ЦСКА-Калиакра 16.10.2010г. 10 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- NIKI_RED
Re: ЦСКА-Калиакра 16.10.2010г. 10 кръг
Ще се радвам на всякаква победа за нас,само да я има!
Напред момчета!

Надявам се на добра игра и повече от 2 гола. Време е да зарадват малко и хората, които все още идваме на стадиона. Не искам да давам прогноза, но освен победа всичко останало ще бъде трагедия. Затова смятам, че ще бием с голове на Шеридън и Делев.
- -Blue Mind-
Тея ако не ги биете.... айде казвам 2:0 

Щях да се притеснявам ако Калиакра бяха дошли да гостуват с Фичо начело....
Сега съм спокоен, защото дори и да скочат заради Сухия пак ще им шляпнем поне 3 парчета....
По-добре обаче да идем да запалим по една свещ да няма повече толкова контузени....
Най-после състава започва да се избистря, защото почти всички вече са на линия...
Като се оправи и Апата, отзад ще станем още по-стабилни...
За някои играчи последните мачове са тест-а кога и дали ще си ходят от ЦСКА или все пак ще останат и за пролетния полусезон, така че се надявам да видя играчи в червено, решени да изядат тревата за победата.....
Сега съм спокоен, защото дори и да скочат заради Сухия пак ще им шляпнем поне 3 парчета....

По-добре обаче да идем да запалим по една свещ да няма повече толкова контузени....

Най-после състава започва да се избистря, защото почти всички вече са на линия...
Като се оправи и Апата, отзад ще станем още по-стабилни...
За някои играчи последните мачове са тест-а кога и дали ще си ходят от ЦСКА или все пак ще останат и за пролетния полусезон, така че се надявам да видя играчи в червено, решени да изядат тревата за победата.....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
bwin написа:Да вярвам си точно за втория Платини ми е любимия играч в ЦСКА има 3 слаби мача за който не може да ми развали вчепатлението за него. мача с Порто, мача с Локо София и мача срещу Миньор (0:3) през другите мачове като гледам просто играч който играе със спокойствие и е много техничен
Направо е най-техничния игра

Очаквам победа за ЦСКА с 4-5:0 с голове на Маркос,Шеридън и Делев
Ауу, ама като вкара на Фулъм го издигнахте в култ...
Каквото и да си говорим тоя мач е 2-3:0.
Каквото и да си говорим тоя мач е 2-3:0.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Е той ако вкарва на отбори като фулъм,защо не вкара на рома,базел.Миналия мач с локо сф 2 позиций 2 отигравания който са на някое дете от махалата.Просто трябва да го разкарат.Защо не дават шанс на ТОМИ той е млад футболист,със качества,сега е с контузия,но и преди не беше и пак го пусне за 10 мин, като резерва.