Титан се уплашиха от протеста!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Samo ti
Контакти:

Re: Титан се уплашиха от протеста!!

Мнениеот Samo ti » 18 окт 2010 20:21

Е ако и това е истина и аз няма да стъпя повече на домакински мач докато боклуджийте са собственици на хартия.

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 18 окт 2010 20:44

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

Вече и мен ме бройте от лагера на Гордите ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 20:50

Чакам ви на бойкота тогава!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 18 окт 2010 20:53

cska_90 написа:Чакам ви на бойкота тогава!! ;)

ОК,там съм ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 18 окт 2010 20:55

Добре бе хора какво искате още не ми е ясно. Да слязат Борисов и Иванов ли да играят. Миналата година взеха ли най -доброто от България? Взеха го. Правят ли база? Правят я. В спортал има клип. Вече и по Армията се работи. Какво искате. За мен вие не сте фенове. Няма фен който да бойкотира собствения си отбор. Явно на вас ви харесва ЦСКА да е на дъното. Преди Божков ви пречеше. Сега Титан. Явно и при нас има "умни" глави като в Ботев. Хора работещи за затриването на най успелия клуб в България.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 18 окт 2010 21:01

stannn написа:Добре бе хора какво искате още не ми е ясно. Да слязат Борисов и Иванов ли да играят. Миналата година взеха ли най -доброто от България? Взеха го. Правят ли база? Правят я. В спортал има клип. Вече и по Армията се работи. Какво искате. За мен вие не сте фенове. Няма фен който да бойкотира собствения си отбор. Явно на вас ви харесва ЦСКА да е на дъното. Преди Божков ви пречеше. Сега Титан. Явно и при нас има "умни" глави като в Ботев. Хора работещи за затриването на най успелия клуб в България.

Човече нищо лично но май не си гледал вчерашния мач!След тоя мач те(титаните)вече
са разкрити ;) Жал ми е само за Гьорето,може и да не е лош тренер ма като им ходи по
гайдата само си опетни репутацията човека......
vaskonti написа:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 окт 2010 21:02

stannn написа:Добре бе хора какво искате още не ми е ясно. Да слязат Борисов и Иванов ли да играят. Миналата година взеха ли най -доброто от България? Взеха го. Правят ли база? Правят я. В спортал има клип. Вече и по Армията се работи. Какво искате. За мен вие не сте фенове. Няма фен който да бойкотира собствения си отбор. Явно на вас ви харесва ЦСКА да е на дъното. Преди Божков ви пречеше. Сега Титан. Явно и при нас има "умни" глави като в Ботев. Хора работещи за затриването на най успелия клуб в България.

В Спортал има клип :mrgreen:

Ако написаното, че ще затворят вратите 15 минути преди началото на мача е вярно, то тия са жалки.
Ако на 10-та минута преди началото на мача се наложи евакуация на стадиона...Как ще действат тези (прости ме, Боже)идиоти?
В такъв случай от Пожарна безопасност и полицията трябва да им тръснат такава глоба, че свят да им се завие, но няма да стане, уви.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 18 окт 2010 21:10

benquick написа:Човече нищо лично но май не си гледал вчерашния мач!След тоя мач те(титаните)вече
са разкрити ;) Жал ми е само за Гьорето,може и да не е лош тренер ма като им ходи по
гайдата само си опетни репутацията човека......

Мача го гледах, но това не отговаря на въпроса ми. Какво трябва да направят Борисов и Иванов? Да слязат на терена и вкарват те ли? Селекцията е правена от Костадинов. Това не ви ли стана ясно. И предния път като беше в ЦСКА, Костадинов трансферира "мега звезди" в отбора. Голямата грешка на Титан е, че махнаха Димитър Пенев като дойдоха, а не, че са натирили Любо. В момента отбелните фракции в агитката се борят за надмощие май. И това е причината да има бойкоти. Първо беше да се намалят билетите. После стана стадион, база и школа. Като изпълнят и това какво ще последва? Да вземат Меси ли?
Последна промяна от stannn на 18 окт 2010 21:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 окт 2010 21:11

Момчета, не знам повече какво да кажа. Явно сме обречени никога да не случим на нормални собственици. Някой може ли да провери в букмейкърските къщи какъв е бил коефецента снощи за 0:0?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 18 окт 2010 21:15

danko_sot написа:Момчета, не знам повече какво да кажа. Явно сме обречени никога да не случим на нормални собственици. Някой може ли да провери в букмейкърските къщи какъв е бил коефецента снощи за 0:0?

http://www.bet-portal.net/bg/koeficienti-sravnenie/2010-10-17/CSKA+Sofia-vs-Kaliakra.html

Върни се в “ЦСКА”