Нека кажем кой откъде е!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Нека кажем кой откъде е!

Мнениеот rhaegar » 28 фев 2009 16:46

От Разлог,фен на Левски и Милан.От другите първенства Челси(ама оше от преди Абрамович не съм от новоизлюпените) ШефилдЮн,Лион(отпреди да запоочнат да мачкат),Щутгарт,РеалМ,Рейнджърс,Зенит,Бенфика,Фейенорд
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 фев 2009 23:59

rhaegar написа:От Разлог,фен на Левски и Милан.От другите първенства Челси(ама оше от преди Абрамович не съм от новоизлюпените) ШефилдЮн,Лион(отпреди да запоочнат да мачкат),Щутгарт,РеалМ,Рейнджърс,Зенит,Бенфика,Фейенорд

Пич тези ти думи ми звучат като оправдания.Няма защо да се оправдаваш, от когато и да си фен на споменатите отбори.Сега се някога си им станал фен.Извинявай аз ако 40 години подкрепям даден отбор,а пък в началото съм станал за този отбор за човек като Абрамович някой може ли да ми каже нещо
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

venelinzelen
Контакти:

Мнениеот venelinzelen » 01 мар 2009 10:37

стара загора берое и милан

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2009 15:05

Варна.Черно Море на първо място,след това Реал Мадрид-харесвам този отбор с цялата си душа,още от малък,изключителен мазохизъм е да си им фен :lol: Уникални са,просто не си представям да съм фен така на друг отбор извън България ;)
Иначе симпатизирам и на Астън Вила,Киево, Байер Леверкузен,Спортинг и Монако,но на тях просто им се кефя,без да съм им особен фен ;)

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 02 мар 2009 16:00

Пловдив 8-)

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 02 мар 2009 21:43

От ВАРНА и съм от ЧЕРНО МОРЕ.За мене всичко без каквито и да условия,което е свързано с тези 2 неща е най-хубавото в целия свят.Иначе от световния футбол много харесвам БАРСЕЛОНА и самите идеи на този велик клуб,самите ценности които изповядва.След БАРСА по обясними причини яко симпатизирам на САМПДОРИЯ,Селтик,Спортинг Л,Вердер Бремен и Панатинайкос,....а и УБА от Англия :D
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 мар 2009 22:31

0007 написа:
rhaegar написа:От Разлог,фен на Левски и Милан.От другите първенства Челси(ама оше от преди Абрамович не съм от новоизлюпените) ШефилдЮн,Лион(отпреди да запоочнат да мачкат),Щутгарт,РеалМ,Рейнджърс,Зенит,Бенфика,Фейенорд

Пич тези ти думи ми звучат като оправдания.Няма защо да се оправдаваш, от когато и да си фен на споменатите отбори.Сега се някога си им станал фен.Извинявай аз ако 40 години подкрепям даден отбор,а пък в началото съм станал за този отбор за човек като Абрамович някой може ли да ми каже нещо

Не човек не се оправдавам просто аз не харесвам тези,които станаха от тези отбори когато започнаха да побеждават,а преди това не ги бяха чували.Изключвам малките защото е нормално те да се захласват по силните отбори-както аз навремето по Милан,хората преди това по Ливтърпул,Аякс и т.н.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 03 мар 2009 10:46

rhaegar написа:
0007 написа:

Не човек не се оправдавам просто аз не харесвам тези,които станаха от тези отбори когато започнаха да побеждават,а преди това не ги бяха чували.Изключвам малките защото е нормално те да се захласват по силните отбори-както аз навремето по Милан,хората преди това по Ливтърпул,Аякс и т.н.

Ем прав си,обаче и ти като малък,както каза си харесвал силните.Сега повечето харесват МЮ по тази причина
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 03 мар 2009 21:14

Родом съм от Силистра, но от доста години живея и работя в Казанлък...

Почти на 34 години съм - фен на ЦСКА някъде от 1984-1985г. - точно на 10г. бях когато стана разформироването на ЦСКА и Левски заради побоищата на финала за купата и си спомням, че след това на едни басейни се питахме с момченцата от блока кой сега е Средец и кой Витоша :)

От чуждестранните отбори харесвам тези, които са играли с ЦСКА и сме ги побеждавали - Борусия Дортмунд, Ювентус, Ливърпул, Шахтьор Донецк....

Вярно е това, което каза някой потребител, че ако си бил на някой чужд стадион - случайно или не ставаш още повече фен на отбора, чийто собственост е стадиона...

Бил съм няколко пъти на жълто-синьото дерби на Вестфалия и мога да уверя всеки, че усещането да си сред феновете на Дортмунд на онази огромна трибуна зад една от вратите на Вестфален щадион ( сега "Сигнал Идуна парк" ) е уникално... ;)

Не мога да кажа, че чак мразя някой отбор, но освен ФК "Левски" има още един отбор който изобщо не харесвам - това е холандската "Рода"...

Никога няма да забравя мача ЦСКА - Рода през сезона 1988-1989г.!

Ако важаха поне малка част от съвременните критерии за нарушения и наказателни картони - от холандците с абсолютна сигурност нямаше да останат необходимия минимум полеви играчи, които да довършат мача :evil:

По-груб отбор не съм виждал и досега....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 03 мар 2009 21:49

От Варна,на 23 години и съм фен на Левски.Също така от чуждите отбори ми харесват Ман Юнайтед и Блекбърн и като цяло английския футбол. :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Свободна зона”