"От днес, 17 октомври, по решение на ръководството на Локомотив (Пд) Петър Пашев и Васко Камбуров вече не са част от треньорския щаб. Като помощник-треньор на представителния отбор е привлечен бившият футболист на Берое и ЦСКА Радко Калайджиев.
За подготовката на вратарите ще отговаря Стоян Ставрев. Най-вероятно ръководството не е доволно от работата на Васил Камбуров като треньор на вратарите, като в мачовете от този сезон Локо пусна доста голове, за които голяма част от феновете обвиниха вратарите. "
Жалко за Васко и Пашев, но в интерес на истината вратарите ни (и Лучини ,и Тодор Тодоров) правят детински грешки от началото на сезона,които някой път ни струват точки.
Дано да видим положителна промяна в следващите мачове !
Васко Камбуров и Петър Пашев - уволнени !
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- irriducibile1936
- Контакти:
Васко Камбуров и Петър Пашев - уволнени !
NON MOLLARE MAI !
- black&white
- Контакти:
Re: Васко Камбуров и Петър Пашев - уволнени !
За детинските грешки на вратарите едва ли е виновен Васко
Нали си чувал лафа от Дивия Запад - не стреляйте по пиниста, той толкова си може
От наличните ни вратари май бай Ставри е най-добрият.

- локофанатик
- Контакти:
Ставрика в момента няма алтернатива като вратар, колкото и тъпо да звучи. Да слага ръкавиците и да почва. Нищо против Лучини и Тошко, но просто на този етап не стават. А дали са добри промените - времето ще покаже. Аз заставам зад ръководството, най-малкото заради това, че се опитват да променят нещо.... И Васко и Петьо ще останат винаги едни от нас!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
И според мен Камбура е най-малко виновен за представянето на вратарите, но... ръководството си взима решенията и носи отговорността.
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Верно е, че и двамата са Локомотивци, но работата при вратарите не върви от сума време, а Пашата доскоро беше бояджия в Англия, а не футболен треньор.
В тази игра явно няма място за сантименти.
Болно ми е и на мене, но сам готов да приема решението, ако това ще бъде за доброто на отбора.
В тази игра явно няма място за сантименти.
Болно ми е и на мене, но сам готов да приема решението, ако това ще бъде за доброто на отбора.

Ераносян започна да коли и да беси - той изгонил Пашев и Камбуров от Локо Пловдив
Помощник треньорът в представителният на Локо (Пд) Васил Камбуров разкри кой е издал заповедта за уволнението му тази сутрин.
"Едо ни извика с Петър Пашев и каза, че решението е лично негово. Нито Коко Динев, нито Бонев и Узунов имали пръст в нашето освобождаване. Мотиви Едо не изтъкна, каза само, че отговорността е изцяло негова. Предложиха ми да остана на работа в школата, но аз отказах. Огорчен съм", отсече пред Топспорт вратарят-шампион със "смърфовете".
"Решението си е решение, аз приех да се върна в школата като треньор. Не знам дали ще бъда треньор там или ще заема някакъв друг пост, но оставам в клуба", съобщи за Топспорт Петър Пашев.
"Наистина не знам нищо по въпроса. Сутринта минах през стадиона да си взема лекарствата, които забравих и се прибрах вкъщи. Утре ще знам подробностите", заяви от дома си в Брестник Атанас Узунов.
Ераносян изчаква изтичане на наказанието му от УЕФА, но по всички личи, че вече е взел цялата власт на "Лаута" от собственика Коко Динев.
http://www.sportabg.com/drugi/top/11169 ... ko-plovdiv
Много лошо започва Едо според мен начело на любимия ни отбор ! Васко в случая е най-малко виновен !
Помощник треньорът в представителният на Локо (Пд) Васил Камбуров разкри кой е издал заповедта за уволнението му тази сутрин.
"Едо ни извика с Петър Пашев и каза, че решението е лично негово. Нито Коко Динев, нито Бонев и Узунов имали пръст в нашето освобождаване. Мотиви Едо не изтъкна, каза само, че отговорността е изцяло негова. Предложиха ми да остана на работа в школата, но аз отказах. Огорчен съм", отсече пред Топспорт вратарят-шампион със "смърфовете".
"Решението си е решение, аз приех да се върна в школата като треньор. Не знам дали ще бъда треньор там или ще заема някакъв друг пост, но оставам в клуба", съобщи за Топспорт Петър Пашев.
"Наистина не знам нищо по въпроса. Сутринта минах през стадиона да си взема лекарствата, които забравих и се прибрах вкъщи. Утре ще знам подробностите", заяви от дома си в Брестник Атанас Узунов.
Ераносян изчаква изтичане на наказанието му от УЕФА, но по всички личи, че вече е взел цялата власт на "Лаута" от собственика Коко Динев.
http://www.sportabg.com/drugi/top/11169 ... ko-plovdiv
Много лошо започва Едо според мен начело на любимия ни отбор ! Васко в случая е най-малко виновен !

- Boksiorcheto
Дано да е за добро.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Щом цялата власт е в Едо да вземе да направи и една чистка в ДЮШ ,че полужението там е трагично.Загуби след загуби!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!