ЧЕРНО МОРЕ - Славия 17.10 - 15:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Славия 17.10 - 15:00

Мнениеот wicked1913 » 17 окт 2010 17:50

Честита победа! Това мога да кажа аз.
Седнали тука някакви знайни и незнайни войни да изкарват,че едва ли не ЧЕРНО МОРЕ са виновни за слабото ниво на български футбол :lol:

Какво повече искате от 1 мач, постоянни обрати, 5 гола,3червени картона, здраво хвърляне и от двата отбора, получи се доста хубав мач за българските стандарти, също както мача с Левски,който загубихме със същия резултат,с който спечелихме днес!
Ето от такива мачове има нужда футбола ни.

ПАК ПОВТАРЯМ - слаб мач за нашите, повечето от играчите не ми харесаха, но кой съди победителите? :mrgreen:

Румбата заслужава да е титуляр!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 окт 2010 17:59

wicked1913 написа:Честита победа! Това мога да кажа аз.
Седнали тука някакви знайни и незнайни войни да изкарват,че едва ли не ЧЕРНО МОРЕ са виновни за слабото ниво на български футбол :lol:

Какво повече искате от 1 мач, постоянни обрати, 5 гола,3червени картона, здраво хвърляне и от двата отбора, получи се доста хубав мач за българските стандарти, също както мача с Левски,който загубихме със същия резултат,с който спечелихме днес!

ПАК ПОВТАРЯМ - слаб мач за нашите, повечето от играчите не ми харесаха, но кой съди победителите? :mrgreen:

" Какво повече искате от 1 мач..."
Ми като има дузпи-да се свирят.Или това не влиза в твоите "разбирания" за хубав мач?

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 17 окт 2010 18:01

blue avalanche написа:

Ми като има дузпи-да се свирят.Или това не влиза в твоите "разбирания" за хубав мач?

А твоите са дори когато няма да се дават щом е в полза на Левски twisted:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 17 окт 2010 18:08

Viktor4o_Rs написа:Моряци смешни сте , ревахте като вдовици за еди какво си след мача с Левски , а сега така бил видял съдията , хубав мач , не знам какво си - евала , така се прави ;) После не се чудете , че доста хора ще злобеят , когато пък порежат вас отново ...

Аз мисля,че трябва да спреш да си ИЗМИСЛЯШ.Никъде не сме казали тъй видял съдията,той може да вижда,виждаме и ние,имаше чиста дузпа за Черно Море при 1:1 с ЧК на Петков от вашите,това видях аз.Хубав мач?10 пъти казах,че мачът беше грозен и слаб,а Черно Море до 1:2 изграеше най-слабия си футбол от началото на сезона.Не ви отива да префасонирвате думите на хората,знам,че така е по-удобно,но не върви.И ако днес съдията е сбъркал(а той сбърка в много ситуации и в двете посоки,да И В ДВЕТЕ,защото и нас ни наряза не малко,примерно вместо 1:2 за вас ставаше 2:1 за нас и вие с 10 човека...) това пак няма да ни върне отнетата победа над измисления надут балон дето ще рита с Лил и дето го разковаха в Лисабон.Онова което ни играбиха сините престъпници(обрат над измисляците от 0:2 до 3:2) няма как да се върне.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 17 окт 2010 18:09

Избягвам да вземам отношения по темите, но днес капаците по очите са много и страстие са много нагорещени.
!. Лесния въпрос със засадата: да, страничния по една или друга причина реагира и вдигна флага, а главни сидия свири засада, но защо заядливата "лавина" не признае, че Пиргов стигна до топката и я изби преди сигнала още!
2. По-трудния въпрос е с дузпите. Имаше си дузпи за Славия, имаше дузпа и за Черно море. Ако тр да се конкретизирам, тези положения биха били свирени за Левски и биха били подминати ако бяха срещу тях. В мача на Черно море и Славия защо съдията не свири една от тях само той може да си каже. Как щеше да протече мача също не знам. Не знам и дали щяха да са решаващи при положение, че не са в края на мача, а до 50-та мин. Имаше 45 мин игра след тях и беше въпрос на вътрешна настройка на отборите как ще се възползват от тях.
3. Много много не ме интересува резултата от мача защото видях това, което не ми се искаше д авидя - слаб и безидеен футбол от отбора. Липса на средна линия за много дълги периоди от мача, никаква идея в градивен план и както се видя, имаше едно нестандартно отиграване в атака и стана първия гол. Всичко останало беше мъка и само мъка. На този отбор му трябва треньор и средна линия, която да изглежда по коренно различен начин.

Всичко останало, за което се спори са дреболии и бял кахър. Разбира се, няма да подмина "дежурния" син подстрекател. Лавина, защо не отидеш на 5-те кьошета или където си харесаш и да отпразнуваш хеттрика на любимия си централен нападател?!?!?! Мисля, че оставането ти в тази тема би било проява на лошо възпитание и откровена заядливост.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 17 окт 2010 18:17

blue avalanche написа:

точно ти ли го казваш за дузпата дет не я дадоха срещу вас нищо не казваш защо ли ???

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 17 окт 2010 18:33

Прави впечатление,че най-компетентните коментари относно ситуациите за дузпи за винаги давани от левскари :lol: .Не знам какво трябва да значи това :mrgreen: .Лавинообразния здравата се е разпалил :roll:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 17 окт 2010 18:33

"...Мисля, че оставането ти в тази тема би било проява на лошо възпитание и откровена заядливост..."
Да, пропуснах - и ниска култура. Приказвай си щом нямаш умора, но не очаквай да ти отговоря по какъвто и да е начин. Arrivederci!

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 17 окт 2010 20:18

Аз в една друга тема коментирах въпроса за компромисите. Съдиите колят всички отбори, които играят срещу измислената топ тройка на А ПФГ, а в останалите мачове гледат да ги подпират когато могат, за да не реват толкова ожесточено. Ако положението при Танко беше в мача срещу Левски, бъдете сигурни, че щеше да има дузпа. Следващите кръгове Славия ще си вземе отнетото, по същия начин както го загуби днес. Мръсна и гнусна политика, осигуряваща тотален съдийски комфорт на Левски, ЦСКА и Литекс, а на останалите им се замазват очите с мимолетни бонуси от чернодрешковците.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 окт 2010 20:28

Сини фенове нямат право въобще да разсъждават на тема "дузпи",защото откакто смениха Съд.комисия срещу Левски не се свирят очевАдни дузпи,а се дават смешни такива в тяхна полза. Само на последния им мач вчера имаше две 100% дузпи за Пирин,ако бяха свирени мача отиваше на "2", но в крайна сметка велика победа и...до следващите шамари в Европа-там дузпи просто няма кой да Ви свири :!:

Върни се в “Черно море”