ULTRAS
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: ULTRAS
Blue_Lion написа:throughthemiddle написа:
Есенното дерби на сезон 2008/2009Нали ?
Май да.
[center]Полицията в Италия арестува трима фенове на Лацио, носили мачетe[/center]
Трима фенове на Лацио са били арестувани преди снощния двубой между Рома и Дженоа (2:1) в Рим.Тримата мъже, който са били на възраст 20, 23 и 27 година, са задържани за притежание на опасни предмети, съобщава агенция АНСА.Единият от феновете е носил мачете.Сигурността по стадионите в Италия е засилена след безредиците по време на европейската квалификация между Италия и Сърбия миналия вторник.
Не знаех,че Дани Трейо бил фен на Лацио

[center]

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Той не е,че малко мангал го дава,но все пак...тия там със секви предмети от близкото Средновековие се маризят...скоро очаквах да се целят с томахавки 

Blue_Lion написа:Той не е,че малко мангал го дава,но все пак...тия там със секви предмети от близкото Средновековие се маризят...скоро очаквах да се целят с томахавки

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Blue_Lion написа:Вчера за първи път от няколко години бях в "А"...беше култово ! Бях близко до колибарите от Pirin Fools и цял мач храна по тях ! То не беше "Цял живот на село оо цял живот на село" и "Умрете селяни" ! После един отзад се изцепи "Утре е неделя,изкъпете се" и аз добавих "Облечи се бе,миришеш" към некъв ултра-мега кежАл от Alien Ultras ! После някъв от наще хулигани които специално бяха в сектора заради ония пастири,им вика,че смърдят на Тор и пръст !Жалко,че не дойдоха,нещо се бях нахъсал ама...как да е! А някъв друг подхвана страничния и му вика "Ей,страничния,да ближеш на Батков мустаците" и аз добавих,че "жената на страничния е при нас" ! Разбира се,Батков който мина с Баждека точно покрай мен получи едно люто "Умри Ганьооо" от мен и тоя се смя,то и аз де...по едно време някъв от селяците спъна Слори на центъра и аз се изцепвам "Дузпа",и някъв чичка пред мен ми вика "Е,стига де...няма дузпа,извън наказателното е"
![]()
Сектор "А" - БЕЗЦЕННО
А ти как реши да ходиш в А?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Blue_Lion написа:Вчера за първи път от няколко години бях в "А"...беше култово ! Бях близко до колибарите от Pirin Fools и цял мач храна по тях ! То не беше "Цял живот на село оо цял живот на село" и "Умрете селяни" ! После един отзад се изцепи "Утре е неделя,изкъпете се" и аз добавих "Облечи се бе,миришеш" към некъв ултра-мега кежАл от Alien Ultras ! После някъв от наще хулигани които специално бяха в сектора заради ония пастири,им вика,че смърдят на Тор и пръст !Жалко,че не дойдоха,нещо се бях нахъсал ама...как да е! А някъв друг подхвана страничния и му вика "Ей,страничния,да ближеш на Батков мустаците" и аз добавих,че "жената на страничния е при нас" ! Разбира се,Батков който мина с Баждека точно покрай мен получи едно люто "Умри Ганьооо" от мен и тоя се смя,то и аз де...по едно време някъв от селяците спъна Слори на центъра и аз се изцепвам "Дузпа",и някъв чичка пред мен ми вика "Е,стига де...няма дузпа,извън наказателното е"
![]()
Сектор "А" - БЕЗЦЕННО
Аз пък много обичам след края на мача да слушам как пенсиите правят анализ на мача на път за вкъщи

Cesc Fabregas написа:Blue_Lion написа:Вчера за първи път от няколко години бях в "А"...беше култово ! Бях близко до колибарите от Pirin Fools и цял мач храна по тях ! То не беше "Цял живот на село оо цял живот на село" и "Умрете селяни" ! После един отзад се изцепи "Утре е неделя,изкъпете се" и аз добавих "Облечи се бе,миришеш" към некъв ултра-мега кежАл от Alien Ultras ! После някъв от наще хулигани които специално бяха в сектора заради ония пастири,им вика,че смърдят на Тор и пръст !Жалко,че не дойдоха,нещо се бях нахъсал ама...как да е! А някъв друг подхвана страничния и му вика "Ей,страничния,да ближеш на Батков мустаците" и аз добавих,че "жената на страничния е при нас" ! Разбира се,Батков който мина с Баждека точно покрай мен получи едно люто "Умри Ганьооо" от мен и тоя се смя,то и аз де...по едно време някъв от селяците спъна Слори на центъра и аз се изцепвам "Дузпа",и някъв чичка пред мен ми вика "Е,стига де...няма дузпа,извън наказателното е"
![]()
Сектор "А" - БЕЗЦЕННО
А ти как реши да ходиш в А?
Студ,дъжд,псуване със селяни от пирЯн,слънчоглед...плюс тва видях Бащицата

PFCB написа:Blue_Lion написа:Вчера за първи път от няколко години бях в "А"...беше култово ! Бях близко до колибарите от Pirin Fools и цял мач храна по тях ! То не беше "Цял живот на село оо цял живот на село" и "Умрете селяни" ! После един отзад се изцепи "Утре е неделя,изкъпете се" и аз добавих "Облечи се бе,миришеш" към некъв ултра-мега кежАл от Alien Ultras ! После някъв от наще хулигани които специално бяха в сектора заради ония пастири,им вика,че смърдят на Тор и пръст !Жалко,че не дойдоха,нещо се бях нахъсал ама...как да е! А някъв друг подхвана страничния и му вика "Ей,страничния,да ближеш на Батков мустаците" и аз добавих,че "жената на страничния е при нас" ! Разбира се,Батков който мина с Баждека точно покрай мен получи едно люто "Умри Ганьооо" от мен и тоя се смя,то и аз де...по едно време някъв от селяците спъна Слори на центъра и аз се изцепвам "Дузпа",и някъв чичка пред мен ми вика "Е,стига де...няма дузпа,извън наказателното е"
![]()
Сектор "А" - БЕЗЦЕННО
Аз пък много обичам след края на мача да слушам как пенсиите правят анализ на мача на път за вкъщи
Между другото този път нямаше мениджъри сред нас...само псуване по ххххМарян и селската трупа от 20 човека и Емил Наков