pas написа:Ботев е по-добрия отбор и ще спечели. Единствения въпрос е дали съгражданите им от Марица ще се опитат да ги затруднят или ще се пазят за следващите мачове.
Единствения въпрос е кога ще престаниш да се правиш на интересен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pas написа:Ботев е по-добрия отбор и ще спечели. Единствения въпрос е дали съгражданите им от Марица ще се опитат да ги затруднят или ще се пазят за следващите мачове.
rump_shaker написа:pas написа:Ботев е по-добрия отбор и ще спечели. Единствения въпрос е дали съгражданите им от Марица ще се опитат да ги затруднят или ще се пазят за следващите мачове.
Колкото и да се опитват, мисят да измъкнат нещо от нас е невзъможна. И не защото са ни комшии, или защото са ни симпатични и ще ни пуснат, ами защото ние сме с 2 калси над тях. И въпросът не е дали ще се напънат, ами с колко ще ги бием. Ако питаш мен, дори ми се иска да не ги бием с много защото са ми симпатични Маричката.
Изобщо съмненията че те можели да "легнат" са меко казано смешни. Се едно Барса да моли Херез да не им се напъва. Разбираш ли колко абсурдно звучи Ботев да се молил на Марица да не им скача. Та те Марица нямат никакъв потенциал да ни победят! Щяли да ни лягат.
Стига моля те търси във всеки наш мач нещо нередно. Казах ти че почнахте да ставате смешни с това поведение. Бъдете мъже и се бийте, а не да ревете колко била нечестна вселената спрямо вас
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост