Черно Море на 96 години!!!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море на 96 години!!!!!

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2009 17:00

slavia_forever написа:Колко съм чел за Реал Мадрид? Що за стока съм? Кои визираш по "всички", всички ли? В момента ме обиждаш, усещаш ли, дечко? :evil:

Кой визирам ли,всеки един фен на Локо Пловдив е достатъчно да го питам за теб :!: Самият Майк каза,че не може да ти понася вече глупостите :idea: Това малко ли е????? Какво печелиш като се заяждаш ти си знаеш,но не е мястото този форум,не и докато аз съм модератор, да знаеш :idea: Още нещо недей да се обиждаш от фактите,по-скоро си вземи поука,не ти отива на годините поведението ти :idea: И дечко ще викаш на някой друг :idea: Че да не те обидя аз на възраст :lol:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 03 мар 2009 17:01

Зелени са -да.Ама синьото си е синьо!Нали...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 03 мар 2009 17:03

cristely написа:
MORSKI написа: ;)

Морски, през 70-те беше пак така - екипите зелено-бели, емблемата синьо-бяла. Нищо ново под слънцето. Така е било десетилетия. Синьото и зеленото не се връзват някак си цветово заедно, за това и не присъстват едновременно в клубните екипи.[/quote
има нищо збъркано при вас пич . екипи ,емблема ,година :!: :?: как се променят така цветовете на клуба незнам. мaй нямате аналог в българия :D

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 мар 2009 17:04

MORSKI написа:
slavia_forever написа:Колко съм чел за Реал Мадрид? Що за стока съм? Кои визираш по "всички", всички ли? В момента ме обиждаш, усещаш ли, дечко? :evil:

Кой визирам ли,всеки един фен на Локо Пловдив е достатъчно да го питам за теб :!: Самият Майк каза,че не може да ти понася вече глупостите :idea: Това малко ли е????? Какво печелиш като се заяждаш ти си знаеш,но не е мястото този форум,не и докато аз съм модератор, да знаеш :idea: Още нещо недей да се обиждаш от фактите,по-скоро си вземи поука,не ти отива на годините поведението ти :idea: И дечко ще викаш на някой друг :idea: Че да не те обидя аз на възраст :lol:

Ок тогава, един виц за тийнейджъри:

Eдно момченце плаче на улицата. Приближава се човек и го пита:"Защо плачеш, малкия?"
- "Загубих се..." - отговаря му то.
"Искаш ли да те заведа при м--ка ти?" - пита го човекът.
- "Не искам!"
- "Защо не искаш? - пита го чичкото.
- "Защото ме бие!" - отговаря детенцето.
- "Тогава да те заведа при баща ти?"
- "И при него не искам. И той ме бие!"
- "Е къде тогава да те заведа?" учудил се човекът.
- "Заведи ме при ФК Черно Море - те не бият!" казало момченцето.
:shock: :shock: :shock: :D :D :D :D

П.П. Надявам се, че господин модератора, който предварително, "не се помайтапи", с "пенсионната възраст" публиката на Славия, а после се обижда, да се повесели малко с този виц! ;)
Последна промяна от slavia_forever на 03 мар 2009 17:11, променено общо 2 пъти.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2009 17:05

емблемата с годината и на мен повече ми харесва дано по скоро да я сменят а някои да е чувал нещо за нови екипи че тея са много грозни според мен[/quote]

На мен лично ми харесват,само това на задниците им Час Пик да го нямаше:lol:
Иначе май имаме нова марка на екипите"Jako",която е маркова германска. Облича Котбус,Айнтрахт, и такива отбори ;) Важното е да са зелени ;)
Смаш тук не съм съгласен,зеленото си е зелено ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2009 17:08

има нищо збъркано при вас пич . екипи ,емблема ,година :!: :?: как се променят така цветовете на клуба незнам. мaй нямате аналог в българия :D[/quote]

Това ме кара да обичам отбора си още повече :!: Въпреки всички промени идеята Черно Море се е запазила :!: А това с емблемите го има навсякъде по света,и вие сте си сменяли емблемите,включително и екипите се сменят ;) Просто при нас става доста бурно :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2009 17:12

Ок тогава, един виц за тийнейджъри:

Eдно момченце плаче на улицата. Приближава се човек и го пита:"Защо плачеш, малкия?"
- "Загубих се..." - отговаря му то.
"Искаш ли да те заведа при м--ка ти?" - пита го човекът.
- "Не искам!"
- "Защо не искаш? - пита го чичкото.
- "Защото ме бие!" - отговаря детенцето.
- "Тогава да те заведа при баща ти?"
- "И при него не искам. И той ме бие!"
- "Е къде тогава да те заведа?" учудил се човекът.
- "Заведи ме в ФК Черно Море - те не бият!" казало момченцето.
:shock: :shock: :shock: :D :D :D :D

П.П. Надявам се, че господин модератора, който предварително, "не се помайтапи", с "пенсионната възраст" публиката на Славия, а после се обижда, да се повесели малко с този виц! ;)[/quote]

Споко ЧИЧКО :lol: Ние защото"не бием" затова "не ви бихме" 2:0 на Овча Купел :lol: Шегаджия си форевъре,запиши се за кастинг в Комиците,ще те вземат ;) Аз не съм се помайтапил както казваш,това си е истина,ако истината за любимия ти клуб е майтапене това е друг въпрос :lol:

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 03 мар 2009 18:18

MORSKI написа:има нищо збъркано при вас пич . екипи ,емблема ,година :!: :?: как се променят така цветовете на клуба незнам. мaй нямате аналог в българия :D

Това ме кара да обичам отбора си още повече :!: Въпреки всички промени идеята Черно Море се е запазила :!: А това с емблемите го има навсякъде по света,и вие сте си сменяли емблемите,включително и екипите се сменят ;) Просто при нас става доста бурно :lol:[/quote]

емблемата да цветовете не :!: факт :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2009 20:33

емблемата да цветовете не :!: факт :!:[/quote]

Имам предвид като цяло не само за Ботев ;) Юве дори са им сбъркали пратката с фланелките :D

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 03 мар 2009 21:54

Все си мислех, че някак си ние сме били нетолерантни и сме нападали слависта незаслужено. Ама това неговото е възмутително. Не му ходи на възрастта тази злоба и язвителност.

Върни се в “Черно море”