blue avalanche написа:MORSKI написа:blue avalanche написа:Очаквам "Декларация от феновете на Ч.море" срещу неотсъдената дузпа срещу "волейболиста Дяков и не просто "бутането",а направо "тласкането" от страна на съдията!И веднага след това-несъществуваща засада в полза на...Защо ли питам?
Така ли, ами аз питам съдията не ощети ли и нас?
Ти само това ли чакаше да излезеш ? Чакаше един такъв мач ли? Абе много злобичка се е насъбрала май!
И какво точно повлия съдията? Може би съдията беше виновен, че Славия нямнаха една качествена атака след 60 минута?
Ами същия съдия данеби да не отсъди дузпа за нас? А?
Същия съдия изтърва мача и в двете посоки, защо не коментираш спорните неща и в наш ущърб или левскарските ти пориви рти пречат?
Значи ако нямаш атака след 60мин.-никаква дузпа!Така ли? Нищо,че дузпата беше първото полувреме!И къде пише,че всеки отбор трябва 90мин. да атакува?Щото вашите,пък,се скъсаха да нападат(до 60мин.)!
Абе ти какви неща говориш? Изобщо четеш ли постовете или само целиш изява и заяждане?
Да съм отрекъл дузпата?
Просто не тя е виновна за загубата на Славия!
Дузпа и за нас не се свири! Нарушения груби имаше и от двете страни!
Ама ти тези неща защо не ги коментиташ?
Май не ти е удобно и търсиш само провокация?
Ами къде пишело, че 90 минути трябва да атакува ли, ами вие след мача с с Черноморец едва ли не ги разпънахте, че само 70 минути играели и след 70 тата лежали, сега друга песен пеете., а?
Ами щом не играят 90 минути те са си виновни тогава!
един мач не трае 60 минути доколкото знам, а 90!