Черно Море на 96 години!!!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море на 96 години!!!!!

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2009 16:41

На колко си? Аз съм на 32. Средната възраст на привържениците на Славия е и по-малка. На теб как ти звучи "Черноморци"? На всеки ли ще му стане ясно, че не става дума за бургазлии например? :lol:
А по отношение на вица, не виждам защо, да не се посмееш и ти, вместо да ми се пулиш?! :shock:[/quote]

Аз съм почти на 19 :idea: Гледал съм няколко мача ваши,не смея да твърдя,че феновете ви са под 32 :lol: Но както и да е,имате там ударна група от 10 тина младежа и всичкото друго са над 40 годишни ;)
Ако поне малко разбираш от футбол ще занеш отлично какво значи черноморци и на кого викат така!!!! Все едно на вас като ви викат белите,да се има в предвид Рела Мадрид :lol: Даже някакъв индивид от вашите беше постнал такава тема,умрях да се смея.
Иначе на вица можеше и да се посмея,ако не беше заядлив опит от твоя страна.И на всичкото отгоре,той дори не е смешен :!:
Отнсоно екипите зелени са били тези на Владислав,от тях налседяваме зеленото,емблемата е синя заради Тимаджийските прищевки,но синьото е било и цвят на екипите ни дълго време,него пък сме наследили от Тича ;) Ето затова сме зелени със синя емблема,лично на мен повече ми допадаше зелената емблема от 90 те години,но както и да е ;) Като стана президент на отбора някога,ще я върна ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 мар 2009 16:45

MORSKI написа:Аз съм почти на 19 :idea: Гледал съм няколко мача ваши,не смея да твърдя,че феновете ви са под 32 :lol: Но както и да е,имате там ударна група от 10 тина младежа и всичкото друго са над 40 годишни ;)
Ако поне малко разбираш от футбол ще занеш отлично какво значи черноморци и на кого викат така!!!! Все едно на вас като ви викат белите,да се има в предвид Рела Мадрид :lol:

Какво повече да говоря. :idea: Прочети, уграмоти се, както по отношение на Реал Мадрид, така и по отношение на Славия, ако си решил да пишеш за тях. :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 03 мар 2009 16:46

MORSKI написа: ;)

Морски, през 70-те беше пак така - екипите зелено-бели, емблемата синьо-бяла. Нищо ново под слънцето. Така е било десетилетия. Синьото и зеленото не се връзват някак си цветово заедно, за това и не присъстват едновременно в клубните екипи.

savi
Контакти:

Мнениеот savi » 03 мар 2009 16:47

Честито моряци ,в неделя всички на Тича а кои на колко години е всеки си знае неговата песен няма какво да спорим :)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 мар 2009 16:50

savi написа:Честито моряци ,в неделя всички на Тича а кои на колко години е всеки си знае неговата песен няма какво да спорим :)

Честито и от мен! :D

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2009 16:51

Какво повече да говоря. :idea: Прочети, уграмоти се, както по отношение на Реал Мадрид, така и по отношение на Славия, ако си решил да пишеш за тях. :)[/quote]

Намерил кой да ми го каже това :lol: Всички те знаят що за стока си и не знам как още те търпят във форума :!: Ти вземи се ограмоти малко за футбола като цяло,включително и Реал Мадрид ;) Аз колкото съм изчел за този отбор,ти дори не си и сънувал :!:
Спирам да се занимавам с твоята личност,ти не заслужаваш да ти се обръща внимание :idea:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 мар 2009 16:51

Добре че си взех чипс, знаех че ще стане интересно 8-)

П.С Не е много полезен, но все пак един няма да ми навреди толкова :D ;)
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2009 16:54

Морски, през 70-те беше пак така - екипите зелено-бели, емблемата синьо-бяла. Нищо ново под слънцето. Така е било десетилетия. Синьото и зеленото не се връзват някак си цветово заедно, за това и не присъстват едновременно в клубните екипи.[/quote]

Знам,но обяснявах на канара ;) Линчо на мен екипите ми харесват като са зелени,но емблемата,ако не е зелена поне да ги няма тези 4 звезди и да върнат годината на създаване ;) Нали нея честваме днес :idea:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 мар 2009 16:55

Колко съм чел за Реал Мадрид? Що за стока съм? Кои визираш по "всички", всички ли? В момента ме обиждаш, усещаш ли, дечко? :evil:

savi
Контакти:

Мнениеот savi » 03 мар 2009 16:58

MORSKI написа:Морски, през 70-те беше пак така - екипите зелено-бели, емблемата синьо-бяла. Нищо ново под слънцето. Така е било десетилетия. Синьото и зеленото не се връзват някак си цветово заедно, за това и не присъстват едновременно в клубните екипи.

Знам,но обяснявах на канара ;) Линчо на мен екипите ми харесват като са зелени,но емблемата,ако не е зелена поне да ги няма тези 4 звезди и да върнат годината на създаване ;) Нали нея честваме днес :idea:[/quote]
емблемата с годината и на мен повече ми харесва дано по скоро да я сменят а някои да е чувал нещо за нови екипи че тея са много грозни според мен

Върни се в “Черно море”