Всеки мач едно и също. Дембеле, Дембеле, Дембеле. Докога ще разчитаме само на него в атака? Адашът има качества, но в България се представя доста слабо. Може и повече. Жоазиньо пък играе доста солидно, но трябва да има повече смелост пред гола. Гаджев има огромно желание за игра, днес му беше първи мач след контузията, но много са му криви ударите, ама много. Огнянов и той не е много далеч от това, което казвам за Гаджев.
И все пак днес от отбора не трябва да съм чак толкова критичен. Халфовете направиха много силен мач, Жо и Гара също. Младенов почти през цялото време се кри, не мога да разбера какво става с моя човек. В защита сме много зле, а пък тоя наш вратар един удар му биха и му вкараха гол. Както бихме с 4:1, така и можеше да бием с 4:3. Не може отбор като "Левски" да си позволява такива волности в защита. Нямаме право. Но все пак като за самочувствие, като за първа победа след миникризата съм доволен. Очаквам повече самочувствие, по - съдържателна игра от тима в бъдеще. Този успех беше изключително важен. А ако бяхме вкарали още един гол, щеше да бъде още по - добре. Някои хора като Петков и Бензукан, както и неопитността на ръководството можеха да предизвикат сериозно положение в отбора, но след тази среща нещата трябва да се нормализират.
Само Левски!
16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Mussolini написа:
Абе ти нещо говориш несвързани работи ми се струва.Тука няма значение кой какво мисли, тука можем само да коментираме.Едва ли не тоя дето го цитираш, той решава мача.Аз ще ти задам още по-прост въпрос.Да приемем, че в такава ситуация дузпа се свири - ок.Свирят я във Варна.Същата, ама абсолютно същата ситуация се получава днес срещу Левски.Много прост и ясен въпрос - защо по причинно-следствена връзка не се свири това положение днес?Готов съм съвсем културно да отговоря на всеки въпрос и не търся провокация.Просто изразявам мнение по мача, че резултатът днес беше повлиян от съдията.[/quote]
Истината е, че ако съдията беше по-смел и имаше дупе, щеше да свири дузпа, но се изплаши. Разликата в двете положения е в играта на атакуващите футболисти. Тасевски си набутва крака, докато Пиргов ИЗБИВА топката. Днес нападателят закъсня и направи същото, но след като Митрев играе с топката. Но, да, принципно си прав, че водещите отбори се подкрепят от съдиите. Аз споря с онези главочи не заради дузпата, а заради това, че ВСИЧКИ ВОДЕЩИ ОТБОРИ се подкрепят от реферите. Ама те, зомбирани от Г. А., незнаят какво говорят.
Последна промяна от dodo7271 на 16 окт 2010 23:37, променено общо 1 път.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Не коментирайте първото положение, а второто, защото то е по-чисто.
Също така отменения гол на Левски е грешно, защото нямаше никаква засада.
Също така отменения гол на Левски е грешно, защото нямаше никаква засада.

Mussolini написа:G.B.S написа:Незнам защо спорите за глупости като нямаше никва дузпа
О.К., няма, тогава защо се свири такава във Варна - грешка на съдията ли ?
Тва е малко кат яицето и кокошката

Нормално е да се удря едно рамо на по-големите отбори. Така е навсякъде. Но дори и така само заслепен човек може да каже, че в момента има по-класен отбор в България от Левски. И пак казвам - двете положения бяха абсолютно еднакви и за мен не са дузпи, защото и двамата вратари играха с топката.
Само Левски!
dodo7271 написа:
Хубаво е че го казваш.След като го осъзнаваш, сигурно разбираш колко посредствени отбори сте грандовете и колко БАТЕта и Жилини ви чакат поради тези причини.И също така явно се и сещаш, че всъщност тея водещи отбори сте причина за всичките недостатъци в бг футбола като разорани терени, липса на бази и т.н.Ако се продължава с тези толерирания скоро доникъде няма да стигнем и по-добре да ни закриват футбола.Или да ви оставят само дербито Левски - ЦСКА и да си играете там, без другите отбори.И затова и на нац. ниво сме вече никои.
Последна промяна от Mussolini на 16 окт 2010 23:43, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
Някой беше предложил Макенджиев за вратар на Левски.Казах му,че след мача ще говорим.По-точно-след мача вече НЯМА да говорим за Макенджиев!
Още някой ще се изкаже ли по върпоса за дузпата?Нали съдийската комисия каза,че във Варна нямало дузпа?Значи,пак искате грешно отсъждане,така ли?Нещо не разбирам...
Още някой ще се изкаже ли по върпоса за дузпата?Нали съдийската комисия каза,че във Варна нямало дузпа?Значи,пак искате грешно отсъждане,така ли?Нещо не разбирам...
- Sofiaatowern
- Контакти:
Иво Иванов, Милиев, Гаджев и Огнянов въобще нямаха място в титулярния състав на Левски!
Иванов беше под всякаква критика и сигурно от десет пробива, той пропусна девет, трагично пласиране и изключително тромав - въобще мястото не му е в Левски и това си пролича в миналите ни мачове, а пък и в идните...
Милиев се "отличи" с "изключителните" си точни подавания и далечните удари. Недопустимо е при три гола и пълна психологическа преднина, а и откъм головете, ти да правиш такива смешни грешки досъщи за отбор от "Б" група. Никога не съм го харесвал, няма и да го харесвам. В защита беше по-смешен и от Иванов (може и да бяха в съотношение 1:1).
Гаджев пък от другата страна за пореден път доказа "блестящата" си класа и защо е бил взет от елитния втородивизионен гръцки клуб, играещ като резерва. Той влезе в рекордите на "Гинес" с втория гол, стигнал до луната и успял да вкара и прекъсне мача на извънземните, разбира се, той е напълно достоен конкурент на Йовов!
Огнянов с изключение на късметлийското попадение, което реализира, беше изключително безличен и през цялото време изритваше балонни топки. От пет положения, четири щяха да бъдат над гредата и с голяма вероятност в трибуните. Дано Тасевски се връща по-бързо.
За щастие българският Буфон (Петков) не бе на вратата и не успя да се запише в историята с аматьорските попадения във вратата му от хангара. Митрев също не бе на високо ниво, тук не си пролича и колко е добър, ама срещу Лил това ще стане, вярвайте. Не проумявам защо не бе пуснат Акалски в игра, хем щеше да се обиграе и да придобие малко игрови опит, хем щеше да се види дали има някакви наченки за добър вратар! А добрият вратар и защитник ще са фактор срещу Лил, защото французите не са нашите куци конове и всеки техен футболист може да шутира от далечни разстояния! Между другото в този си пролича Слори колко голямо желание има да се докаже, но не показа, че е подходящият (засега) играч за нашия отбор! Убеден съм, че още малко игрова практика и ще покаже истинския си облик! Понастоящем е просто безлично петно като горните описани играчи, с единствената разлика, че момчето имаше огромно желание да добие доверието на треньорите и феновете.
Между другото за напълно нарисувана картинка липсваше само и единствено майстора на гравитация - Йовов, на върха на нападението вместо Дембеле!
Да се надяваме Бензукан и Тасевски в другия мач ще бъдат титуляри в мача! Притеснява ме и лявото крило, защото ние фактически нямаме такова. Слори не показа добра игра, а Младенов и той за пореден път показа, че просто не е класен играч като Жо.
Пристрастните, които следва да ме наругаят след този коментар, мога да им препоръчам да си задържат ругатните за мача с Лил, ако сме със същото съсловие играчи!
Иванов беше под всякаква критика и сигурно от десет пробива, той пропусна девет, трагично пласиране и изключително тромав - въобще мястото не му е в Левски и това си пролича в миналите ни мачове, а пък и в идните...
Милиев се "отличи" с "изключителните" си точни подавания и далечните удари. Недопустимо е при три гола и пълна психологическа преднина, а и откъм головете, ти да правиш такива смешни грешки досъщи за отбор от "Б" група. Никога не съм го харесвал, няма и да го харесвам. В защита беше по-смешен и от Иванов (може и да бяха в съотношение 1:1).
Гаджев пък от другата страна за пореден път доказа "блестящата" си класа и защо е бил взет от елитния втородивизионен гръцки клуб, играещ като резерва. Той влезе в рекордите на "Гинес" с втория гол, стигнал до луната и успял да вкара и прекъсне мача на извънземните, разбира се, той е напълно достоен конкурент на Йовов!
Огнянов с изключение на късметлийското попадение, което реализира, беше изключително безличен и през цялото време изритваше балонни топки. От пет положения, четири щяха да бъдат над гредата и с голяма вероятност в трибуните. Дано Тасевски се връща по-бързо.
За щастие българският Буфон (Петков) не бе на вратата и не успя да се запише в историята с аматьорските попадения във вратата му от хангара. Митрев също не бе на високо ниво, тук не си пролича и колко е добър, ама срещу Лил това ще стане, вярвайте. Не проумявам защо не бе пуснат Акалски в игра, хем щеше да се обиграе и да придобие малко игрови опит, хем щеше да се види дали има някакви наченки за добър вратар! А добрият вратар и защитник ще са фактор срещу Лил, защото французите не са нашите куци конове и всеки техен футболист може да шутира от далечни разстояния! Между другото в този си пролича Слори колко голямо желание има да се докаже, но не показа, че е подходящият (засега) играч за нашия отбор! Убеден съм, че още малко игрова практика и ще покаже истинския си облик! Понастоящем е просто безлично петно като горните описани играчи, с единствената разлика, че момчето имаше огромно желание да добие доверието на треньорите и феновете.
Между другото за напълно нарисувана картинка липсваше само и единствено майстора на гравитация - Йовов, на върха на нападението вместо Дембеле!

Да се надяваме Бензукан и Тасевски в другия мач ще бъдат титуляри в мача! Притеснява ме и лявото крило, защото ние фактически нямаме такова. Слори не показа добра игра, а Младенов и той за пореден път показа, че просто не е класен играч като Жо.
Пристрастните, които следва да ме наругаят след този коментар, мога да им препоръчам да си задържат ругатните за мача с Лил, ако сме със същото съсловие играчи!
siniq_fen написа:Нормално е да се удря едно рамо на по-големите отбори. Така е навсякъде. Но дори и така само заслепен човек може да каже, че в момента има по-класен отбор в България от Левски. И пак казвам - двете положения бяха абсолютно еднакви и за мен не са дузпи, защото и двамата вратари играха с топката.
И кое му е нормалното?Що днес Ман Ютд не им удариха едно рамо срещу У.Б.А.?Или преди няколко седмици срещу Фулъм и Съндърланд?
САМО ЛЕВСКИ