Брутална съдийска гавра с отбор от Бургас!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Брутална съдийска гавра с отбор от Бургас!!!

Мнениеот drogooo » 18 окт 2010 08:06

Пичове,Аз съм всяка седмица в Бургас.
Приятелката ми е от там и имам късмет чат пат да отскачам поне веднъж месечно и до Горно Езерово да хвърля едно око на Нафтата за да сверя часовника дали са реален конурент за влизане или лежат на името си.
Незнам момчетата от Нафтата защо се палят и къде търсят причини.Нито имат финанси,нито база,нито изградена структура да играят професионален футбол(без да се обиждат казвам го с уважение към отбора и добре ги разбирам-та нали и ние бяхме на доста по незавиден хал преди три-четири месеца).
Не е добре да прехвърлят вина за неуспехи на 270км от тях ами да си погледнат отбора,стадиона,футболисти да си подредят нещата и после да чакат Ботев да копуват съдий и да плащат на други отбори,да разменят домакинства нарочно и т.н.
Та с две думи наблюденията ми са че в директния мач там ще ги откажем от влизане(директно) в Б група дори и Благо Митрев да слезне и да свири мача
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: Брутална съдийска гавра с отбора на Бургас!!!

Мнениеот Show Must Go On » 18 окт 2010 08:15

kubik написа:
Причина за спирането на мача беше нередовно отбелязан гол в полза на домакините, които стигнаха до равенство 2:2 след като играч върна топката от аутлинията с ръка. Въпреки явното нарушение на правилата нито главният съдия Владимир Овчаров от Смолян, нито асистентът му реагираха и позволиха топката да бъде вкарана в мрежата
.

Да не ви пука мазути,единия гол на ботев днес е вкаран след като играч на ботев(курдов) спира и си повежда топката с ръка
:lol:

Говориш наизуст - дай да го видим този момент с ръката, защото бях много наблизо при ситуацията и ръка нямаше.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 окт 2010 10:14

Към феновете на Нафтекс: успокойте се и го разберете - тази година Ботев ще влиза в Б група. Ако догодина няма голям играч във вашата група, може и вие да бъдете основния претендент. Разберете и още нещо - на Ботев му е разчистен пътя за две години да стигне от В в А група. В което няма нищо чудно.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 18 окт 2010 10:56

АБЕ , ЗАЩО МИНАЛАТА ГОДИНА НЕ ВЛЯЗОХТЕ В "Б" ГРУПА, ТОГАВА БОТЕВ ГО НЯМАШЕ, КОЙ ВИ БЕШЕ КРИВ, ЧЕ СВЪРШИХТЕ ЧАК ТРЕТИ.

Фенове на Нафтата, разберете, че вашето ръковоство няма финансовата възможност и не иска да играе в Б група, както и миналата година. Пуска ви фитили как Ботев и световната конспирация ви пречат да биете селските отборчета. Ама като ви е толкова акъла връзвайте им се :mrgreen:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 18 окт 2010 11:24

sky1 написа:Само да дам пример за това колко са двулични буферите.Мача е финал за купата-Нафтата срещу Левски.Тогава срещу агитката на Левски бяхме ние ,Нафтата и хора от ЦСКА.Та тогава жалките буфери 50 на брой подкрепяха с цяло гърло левскарите. А днес като фурнаджийски лопати подкрепят Нафтата. В живота е хубаво да имаш позиции!!! За мен и всички фенове на Ботев Нафтата винаги ще си останат готин и симпатичен отбор.Въпреки,че сме съперници и има няколко по -темпераменти фенове,това едва ли ще ни накара да се намразим.

ЕВАЛА пич.Имаш не едно а две питиета от мен.Ценя много мненията на всеки фен уважаващ противниковия отбор- така трябва и да бъде.Бъдете сигурни, че както пловдив е жълт и Бургас е не по - малко зелен.Ще се радвам мача в Бургас / когато и да е/ да се играе на "нашия"си стадион / дано Събев разреши/ и да види цяла българия двата най - обичани отбора и то играещи футбол а не ритни топка.Желая успехи и на двата отбора и нека радват с добри игри многобройните си фенове.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 18 окт 2010 11:57

drogooo написа:Пичове,Аз съм всяка седмица в Бургас.
Приятелката ми е от там и имам късмет чат пат да отскачам поне веднъж месечно и до Горно Езерово да хвърля едно око на Нафтата за да сверя часовника дали са реален конурент за влизане или лежат на името си.
Незнам момчетата от Нафтата защо се палят и къде търсят причини.Нито имат финанси,нито база,нито изградена структура да играят професионален футбол(без да се обиждат казвам го с уважение към отбора и добре ги разбирам-та нали и ние бяхме на доста по незавиден хал преди три-четири месеца).
Не е добре да прехвърлят вина за неуспехи на 270км от тях ами да си погледнат отбора,стадиона,футболисти да си подредят нещата и после да чакат Ботев да копуват съдий и да плащат на други отбори,да разменят домакинства нарочно и т.н.
Та с две думи наблюденията ми са че в директния мач там ще ги откажем от влизане(директно) в Б група дори и Благо Митрев да слезне и да свири мача
Ти хубаво си ходил,ама на кой стадион ? Този в Долно Езерово не е нашия, а на шараните от 2005 година(Черноморец 919).Нашият стадион си стои в комплекс Лазур само седалките са му пребоядисани и в момента там правят опити с ГМО.Първо се усведоми после приказвай за Бургас защото едно посещение на града в седмицата не те прави запознат с нещата.И ми отговори на един въпрос: Ако лично Бойко Борисов не ви беше дал стадиона на който играете в момента,защото имаше доста мотиви да не го направи нито той нито община Пловдив.Та къде щяхте да играете сега отборът с многомилионният бюджет? Би ли ми казал,аз ще ти кажа някъде в селата около Пловдив.Така че не лайте много кой къде е играел.Пак ти казвам като дойдеш в Бургас следващият път отскочи до к-с Лазур да ни видиш стадиона,след това отскочи и до к-с Акациите да видиш стадиона на истинският Черноморец.
П.С. И пак ли четете избирателно ? Кой е казал, че Ботев купува съдии или нещо подобно? Казано е, че зоналният съвет ви бута към "Б" група.Това има 2 варианта без вие да сте правили каквото и да е било или вторият вариант е целенасочено с помощта на някой от вашия клуб.Но никой лично не е обвинил Ботев като футболен клуб в НИЩО!!!!!!!!Има и една поговорка "Гузен негонен бяга" ..... ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 18 окт 2010 12:49

Аз искам да питам феновете на Нафтата едно-единствено нещо. Ако тоя сезон не успеете да завършите дори 2-ри, кой ще е крив тогава???
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Trip
Контакти:

Мнениеот Trip » 18 окт 2010 13:30

Още преди няколко кръга ви казах, че изтече информация от зоналния съвет на БФС в Пловдив, ама кой да слуша. :)
'Ботев влиза в Б група на 100%' (цитирам един от съдиите, които водят мачове във В група).
Естествено, че няма да подпират Ботев, когато водят с 6:0.... подпират ги когато има нужда.... дузпа накрая на мача.... сега срещу Марица гол след ръка (поне такива слухове има, може и да не е вярно :) )
Но много по-често е саботаж на конкурентните отбори, защото миналия сезон между Равда и Марица беше много завързана напреварата и не се знаеше нищо до директния двубой. Просто тази година такава интрига ще бъде избегната. Нафтата ще бъдат наказани жестоко след последния мач и още на полусезона Ботев ще имат предоволна преднина, която няма как да изгубят.
Когато съдиите свирят за или против някой отбор, се вижда ясно, ако главния е слаб (както със Свиленград). Но ако съдията е добър, има такива прийоми и методи, че дори Сашо Диков няма да се усъмни в решенията му. :lol:
Вярно е, че дори и без намесата на зоналния съвет, Ботев сигурно пак щяха да са първи и да влезнат без проблем, но започна да става ясно, че изненади наистина няма да се допуснат :)

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 18 окт 2010 13:43

Trip написа:Още преди няколко кръга ви казах, че изтече информация от зоналния съвет на БФС в Пловдив, ама кой да слуша. :)
'Ботев влиза в Б група на 100%' (цитирам един от съдиите, които водят мачове във В група).
Естествено, че няма да подпират Ботев, когато водят с 6:0.... подпират ги когато има нужда.... дузпа накрая на мача.... сега срещу Марица гол след ръка (поне такива слухове има, може и да не е вярно :) )
Но много по-често е саботаж на конкурентните отбори, защото миналия сезон между Равда и Марица беше много завързана напреварата и не се знаеше нищо до директния двубой. Просто тази година такава интрига ще бъде избегната. Нафтата ще бъдат наказани жестоко след последния мач и още на полусезона Ботев ще имат предоволна преднина, която няма как да изгубят.
Когато съдиите свирят за или против някой отбор, се вижда ясно, ако главния е слаб (както със Свиленград). Но ако съдията е добър, има такива прийоми и методи, че дори Сашо Диков няма да се усъмни в решенията му. :lol:
Вярно е, че дори и без намесата на зоналния съвет, Ботев сигурно пак щяха да са първи и да влезнат без проблем, но започна да става ясно, че изненади наистина няма да се допуснат :)

буферче, нас не ни бери грижата, гледай си вашето отборче и как Кокито залага и продава ваши мачове :mrgreen:
и да си платиш тока :mrgreen:

А що се отнася до подпирането, единственат аванта, беше една дузпа в края на мача с Гигант, която за щастие на всички Ботевисти беше изпусната от Байрев.
В останалите мачове, особено гостуванията, съдиите винаги леко подпираха домакините срещу нас. Но ние и така си ги биехме.
Така или иначе ние ще играем догодина в "Б". Едно че сме класа над повечето отбори, друго, че никой не иска да влиза в "Б". Това най вече се отнася за Нафтата, нека феновете на отбора питат ръководството си, защо не искат да атакуват Б група, вместо да търсят световна конспирация срещу тях :mrgreen:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 18 окт 2010 15:22

Да не ви пука мазути,единия гол на ботев днес е вкаран след като играч на ботев(курдов) спира и си повежда топката с ръка

Вчера на мача с Марица имаше десетина ей такива глупака,които не смееха да мръднат.Сега естествено са много активни по форумите.Толкова глупости изчетох в тази тема ,че направо нямам думи.....

Върни се в “Футбол - България”