Вятърът на промяната за Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Вятърът на промяната за Манчестър Юнайтед

Мнениеот DmG » 17 окт 2010 20:18

Mincho написа:Усеща се липсата на класа в Юнайтед. Нани, Андерсон, Еванс, Карик, Парк и още доста други просто не заслужават да носят екипа на МЮ. Сър Алекс ще разкара Рууни през зимата убеден съм в това. Нееднократно е показвал, че компромиси с дисциплината не прави.

Пари няма или по- точно няма толкова , колкото му трябва на съра ( МАНЧЕСТЪР ИМАТ ДЪЛГОВЕ , НО ТЕ СА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ПРИ ЕДНА ПРОДАЖБА , ЧАСТ ОТ ПЛАТЕНАТА ЦЕНА ОТИВАТ ДА ПОКРИЕ ДЪЛГОВЕТЕ ). И след като парите са малко , Сър Алекс започва да разчита на млади , но недоказани ( като очавка да са като Къци Роналдо и да станат класа ) , НО АЗ ВЯРВАМ на Сър Алекс и знам , че знае какво трябва да се промени и ще го направи . Промените ще дойдат сигурно около нова година , като допускам и една продажба на Руни , Андерсон и Фърдинант . Манчестер ще е убиец около март месец ( ако са блози до Челси ) или в началото на другия сезон , НО ПАК ЩЕ МАЧКА и пак дребните душици ще се скрият и ще си злобеят тайно .........

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 17 окт 2010 22:26

Манчестър са били и ще си останат един от най-великите отбори в света независимо какво е моментното им състояние. А що се отнася до съра той на няколко пъти е доказал че може да прави наистина груби и наистина глупави грешки. Първата бе когато изгони Бекъм един поне за мен добър футболист. Втората когато изгони Нистелрой. Третата когато допусна Роналдо да напусне, естествено там причината бе и парична някакви си 90млн. евро. Сега е на път да допусне четвърта ОГРОМНА грешка да изгони Руни. Вярно че съра е доказал се специалист но моментните му умствени затъмнения костват победи на отбора. Дано всичко приключи както се казва в една българска поговорка ,,Всяко чудо за три дни".

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 17 окт 2010 23:31

Макар че футболните ми знания, на фона на тези на сър Алекс и ръководството на Манчестър Юнайтед , са меко казано смешни, ще си позволя да споделя кои футболисти според мен ще паснат за този отбор. (ще включа само играчи, които са в кръга на реалното да бъдат закупени)

Хесус Навас от Севиля - изключително бърз, техничен и поливалентен офанзивен халф ~ 25 млн евро

Фернандо Йоренте от Атлетик Билбао - висок 1,95, разполагащ с внушителна физика, невероятен контрол над топката, супер поглед към играта и страхотен шут ~ 20 млн евро

Мартен Стекеленбург от Аякс - доказа какво може на световното! ~10 млн евро

+ дефензивен халф след 1 година

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 18 окт 2010 09:58

Абе от къде всички знаете, че нямало пари за нови играчи? Кога Юнайтед са купували скъпи играчи, че сега да купят? И защо трябва да купуват скъпи играчи?!

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 18 окт 2010 13:10

Paralel написа:Макар че футболните ми знания, на фона на тези на сър Алекс и ръководството на Манчестър Юнайтед , са меко казано смешни, ще си позволя да споделя кои футболисти според мен ще паснат за този отбор. (ще включа само играчи, които са в кръга на реалното да бъдат закупени)

Хесус Навас от Севиля - изключително бърз, техничен и поливалентен офанзивен халф ~ 25 млн евро

Фернандо Йоренте от Атлетик Билбао - висок 1,95, разполагащ с внушителна физика, невероятен контрол над топката, супер поглед към играта и страхотен шут ~ 20 млн евро

Мартен Стекеленбург от Аякс - доказа какво може на световното! ~10 млн евро

+ дефензивен халф след 1 година

++++

Върни се в “Манчестър Ю”