Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vladitol написа:Защо на 3та снимка отзад напред един полицай е паднал ??![]()
Elland написа:Пич най-малкото силните години на Нефтохимик са били 92-2000,а не като Ботев 60-те.Я погледни в последните години баланса Ботев - Нефтохимик незавсимо кой е домакин и кой гост,баланса Нефтохимик - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия,пр и Ботев - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия и пр както и спечелените купи!
labrador2 написа:Чудя ви се защо им се връзвате и влизате в полемика с феновете на отборчето от Бургас? Та те са за съжаление горките, нито стадион имат, нито публика, а само претенции...да ама футбол с претенциии не се прави! Ние да си пълним стадионите, да си правим шоуто и кефа и да си подкрепяме и обичаме нашият велик Ботев, а другите да правят каквото искат! НАПРЕД КАНАРИ!
maldin1 написа:....Ами този изравнителен гол с ръка ? И сляп човек вече би се запитал има ли нещо.
botev_1912 написа:maldin1 написа:....Ами този изравнителен гол с ръка ? И сляп човек вече би се запитал има ли нещо.
Абе би се запитал ама до сега само един човек е казал че има гол с ръка!
Да не се окаже че гола си е редовен?
Я дайте един линк към положението да го видим - пък полсе ще говорим!
FCH написа:Изпълнителният директор на Нефтохимик Благо Митрев бе бесен след прекратяването на срещата със Свиленград.
Двубоят бе прекратен около70-ата минута при резултат 2:2, а от щаба на „шейховете” съзряха поръчка срещу тях.
„Чашата на търпението преля. Това беше подигравка с футбола. Да признаваш явен пас с ръка – това е безобразие. Аз такова нещо не съм виждал никога, поне откакто съм във футбола.”
„Предлагам Ботев да бъде вкаран служебно в „Б” група, а другите да ни оставят да играем честен футбол. Не знам защо беше прекратен мачът. Отборът се скупчи около съдията, имаше побутване, но нищо повече. Не може реферът да прекрати еднолично мача без да се допита до делегата. Ще пуснем жалба, но това беше един поръчков съдията”, сподели Митрев
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта