16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: 16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Мнениеот DrAvalanche » 17 окт 2010 00:12

PFC Litex написа:Доста сте изписали в темата, но никъде не сте коментирали ситуацията в 32-та минута на мача ;)

Аз имам голямо желание да коментираме 2 обратни тъча и 3 неправилни засади с които съдията подпря Литекс срещу Сливен.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 окт 2010 00:14

"„Бензукан, докато бъде трансфериран, ще му бъдат създадени условия да тренира. Ние сме професионалисти, той има договор с нас и ние трябва да му осигурим нужните условия. Но футболистите трябва да спазват дисциплина. Това е колективен спорт и трябва да се спазва дисциплината. Няма шанс Бензукан да се върне и да играе за Левски”, добави спортният директор на Левски."
Айде ще доизгледам мача на Реал М и ще лягам.Лека нощ на "синя" България!
Кой сега е №1?

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 17 окт 2010 00:18

Хубавото от цялата история е че Левски успяха да се събудят и да вземат 3-те точки. Приятно впечетление ми направи Мариан Огнянов, видя се че това момче има място в Левски и заслужава титулярното място за разлика от Иво Иванов и Гаджев. Жоазиньо отново бе над всички, но до кога ще разчитаме само на него да ни спасява, Дани Младенов се старае, но се иска още. САМО ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 окт 2010 00:19

DrAvalanche написа:
PFC Litex написа:Доста сте изписали в темата, но никъде не сте коментирали ситуацията в 32-та минута на мача ;)

Аз имам голямо желание да коментираме 2 обратни тъча и 3 неправилни засади с които съдията подпря Литекс срещу Сливен.

Върни няколко поста назад и ще ми прочетеш мнението за съдията Сливен - Литекс и тогава заповядай да коментираме, а в 32-та минута тези които са пропуснали, Митрев излезе на около 1-2 метра извън наказателното поле с топката в ръце след което падна изравнителният гол.

Обичам обективността и на черно, бяло не мога да кажа.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 окт 2010 00:27

Забранено ли е да се дискутират различни положения на даден мач във форума на гонг от неговите потребители?
Да правя крайни заключения, че видиш ли точно еди кое си положение е донесло победата на даден отбор?

Коментарът ми за самият мач е, че имате добро нападение в лицето на Дембеле, но за сметка на това в защита сте (ще използвам думи на Грънчаров), като швейцарско сирене.
Изображение

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 17 окт 2010 00:28

blueavalanche,
Не знам какво точно се опитваш да кажеш, но в мача за Купата не сте били ощетени.Това няма как да го извъртиш?Забравяш ли че нищо не играхте тогава?Забравяш ли че бяхте с човек по-малко?Отмененият ви гол беше върнат с редовния, който беше нередовен.Нещата са различни.При положение че днес играта ви вървеше, играхте добре в нападение и кажи-речи нещата са ви добре, какво значение има дали ще бъде 4:1 или 5:1?През зимата нямаше как да биете с никаква игра, не става така.И само да ти кажа,че съм гледал много мачове в които Левски е играл добре в европа и е побеждавал и ми е било кеф да ги гледам.Но мизериите които причинявате в родното първенство понеже сте "най-големите" няма как да ги преглътна.....
A на колегата дето ме питаше за грубата игра - така е, признавам, но това е стилът който се налага от тренера - трвърда, понякога груба игра.Само искам да ти кажа, че всичките ни важни футболисти контузени от миналата година са контузени от мача ни с вас, без Ж.Илиев и Юрука.Да не говорим за бруталното влизане на Минев в краката на М.Петков.Но така е, съгласен съм с това което казваш, само за Минев не мога да се съглася.Той сам се буташе и правеше на мъж като обиждаше Маркес на черен и т.н.Жоро Вратарчето и той същия - само раздава справедливост, но какво да говорим?Нещата са приключили.Ние ви бихме зимата сега вие ни бихте, секи има претенции, но нищо няма да се промени.Не се търси компромиса и поуките от всичко, което означава че тъпчем на едно място и нещата ще си останат на същото положение - празни стадиони и т.н......

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 окт 2010 00:34

фифи перото,
хайде да не пишеш ти новите правила на форума и да казваш кой, къде и какво да пише!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 окт 2010 00:39

kartago написа:фифи перото,
хайде да не пишеш ти новите правила на форума и да казваш кой, къде и какво да пише!

не създавам никакви нови правила,но защо е позволено на бивш модератор да пише каквито глупости му хрумнат?!това ли са правилата?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 окт 2010 00:44

фифи перото написа:
kartago написа:фифи перото,

не създавам никакви нови правила,но защо е позволено на бивш модератор да пише каквито глупости му хрумнат?!това ли са правилата?

Цитирай ми, какво точно не е написал по правилата ( още повече, че е бивш модератор!) каква е разликата между потребител и модератор, след като пише по правилата?! Защото ако не го направиш ще са едни безпочвенни и безмисленни обвинения!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 окт 2010 00:48

Честита Победа На Всички Левскари !!!

За мен лично, дузпа нямашеее, а и да е имало отмениха редовен гол на Гарата (на когото уж много се канехте) така че това компенсира ревовете ви :) !!!

П.С. Познах изхода на мача с точност !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”