Какво ще кажете за една стара фраза с нов герой?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: Какво ще кажете за една стара фраза с нов герой?

Мнениеот vratar4eto » 18 окт 2010 10:06

tprodanov написа:Може би нямаш никаква идея за понятието легенда всъщност. Гунди е основна личност в 10 сезона в Левски, има купища награди, играл на 3 световни, човек обичан от цяла България, човек с изключителен морал, човек отрязал Милан заради Левски. Гарра, при все цялото ми уважение към него не отговаря на никой от тези критерии.

+1 Гарра е добър нападател, но е просто наемник. И след година няма да е на Герена. А иначе, Картаго, гола на Гунди не е 1ия български на Уембли. Има и по-ранен мисля за олимпийския или младежкия отбор на България, но гола на Гунди се помни, защото носи равенство срещу действащия световен шампион :!:

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 18 окт 2010 10:24

vratar4eto написа:
tprodanov написа:Може би нямаш никаква идея за понятието легенда всъщност. Гунди е основна личност в 10 сезона в Левски, има купища награди, играл на 3 световни, човек обичан от цяла България, човек с изключителен морал, човек отрязал Милан заради Левски. Гарра, при все цялото ми уважение към него не отговаря на никой от тези критерии.

+1 Гарра е добър нападател, но е просто наемник. И след година няма да е на Герена. А иначе, Картаго, гола на Гунди не е 1ия български на Уембли. Има и по-ранен мисля за олимпийския или младежкия отбор на България, но гола на Гунди се помни, защото носи равенство срещу действащия световен шампион :!:

И защото самият гол става повод за много анализи и дискусии в Англия, тъй като никой не може да проумее как един футболист като на парад ще мине през половината терен и през защитата на световния шампион и ще отбележи с такава лекота.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2010 10:29

Много по-ценни са двата му гола срещу Белгия!

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 18 окт 2010 11:13

Има и една друга прилика между Гунди и Гарра,която се набива на очи.Свързана е с едни около 40 градуса,но не на слънце. ;)

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 18 окт 2010 11:29

:geek: И Гунди и Гарата са велики.Естествено Гунди е оставил трайна следа,но е играл в много по-дълъг период за Левски.Защо и Гарата да не го направи? Има всички предпоставки?Гледал съм го два пъти на живо и съм се уплашил.С тая крачка -така се бяга от лъвове ! Гунди и Гарра-най-добрите нападатели в историята на Левски ! Сираков и Гонзо-за местна консумация :geek:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 18 окт 2010 11:33

Нещо не мога да вдяна смисъла на темата.
През годините вървеше тази приказка: пазете Гунди в последните секунди. А на терена край него имаше още много много добри футболисти. Като се започне от Бисер Михайлов / Александър Александров и се стигне до Сашо Костов. Така че авторе, погледни се в огледалото и ще видиш оная работа.
Последна промяна от левскар07 на 18 окт 2010 11:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2010 11:34

n_man95 написа::geek: И Гунди и Гарата са велики.Естествено Гунди е оставил трайна следа,но е играл в много по-дълъг период за Левски.Защо и Гарата да не го направи? Има всички предпоставки?Гледал съм го два пъти на живо и съм се уплашил.С тая крачка -така се бяга от лъвове ! Гунди и Гарра-най-добрите нападатели в историята на Левски ! Сираков и Гонзо-за местна консумация :geek:

Естествено,че Гара ще остави следа.Мисля,че той вече я е оставил.Но Гунди беше личност както на терена,така и извън него!Там Гара отстъпва доста.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2010 11:35

Green Beast написа:Има и една друга прилика между Гунди и Гарра,която се набива на очи.Свързана е с едни около 40 градуса,но не на слънце. ;)

Нека този,който е праведен,да хвърли "първия камък".Ти готов ли си?

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 18 окт 2010 17:29

kartago написа:Дам, "голямо сравнение", легенда на Левски с Гара Дембеле! Няма що!......Има много странни фенове наистина! ;)

И къде виждаш да съм писал,че ги сравнявам бе... написах го това в кръга на шегата...аиде стига с вашите конспирации,живейте си живота с усмивки и без да търсите във всичко нещо черно и лошо... Изкривеното ви мислене е направо феномен...
Казвал съм го винаги Гунди е един единствен...а в тази тема НЯМА СРАВНЕНИЕ А ПО СКОРО ЛЕКА ШЕГА!!!

mv76
Контакти:

Мнениеот mv76 » 20 окт 2010 21:42

Каква легенда ще е той при положение , че още зимата ще си е тръгнал в посока Западна Европа.Като беше в Локо ПД и пак бележеше журналистчетата не го брояха за жив , а сега е БОГ.Пълен смях сте, боготворите наемник, който пие по кило концентрат на бар( повече от Гонзо) и го сравнявате с Гунди.Той едвам издържа в България, а вие за 200 гола мечтаете.Трагични сте...

п.с. За Левски само добро мога да кажа...

Върни се в “Левски”