Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Рабех се изцепи на 3ти март!

Мнениеот Yoda » 03 мар 2009 20:57

Ха сега ми кажете , ако сте дали едно ремарке пари за някого и онзи ви направи такъв номер какви неща ще му се случват от тук до края на света ????? А и Батков не ми мяза на хрисим човечец ............ Така , че жална му майк/ъ/ на това гномче Рабех .... каквото и да направи Батков с него аз съм ЗА :evil: :evil: :evil:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 03 мар 2009 21:05

.............. а защо се правиш на разсеян и пропускаш думичката "мръсен" ?!?! :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 мар 2009 21:19

berbatov написа:
Bully_Blue написа:Еми да се маха тая турска подлога,пожелавам му всички най-най лошо! :twisted:

Kой ще го вземе бе? Всички разбраха,че е пиенде. Мениджърите не спат. Батков ще го държи до края на сезона (пари е броил за него и то не малко)

За съжаление berbatov е прав. Няма кой да го вземе тоя вече, имам предвид сериозен отбор. Единствено измислените отбори като Терек, Кубан и някой от този регьон може да го купи. Тъкмо там ще си порка на спокойствие, защото руснаците го умеят това. Много пари е дал Батков, това е сигурно. Затова дано си избие поне част от даденото.
И да отбележа, че когато ставаше въпрос колко голям играч е Рабех всички изтъкваха това, че Мъри го бил довел в Левски, а сега след изцепките му с пиене и катастрофи никой не чух да казва... Видяхте ли какво направи човека на Мъри?
Докога ще боготворим Мъри и ще му сканидираме името? Това, че постигна успехи с един страхотен отбор не значи, че трябва вечно да го обожаваме. Той беше и в ЦСКА, сега е и в Литекс и както видяхте през седмицата нападаше Левски с изказванията си... затова замислете се като скандирате името му на Герена. Аз лично ще го направя отново чак когато се завърне в Левски и започне да работи за моя отбор а не против него... до тогава за мен той е никой!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 03 мар 2009 21:19

delpi написа:
berbatov написа:
Bully_Blue написа:Еми да се маха тая турска подлога,пожелавам му всички най-най лошо! :twisted:

Kой ще го вземе бе? Всички разбраха,че е пиенде. Мениджърите не спат. Батков ще го държи до края на сезона (пари е броил за него и то не малко)

За съжаление berbatov е прав. Няма кой да го вземе тоя вече, имам предвид сериозен отбор. Единствено измислените отбори като Терек, Кубан и някой от този регьон може да го купи. Тъкмо там ще си порка на спокойствие, защото руснаците го умеят това. Много пари е дал Батков, това е сигурно. Затова дано си избие поне част от даденото.
И да отбележа, че когато ставаше въпрос колко голям играч е Рабех всички изтъкваха това, че Мъри го бил довел в Левски, а сега след изцепките му с пиене и катастрофи никой не чух да казва... Видяхте ли какво направи човека на Мъри?
Докога ще боготворим Мъри и ще му сканидираме името? Това, че постигна успехи с един страхотен отбор не значи, че трябва вечно да го обожаваме. Той беше и в ЦСКА, сега е и в Литекс и както видяхте през седмицата нападаше Левски с изказванията си... затова замислете се като скандирате името му на Герена. Аз лично ще го направя отново чак когато се завърне в Левски и започне да работи за моя отбор а не против него... до тогава за мен той е никой!

Ница ще го вземе,но лятото!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 мар 2009 21:28

Дано!
От мен ако зависи ще гледа записи на мачове на видео цяла пролет ....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 03 мар 2009 21:36

[offtopic]Дано!
От мен ако зависи ще гледа записи на мачове на видео цяла пролет ....[/offtopic]
Значи си строг треньор,но справедлив,а? ;)
Изображение Изображение

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 03 мар 2009 22:11

Нещо не мога да разбера - беше голям правоверец и спазваше корана!!!
Корана позволява ли алкохола и пианските изцепки :?: :?: :?: ;)
Ебати случката!!! :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Мнениеот BiJuTeRa » 03 мар 2009 22:23

А бе не го нападаите така,каквото си е решил това да праи!!! Единственото което ме е мн яд че играеше мн добре и беше един от наи добрите защитници в нащо парвенство но каквото си е решил това да прави!!!! :roll:
Изображение
▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 мар 2009 22:24

Корана не им забранява да не употребяват алкохол.
Могат да употребяват същият от залез до изгрев слънце.
Забранено им да пият само през деня.

----------------

Дреме му на Рабех, че ще гледал записи ако ще и кенефите на Герена да чисти той си има договор и заплатата ще си я взема, а и дали го блазни изобщо същата, тъй като е от богато семейство ;)
Изображение

Върни се в “Архив”