левски миналата година.Ами ако сме там където са те сега до година?Ще млъкнете както млъкнаха техните фенове нали?Сигурен съм.
Колкото и да не ви се иска разберете едно.Криза е и няма кой друг да ни вземе.Няма.А изпаднем ли във по-долните ешелони съвсем няма да ни вземе никой.Тогава вече ЦСКА ще умре окончателно.А някои пак ще казват:При Титан ни беше добре,защото поне ни имаше.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 18 окт 2010 21:44

benquick написа:Ами да вземат да си я поправят тогава.Признават че селекцията я е правил Коща-ми да го
изгонят тогава,не да ми го държат да му гледаме тъпите интервюта и ултиматуми към
Гьорето а да пали гумите на момента.Даже и ти си съгласен за КостадинОFF нали?

Както казах няма безгрешни хора. Просто са нови в тая област. За Костадинов от момента в който излезе новината, че ще става началник съм с две ръце да се маха колкото се може по далеч от ЦСКА. Това обаче не означава, че трябва да се плюе по хората даващи пари. Може да нямат достатъчно пари, но това не означава, че не се мъчат да правят нещо. Защо миналата година не викахте вън боклуците?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 18 окт 2010 21:53

Вече ми писна от тия боклуци.Ходех си на мачовете и ги псувах.Писна ми и от пу*ките наречени футболисти.Вчера се замислих повече и на мачове да не ходя,но в четвъртък съм на Арианата.Мисля,че ще сме сериозна група и ако останалите "люлинци" се навият въобще да не влизаме може да стане истински бойкот.Колкото повече по-добре.Трябва като с Лупи-пред сектор А и да не могат да си тръгнат тия лайна,стига с тия мирни щуротии.

Кажете сега как да си сложа и аз един аватар КЗТ.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 окт 2010 22:00

bobonikolov написа:Да попитам всички бойкотиращи какво става ако след 3-4 месеца имаме щогоде сносна база,стегнат стадион и ЦСКА се върне там където му е мястото-в челната тройка,тогава какво ще правите?А на бас,че няма да ревете срещу Титан ,а ще ги възхвалявате.Вие не виждате ли една очевадна истина?Миналата година какво стана с Левски?Падаха 10 мача подред.Феновете псуваха Батков наляво и на дясно.Нямаха отбор.Нямаха нищо.Имаха временен треньор без лиценз.Ами в ЦСКА от февруари не е ли същото.Не сложиха ли и при нас треньор без лиценз?Сложиха.Сега пък ние сме на 9-то място където бяха и Левски миналата година.Ами ако сме там където са те сега до година?Ще млъкнете както млъкнаха техните фенове нали?Сигурен съм.
Колкото и да не ви се иска разберете едно.Криза е и няма кой друг да ни вземе.Няма.А изпаднем ли във по-долните ешелони съвсем няма да ни вземе никой.Тогава вече ЦСКА ще умре окончателно.А някои пак ще казват:При Титан ни беше добре,защото поне ни имаше.

ЛЕВСКИ НЕ ПРОДАВАШЕ МАЧОВЕ!!! ИЛИ АКО ГО ПРАВЕШЕ- БИЕШЕ(3:1 С Мездра) Тези не стават за нищо ,да се махат. Обградиха се с техни хора- послушковци и слушалки. И Костадинов и Гьоре са някви марионетки. Всичко в клуба се прави от Титан. Те са виновни за всичко. Вън Боклуците от ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”