16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: 16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Мнениеот PFC Litex » 17 окт 2010 00:49

фифи перото написа:..........но защо е позволено на бивш модератор да пише каквито глупости му хрумнат?

Кое не е вярно и кое са глупости в поста ми, ще се радвам да бъдеш обективен?

PFC Litex написа:....... а в 32-та минута тези които са пропуснали, Митрев излезе на около 1-2 метра извън наказателното поле с топката в ръце след което падна изравнителният гол.

Обичам обективността и на черно, бяло не мога да кажа.
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 окт 2010 00:54

kartago написа:
фифи перото написа:
kartago написа:фифи перото,
хайде да не пишеш ти новите правила на форума и да казваш кой, къде и какво да пише!

не създавам никакви нови правила,но защо е позволено на бивш модератор да пише каквито глупости му хрумнат?!това ли са правилата?

Цитирай ми, какво точно не е написал по правилата ( още повече, че е бивш модератор!) каква е разликата между потребител и модератор, след като пише по правилата?! Защото ако не го направиш ще са едни безпочвенни и безмисленни обвинения!

Въпросът е правилно зададен...Но щом провокативните мнения са по правилата ,нямам какво да кажа..И щом няма разлика,какво не според правилата написах аз,и какви "нови правила" се опитвам да въвеждам?Цитирай ми,какво ,иначе ще са едни безпочвени и безмислени обвинения...Знам ,че е безсмислено да се спори с модератор,дори и да е прав потребителят...Странното е,че точно към теб винаги съм изпитвал уважение...Лека нощ и бъдете щастливи...
Последна промяна от фифи перото на 17 окт 2010 00:56, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 окт 2010 00:56

ralka_levskarka написа:За мен лично, дузпа нямашеее, а и да е имало отмениха редовен гол на Гарата (на когото уж много се канехте) така че това компенсира ревовете ви :)

Първо дузпата не е 100% гол, но при резултат 0:2 нещата стават коренно различни, а и втори гол около 30-тата минута ще налее доста олово в така или иначе несигурната ви двойка централни защитници.

Второто положение също беше явно нарушение на правилата, но и то чинно бе подминато.
Пак ще се повторя, това че не са отсъдени или отсъдени дадени положения аз не мога да твърдя дали ще променят мача на 100%, но пак когато ги има как да ги подмине човек.

Същата работа беше днес в Сливен, от 30-тата до 45-тата минута съдията не знаеше на кой свят се намира и всяко падане на играч на Литекс беше свирено, защо бе господин моята голяма телевиозионна сватба, добре поне, че след тези положения нямаше промяна на резултата, че тогава щеше да ме е срам.
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 окт 2010 00:59

фифи перото,
уважението няма нищо общо, възможно и да е взаимно, но......потребителя изказва мнението си за мача, това, че не мисли като тебе или обръща внимание на ситуация, която всички я видяхме, не виждам с какво провокира?! За "нови правила", аз отговорих : "кой, къде и какво да пише!", но ти не ми отговори с какво те провокира той?!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 окт 2010 01:04

ralka_levskarka написа:Честита Победа На Всички Левскари !!!

За мен лично, дузпа нямашеее, а и да е имало отмениха редовен гол на Гарата (на когото уж много се канехте) така че това компенсира ревовете ви :) !!!

П.С. Познах изхода на мача с точност !

И за мен дузпа нямаше, тука много се дискутира дузпата и във Варна, и там нямаше! За второто положение с Минев, на Канал 3 повече от чисто се видя, че има дузпа! Колкото за ситуацията в 32-а минута при изравнителния гол, да видя се, че Митрев излиза от наказателното поле, но..........това е грешка на всички български съдии, а освен Митрев много други вратари го практикуват ( както при стоенето на гол линията при дузпа! Да, да! ), днес беше фрапантно, но преди това Митрев на няколко пъти беше на границата и като видя, че никой не го следи и се възползва! И аз щях да постъпя така! Иначе Левски резонно си смачка "Пирин", но можеше, а и съм сигурен, че искаше и щеше даго направи без тези съдииски наколенки!

mOvE_
Контакти:

Мнениеот mOvE_ » 17 окт 2010 01:11

Добър мач, не мога да разбера само, защо трябва да ни поведат за да започнем да играем. Отново един невероятен Дембеле, с 3 вкарани гола и отново много пропуски, а относно дузпата- чиста дузпа. Ситуацията е 1 към 1 със ситуацията на мача с Черно море. Дано с Лил сме по-концентиране и не чакаме да ни поведат, защото мача ще е мн труден.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 окт 2010 01:12

уважението няма нищо общо, възможно и да е взаимно, но......потребителя изказва мнението си за мача, това, че не мисли като тебе или обръща внимание на ситуация, която всички я видяхме, не виждам с какво провокира?! За "нови правила", аз отговорих : "кой, къде и какво да пише!", но ти не ми отговори с какво те провокира той?!

Прав си...това,че обикновено пише срещу Левски изобщо не е провокация...Това,че винаги вижда нещата,така както му е угодно също...Съжалявам,че изразих мнение..Явно да пиша във форума на отбора,който обичам ,от 45 години и да не се намесвам с несъстоятелни мнения във форумите на други е грешка...Рядко пиша и повечето чета...и си правя изводи... Не ,че на някого му пука,но просто ми се искаше да го кажа...Май е по-добре да спра и да дам път на такива като литекс,фантом,..и още знайни и незнайни герои...Благодаря за отделеното внимание...Взаимното уважение и коректност е въпрос на възпитание......Черногледството и критикарството е ...манталитет...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 окт 2010 01:17

фифи перото написа:

Прав си...това,че обикновено пише срещу Левски изобщо не е провокация...Това,че винаги вижда нещата,така както му е угодно също...Съжалявам,че изразих мнение..Явно да пиша във форума на отбора,който обичам ,от 45 години и да не се намесвам с несъстоятелни мнения във форумите на други е грешка...Рядко пиша и повечето чета...и си правя изводи... Не ,че на някого му пука,но просто ми се искаше да го кажа...Май е по-добре да спра и да дам път на такива като литекс,фантом,..и още знайни и незнайни герои...Благодаря за отделеното внимание...Взаимното уважение и коректност е въпрос на възпитание......Черногледството и критикарството е ...манталитет...

Всеки има право да си казва мнението, стига да спазва правилата, така е! Обичай си отбора и толкова! А иначе разбира се решението си е твое! Успех срещу Лил!

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 17 окт 2010 01:19

Прав си фифи ама всяко търпение си има граници и на някой не му издържат нервите да обясняват някой работи на такива като литекса и тем подобни знаЙни и незнайни герой както каза ти и аз се опитвам да се държа адекватно и спокойно за човек на 39г ама човешката глупост няма край . ;)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 окт 2010 01:20

mOvE_ написа:Добър мач, не мога да разбера само, защо трябва да ни поведат за да започнем да играем. Отново един невероятен Дембеле, с 3 вкарани гола и отново много пропуски, а относно дузпата- чиста дузпа. Ситуацията е 1 към 1 със ситуацията на мача с Черно море. Дано с Лил сме по-концентиране и не чакаме да ни поведат, защото мача ще е мн труден.

Защо ли?Ще ти кажа
1.Защото имам в момента само 3-4 играчи..всичко друго не става и за В група...
2.Защото няма НИКАКВА тактика..Помниш ли преди време как топката се риташе към Гонзо и...каквото стане?Сиреч-нямаме и треньор,което не е новост в България...
Да дузпата си беше чиста...И това е още една причина,никой български отбор да не се научи да играе...Защото съдиите грешат безумно,дали нарочно,дали от глупост...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Архив”