Марица-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: Ботев би в пловдивското дерби
Никой не отбеляза ПРЕКРАСНИТЕ изяви на АНГЕЛ РАХОВ в този мач ... та това момче е 24 години а вече се е оформил като идеален централен защитник. Играта с глава пък на Владо Байрев като ценно качество от поста, на който играе също трябва да се отбележи! Слаб Батинов, Кака прави шоу по трибуните, Наско се развихри, Пльоко е в слаба форма, незабележим в този мач Митко Байрев и общо взето слаба игра на много кофти терен ... най-важното е НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА ... ТОВА Е НАШАТА СЪДБА 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Ангел Рахов за пореден мач се раздаде докрай!Според мен би стоял добре и като дефанзивен полузащитник,но на този етап освен него и малкия Байрев няма друг приличен централен защитник така че....!
- plovdivchanina
- Контакти:
Ангел Рахов никой не го знаеше до преди няколко месеца, но в момента ние стълб в защитата и е незаменим, ако не се лъжа той е играчът с най-много мачове от началото на сезона. Браво на Марин, че го откри и му даде шанс и той благодари с чудесната си и сърцата игра.

-
- Контакти:
Re: Марица-Ботев
Значи, искам да кажа, че от Нафтата имат малко право, и ние да не се правим като софийските грандове, като ги подкрепят съдии и да сме доволни. Искам Ботев да влезе честно в Б група и после в А група. Зоналният съвет определено ни удря рамо и то без отбора да го иска, това за мен е мечешка услуга. Ние трябва да сме чисти и неопетнени, ние не сме Левски и Цска с купени съдии, играчи и титли. И повечето тука ботевисти които аз уважавам не искат да го признаят, но мен не ми е приятно от подпирането в Съединение или теслите които удрят на Нафтата. Да бяха били Нафтата вчера или друг мач който съдията ги е ощетил, пък ние като сме по силни си ги лузнем в директните и така.
А иначе Нафтата да не мрънкат щото не да ми пускат миналата година Равда и да ми говорят че обигравали отбора ами да бяха влезнали щото е смешно. Явно там малко нещата са на ентусиазъм, както виждат Ботев не обиграва ами направо се цели в Преминаване на групата. Красота, Вяра, Борба. Ботев
А иначе Нафтата да не мрънкат щото не да ми пускат миналата година Равда и да ми говорят че обигравали отбора ами да бяха влезнали щото е смешно. Явно там малко нещата са на ентусиазъм, както виждат Ботев не обиграва ами направо се цели в Преминаване на групата. Красота, Вяра, Борба. Ботев
- botev_1912
- Контакти:
Botev_Music написа:Значи, искам да кажа, че от Нафтата имат малко право, и ние да не се правим като софийските грандове, като ги подкрепят съдии и да сме доволни. Искам Ботев да влезе честно в Б група и после в А група. Зоналният съвет определено ни удря рамо и то без отбора да го иска, това за мен е мечешка услуга. Ние трябва да сме чисти и неопетнени, ние не сме Левски и Цска с купени съдии, играчи и титли. И повечето тука ботевисти които аз уважавам не искат да го признаят, но мен не ми е приятно от подпирането в Съединение или теслите които удрят на Нафтата. Да бяха били Нафтата вчера или друг мач който съдията ги е ощетил, пък ние като сме по силни си ги лузнем в директните и така.
А ти на колко мача на Нафтата си бил, че да знаеш, че наистина има съдииски тесли за тях?
За нас съм видял едно единствено явно подпиране което си беше на мача със Съединение!
На всички останли срещи едно и също рязане и за 2-та отбора, вдигат се несъществуващи засади от страх да не стане някой гол от засада и да ги обвиняват после. ЖАЛКО СЪДИИСТВО
За мен Нафтата и да искат не могат да влезнат тази година и сега си измиват ръцете с нас, че ние сме им виновни!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
botev_1912 написа:За нас съм видял едно единствено явно подпиране което си беше на мача със Съединение!
Явно подпиране или поредната съдийска грешка, този път в наша полза? Колко груби влизания подмина този съдия? ОК, това е В група и тук се играе по-твърдо, но да си призная, една грешно отсъдена дузпа за 12 кръга, не ми звучи като подпиране.
Какво ни подпират. На предния мач 10-та на Арда щеше да чупи глезена на Байрата и то напълно умишлено на нашата алт линия на Колежа и едва му дадоха жълт картон. Вчера изтърбушиха Манчев в първите 10-на минути и едва изкара полувремето без никой да получи жълт картон.
Много добре си спомням как в златните години на Нафтата Профочанов ходеше с пистолет! ... на мачовете им. Сега ми говорят глупости. Съд за тях!
Много добре си спомням как в златните години на Нафтата Профочанов ходеше с пистолет! ... на мачовете им. Сега ми говорят глупости. Съд за тях!
105 години / 4 поколения ботевисти!
- rump_shaker
- Контакти:
Elland написа:
Пич най-малкото силните години на Нефтохимик са били 92-2000,а не като Ботев 60-те.Я погледни в последните години баланса Ботев - Нефтохимик незавсимо кой е домакин и кой гост,баланса Нефтохимик - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия,пр и Ботев - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия и пр както и спечелените купи!
Колега тука показа пълна некомпетентност. Първо Ботев печели титла още 29 година, като преди войната е един от водищите отбори в България. След 50та година до 2000 (идването на селския) Ботев завършва 18 пъти в челната тройка за 50 години. Демек на 2-3 години имаме медал.
А като каза че силните години на Ботев са 60те, ще ти кажа че Дрийм Тиима на Ботев се води този от края на 80-те и началото на 90-те. Поселдното участие на Ботев в Европа е 95-а година срещу Севилия. Преди това е за 5 години е 4 пати бронзов медалист и 3 пъти финалист за купата на България. Реално погледанто след 99-та година при селския идва реалният разпад на отбора!

-
- Контакти:
Пичове, стига глупости не съм никакъв буфер. Изказвам мнение, не знаете колко се радвам за Ботев и неговото израстване. Не съм В България и следя новини по нета и не съм съвсем наясно ,тоест не съм гледал мачове, но такова усеяане се носи из коментари и анализи. Искам Ботев да няма аналог в България, затова се записах член на сдружението без да съм в Пловдив. Искам да сме горди канари и истински спортмени и дженталмени
Добре, щом следиш само по нета, защо се изказваш като крайна инстанция, все едно с очите си си видял как ни подпират? А фактите са, че, особено ся срещу Марица, бая си ни пречиха - червен картон първото полувреме, никви картони за грубите им влизания (довели до принудителна смяна). А колкото до фенчетата на нафтата, които дават за пример за помощта на БФС към нас това, че срещу Тунджа при 6-7:0 им вдигали много засади, има само един коментар
Явно дори гледат головата разлика да им намалят...