Марица-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Марица-Ботев
Честито на всички канари.Момчета стига се занимавайте с нафтата,майната им.Утре в Катуница от 15:30 наште юноши играят с циганите-нека подкрепим младите канари.Наздраве.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- slash1912
- Контакти:
Re: Ботев би в пловдивското дерби
Не виждам защо се намесва името на "Ботев" тук!Какво сме виновни ние,че "Нефтохимик" не може да бие?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- емо73канар
- Контакти:
малдини,я кажи това момче Деменлиев кой набор е???
Късметът извади Ботев, някой отново е рязал Нафтата, а те отново са се изложили като кифладжии ('нашият клуб не е по-малко именит от Ботев').
Не знам за другите мачове, но в този определено Ботев бяха по-слабият отбор.
Този за какви фенове говори бе?Че те в Долно Езерово са 50 човека.
емо73канар написа:малдини,я кажи това момче Деменлиев кой набор е???
Васил Даменлиев - 1983г - 190 см - предишни отбори: ОФК Несебър, Равда 1954
Corwin написа:Късметът извади Ботев, някой отново е рязал Нафтата, а те отново са се изложили като кифладжии ('нашият клуб не е по-малко именит от Ботев').
Пич най-малкото силните години на Нефтохимик са били 92-2000,а не като Ботев 60-те.Я погледни в последните години баланса Ботев - Нефтохимик незавсимо кой е домакин и кой гост,баланса Нефтохимик - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия,пр и Ботев - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия и пр както и спечелените купи!
А иначе е ясно,че никой от феновете на Ботев няма да признае дори и малко,че ги подпират стабилно.Някой от тях на мача с Тунджа дето бихме 12:0 да беше щеше да умре от смях.При 6-7:0 някакви измислени картони и несъществуващи засади (не примерно по 20-30 см,а по 1-1.5м.),в Съединение пак мега неадекватните засади.Изгарям от желание да дойде мача между двата отбора и не ми пука дори да паднем с 0:50 искам да видите начина,по който ще победите!Може да ме нареждате,да мислите обратното,но МИ ПОМНЕТЕ ДУМИТЕ!
- slash1912
- Контакти:
Corwin написа:Късметът извади Ботев, някой отново е рязал Нафтата, а те отново са се изложили като кифладжии ('нашият клуб не е по-малко именит от Ботев').
По-слабия отбор не сме били със сигурност!Това,че терена беше картофена нива,а ние играхме повече от полувреме с човек по-малко със сигурност изравни везните донякъде...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Elland написа:Пич най-малкото силните години на Нефтохимик са били 92-2000,а не като Ботев 60-те.Я погледни в последните години баланса Ботев - Нефтохимик незавсимо кой е домакин и кой гост,баланса Нефтохимик - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия,пр и Ботев - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия и пр както и спечелените купи!
Силните години на Ботев НЕ са 60те, но както и да е