Бялата лястовица

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Бялата лястовица

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2010 01:42

TPAKTOP написа:
Кашчей написа:
Относно моят ПП.... Покажи ми линк или факсимиле, с решението на съда.. всъщност за кой съд говорим, че не те чух добре :mrgreen: Софийски градски, Софийски окръжен, Апелативен или Административен :mrgreen:

ОК! А твоите доказателства от къде са?

Хахахаха..... Защо аз трябва да доказвам нещо?Ти и твоите съмишленици твърдите, че има съдебно решение, обаче никой от вас не посочва кой съд, с коя дата и кой съдебен състав е издал това решение ;)
По същият начин, любимият ни Спортал, написа, че МФВС вече е дало стадиона на концесия и строителството започва... досега нито има концесия, нито е започнало строителство.Нали няма да ми искаш доказателство за това, че не е започнало разрушаванета на БА и строителството на нов стадион :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 окт 2010 01:51

Кашчей написа:
TPAKTOP написа:
Кашчей написа:
Относно моят ПП.... Покажи ми линк или факсимиле, с решението на съда.. всъщност за кой съд говорим, че не те чух добре :mrgreen: Софийски градски, Софийски окръжен, Апелативен или Административен :mrgreen:

ОК! А твоите доказателства от къде са?

Хахахаха..... Защо аз трябва да доказвам нещо?Ти и твоите съмишленици твърдите, че има съдебно решение, обаче никой от вас не посочва кой съд, с коя дата и кой съдебен състав е издал това решение ;)
По същият начин, любимият ни Спортал, написа, че МФВС вече е дало стадиона на концесия и строителството започва... досега нито има концесия, нито е започнало строителство.Нали няма да ми искаш доказателство за това, че не е започнало разрушаванета на БА и строителството на нов стадион :mrgreen:

С най-чиста съвест ти съобщавам че не съм ти прочел мнението докрай! още от първото си изречение ме изгуби като слушател! Защо ние трябва да доказваме?! ние сме го доказали в съда! Сега като успорваш ти ще доказваш!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2010 02:02

TPAKTOP написа:С най-чиста съвест ти съобщавам че не съм ти прочел мнението докрай! още от първото си изречение ме изгуби като слушател! Защо ние трябва да доказваме?! ние сме го доказали в съда! Сега като успорваш ти ще доказваш!

Пияндурник безподобен.. ш`ти спра нафтата, за да не `фърчиш така :mrgreen:

Ми чети бе.. затова мама и тати са те пращали на училище-поне да четеш да се научиш :mrgreen:
Нищо не сте доказали.. че и никъде не сте го доказали.Питай Емил Данчев, ако не ми вярваш :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 окт 2010 02:06

Кашчей написа:
TPAKTOP написа:С най-чиста съвест ти съобщавам че не съм ти прочел мнението докрай! още от първото си изречение ме изгуби като слушател! Защо ние трябва да доказваме?! ние сме го доказали в съда! Сега като успорваш ти ще доказваш!

Ми чети бе.. затова мама и тати са те пращали на училище-поне да четеш да се научиш :mrgreen:
Нищо не сте доказали.. че и никъде не сте го доказали.Питай Емил Данчев, ако не ми вярваш :mrgreen:

Съдът се произнесе че ЦСКА е ЗАКОНЕН наследник на АС 23 оттам нататък ти трябва да доказваш?! :roll:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2010 02:09

TPAKTOP написа:
Кашчей написа:

Съдът се произнесе че ЦСКА е ЗАКОНЕН наследник на АС 23 оттам нататък ти трябва да доказваш?! :roll:

Кой съд, бе мамин златен, татков сребърен?
Съдилища в София бол, повече от музеите ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 окт 2010 02:18

Кашчей написа:Кой съд, бе мамин златен, татков сребърен?

Добре бе ти твърдиш че съдът е бил корумпиран! Намираш един съд с чисто минало Хага Страсбург Виена Гоце Делчев Павликени и т.н. отиваш и доказваш това?! Аз за нещо което е принато от БГ съд не искам да споря! Аз по принцип не бях и за освобождаването на Алексей Петров ама като не мога да го докажа съдебно кви неврви да хабим тука? :roll: завиди дело и ако го спечелиш постни го във форума! Няма грижи!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2010 02:25

TPAKTOP написа:
Кашчей написа:Кой съд, бе мамин златен, татков сребърен?

Добре бе ти твърдиш че съдът е бил корумпиран! Намираш един съд с чисто минало Хага Страсбург Виена Гоце Делчев Павликени и т.н. отиваш и доказваш това?! Аз за нещо което е принато от БГ съд не искам да споря! Аз по принцип не бях и за освобождаването на Алексей Петров ама като не мога да го докажа съдебно кви неврви да хабим тука? :roll: завиди дело и ако го спечелиш постни го във форума! Няма грижи!

Цъ!Аз твърдя че подобно дело и подобно решение не е имало изобщо :mrgreen: тук ще се борим със Спортал.цска.бг
Целият адрес на сайта е www. sportal.cska.bfunion.bg
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 окт 2010 02:31

Тук смятам че трябва а употребим рефрена "нищо не чувам чорапа си обувам" :o :lol: Явно с теб няма да се разберем! Ти на черното викаш бяло и т.н. ;) :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2010 02:36

TPAKTOP написа:Тук смятам че трябва а употребим рефрена "нищо не чувам чорапа си обувам" :o :lol: Явно с теб няма да се разберем! Ти на черното викаш бяло и т.н. ;) :lol:

Не!На теб явно са ти разреждали нафтата с c2h5oh :mrgreen: Лека от мен, Коматсу, и да се събудиш свеж, като репичка... или като Яне Янев :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 окт 2010 02:38

Кашчей написа:
TPAKTOP написа:Тук смятам че трябва а употребим рефрена "нищо не чувам чорапа си обувам" :o :lol: Явно с теб няма да се разберем! Ти на черното викаш бяло и т.н. ;) :lol:

Не!На теб явно са ти разреждали нафтата с c2h5oh :mrgreen: Лека от мен, Коматсу, и да се събудиш свеж, като репичка... или като Яне Янев :mrgreen: :mrgreen:

Лека и на теб! :lol:

Върни се в “ЦСКА”