Ще се извини ли някой на ПФК ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Ще се извини ли някой на ПФК ЦСКА

Мнениеот kiko75 » 17 окт 2010 18:04

tprodanov написа:Я дай документите, че стана интересно. И да, имало е съблекални и 10 000 места.
И да, Герена е строен от Левскари. Аз в рода имам достатъчно хора, които са ходили абсолютно доброволно, с кеф да си пуснат фиша точно в онова тото и да строят като хамали. Това, че всякакви изроди се опитват да извратят фактите е друга стрна на въпроса.
СТИГА СИ ГОВОРИЛ ГЛУПОСТИ ВЕ ДАИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ТОЯ СТАДИОН НА ЦЕНИ ПО КОМОНИЗМА Е НАД ДЕСЕТ МИЛИОНА :evil: СЕГАШНИ БЛИЗО 100 ЗНАЕШЛИ КОЛКО ФИША ТРЯБВАЛО ДА ПУСНЕТЕ ТИ ХЕПТЕН НЕ ВЗЕ ЗА КАНАРЧЕТА ИМАЛО БИЛО СЪБЛЕКАЛНИ ПАК НИКОИ НЕГИ ВИЖДАЛ ЩО АС-23 ИМАТ СНИМКИ А ВИЕ НЕ :evil: КАЗАХ НЕМИ ПУКА КАКВО ИМАТЕ ДАНО ВИ НАПРАВЯТ НОВ СТАДИОН АЗ ЩЕ СЕ РАДВАМ ДЪРЖАВАТА ДА НЕ ПРЕЧИ НА ЦСКА А ДА ДАде ПОЗВОЛЕНИЕ ДА СИ НАПРАВИМ НОВ СТАДИОН И БАЗАТА В ПАНЧАРЕВО А НА ВАС АКО ИСКА ДА ВИ НАПРАВИ НОВ НА РАКОВСКИ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 окт 2010 18:10

Не знам дали знаеш, ама на тоя стадион са играни международни мачове. Сети се що точно там :mrgreen:
Какво стана с документите от Кремиковци?

А, и тия 100 млн може да са по сметките на Титан или Лупи, не ни набърквай в такива глупости. Герена е насипна конструкция, което означава, че градежа му е основно хамалска дейност. Нещо неясно?

ПП За пръв път виждам някой да оспорва размера и обурудването на игрище Левски. Догодина предполагам Гунди ще е Цскар сигурно...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 окт 2010 18:18

tprodanov написа:Не знам дали знаеш, ама на тоя стадион са играни международни мачове. Сети се що точно там :mrgreen:
Какво стана с документите от Кремиковци?

А, и тия 100 млн може да са по сметките на Титан или Лупи, не ни набърквай в такива глупости. Герена е насипна конструкция, което означава, че градежа му е основно хамалска дейност. Нещо неясно?

ПП За пръв път виждам някой да оспорва размера и обурудването на игрище Левски. Догодина предполагам Гунди ще е Цскар сигурно...
СТИГА ВЕ ЧОВЕК И НИЕ СМЕ ЖИВЯЛИ ПО КОМОНИЗМА И ЗНАЕМ КАК СТАВАХА НЕЩАТА И ВИКАШ НЕ СТРОН ОТ ТРУДОВИ ВОИСКИ А А ЖЕЛЯЗОТО СИ ГО ПЛАЩАХТЕ А ТЕХНИКАТА БАЩАТИ БЪРКАЛ АС ЛОПАТАТА БЕТОН :mrgreen: И АЗ НЕСЪМ ВИДЯЛ ЦСКАР ДА КАЗВА ЧЕ ГЕРЕНА Е НАПРАВЕН ОТ ДОБРОВОЛЕН ТРУД И В КАКВИ ГЛУПОСТИ ТЕ НАБЪРКВАМ ТИ ТВЪРДИШ ЧЕ СТЕ ГО НАПРАВИЛИ ОТ ОТЧИСЛЕНИЕ НА ТОТО ДОКОЛКОТО СЕ СЕЩАМ ЕДИН ФИШ БЕШЕ ,20 СТ НА ЛЕЛКАТА В ПУНКТА ПЛИГИ Е ИЗЛЕЗЛО С ПЕЧАТЧЕТО ЛАИК
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 окт 2010 18:22

Честно казано, като ти гледам правописа никак не се учудвам и на схващанията ти. Аз в моя род имам хора, строили на Герена. На тях вярвам на 100%. Ти вярвай на ГА, твоя работа. Какво стана с документите от Кремиковци, за 3и път питам, или само си проветряваш клавиатурата?

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 17 окт 2010 18:22

tprodanov написа:Я дай документите, че стана интересно. И да, имало е съблекални и 10 000 места.
И да, Герена е строен от Левскари. Аз в рода имам достатъчно хора, които са ходили абсолютно доброволно, с кеф да си пуснат фиша точно в онова тото и да строят като хамали. Това, че всякакви изроди се опитват да извратят фактите е друга стрна на въпроса.

явно имаш доста роднини, които са пребивавали в затвора щом са строили герена ..... и кво тото кви 5 лева ....... ебаси заблудените хора има .... не мога да повярвам направо .....

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 окт 2010 18:22

бре тия закуски бе. Едни апартаменти купуват други стадиони строят. Време е да прогледнете господа левскари. Стадион "Георги Аспарухов" е построен както всички други стадиони в България. А именно от строителни войски и затворници. За Гунди стана дума. Ами да ви кажа на тия дето толкова много знаете, че Гунди има снимка с екипа на ЦСКА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 окт 2010 18:34

tprodanov написа:Честно казано, като ти гледам правописа никак не се учудвам и на схващанията ти. Аз в моя род имам хора, строили на Герена. На тях вярвам на 100%. Ти вярвай на ГА, твоя работа. Какво стана с документите от Кремиковци, за 3и път питам, или само си проветряваш клавиатурата?

аз ли незхващам ве лаик имашли си на идея колко фиша е трябвало да пуснете и то на стоинос 0,20 за да има някакви отчисления ст имал бил тои роднина кво ми пука аз съм живял по това време и знам колко им се работише на тия лелки в тото трябвало да пуснете поне 100 милиона фиша (в един пункт)за да съберете някакви пари от отчисления 8-) нали се сещаш че тоя докомент няма как да в мене или в моя копютар и какво стана с снимките от вашия стадион с трибуни и топла вода или ти си проветряваш клавиетурата или някакъв акт че бил ваша собственост

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 окт 2010 18:44

stannn написа:бре тия закуски бе. Едни апартаменти купуват други стадиони строят. Време е да прогледнете господа левскари. Стадион "Георги Аспарухов" е построен както всички други стадиони в България. А именно от строителни войски и затворници. За Гунди стана дума. Ами да ви кажа на тия дето толкова много знаете, че Гунди има снимка с екипа на ЦСКА.

Ми дай да я видим,де!
ПП.Аз имам снимка с екипа на Челси.Упс...Имам и с екипа на Милан.Ей сега УЕФА ще ми "разкаже" играта!Два договора,наказание...Отиде ми кариерата. :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 окт 2010 19:02

stannn написа:бре тия закуски бе. Едни апартаменти купуват други стадиони строят. Време е да прогледнете господа левскари. Стадион "Георги Аспарухов" е построен както всички други стадиони в България. А именно от строителни войски и затворници. За Гунди стана дума. Ами да ви кажа на тия дето толкова много знаете, че Гунди има снимка с екипа на ЦСКА.

Ima, zashtoto e bil otkradnat ot CSKA ;)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 окт 2010 19:14

Изображение
Кой ли е това????

Голямата ваша легенда не се е наложила в отборче като ЦСКА???? Бреееее явно е бил много силен.

Рекорди на ЦСКА
* Най-много поредни шампионски титли: 9 (от 1954 до 1962) (Рекорд за България)

Забележи годините.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”