16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: 16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Мнениеот TPAKTOP » 16 окт 2010 23:11

dodo7271 написа:Мили и скъпи Тракторчета и Пуканки. Няма значение какво мисля аз за дузпата. Има значение ВИЕ КАКВО мислите. Зададох простичък въпрос, а в отговор чета само обиди и хули. Още веднъж ви питам - АКО ДНЕС ИМАШЕ ДУЗПА ЗА ПИРИН, ЗНАЧИ ЛИ ТОВА, ЧЕ И ВЪВ ВАРНА ИМАШЕ ДУЗПА? Толкова ли е сложно?

Не съм казал че съдията е повлиял на резултата! При 4:1 няма какво да се говори! Друго имах предвид!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 окт 2010 23:11

TPAKTOP написа:
storm написа:
TPAKTOP написа:Вижте скъпи мои мили фенове! Ако не беше тоя футболист - Гарра Дембеле щяхте да сте някъде околло нас! през зимата ще го продадете и ще видите за какво става дума! Не мога да твърдя че съдията е подкрепил Левски при този резултат но след като го подредите ще видите че нямате никаквви шансове да сте шампиони! "Един Дембеле пролет не прави" а иде зима така че спрете с комплиментите и гледайте играта на другите си футболисти!

Ми то по твойта логика Барса са слаб отбор ,защото ако не е Меси ще ги бие койт ги хване :) .
Ми ти при вас е същото с М'Боли ,ако не беше той щяхте сега да сте с 8 точки сигурно и да сте с 0-10 голова разлика в ЛЕ ... :)

ти си попаднал в дълбоката заблуда че ставате за отбор! но не сте! Дембеле прави всичко! това е самата истина! той увлича защитниците той си хваща топката и пробива като типичния таран той в момента е човека отбор! Кой друг играч ви е качествен! Маириян Огнянов ли? "Благдаримти бат' Мъри"!! Само това ви е разликата в момента! Живот и здраве пак няма да сте шампиони!

абе и други играчи имат ама не е в това проблема..да си бият , що могат.. но по правилата...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 окт 2010 23:13

TPAKTOP написа:ти си попаднал в дълбоката заблуда че ставате за отбор! но не сте! Дембеле прави всичко! това е самата истина! той увлича защитниците той си хваща топката и пробива като типичния таран той в момента е човека отбор! Кой друг играч ви е качествен! Маириян Огнянов ли? "Благдаримти бат' Мъри"!! Само това ви е разликата в момента! Живот и здраве пак няма да сте шампиони!

Единствения,който е изпаднал в заблуда тук си ти.Левски не е Дембеле.А след като сме лидери и 2-ри в групата си за ЛЕ значи всичките ни играчи са качествени,най-малкото двама от тях са били титулярни футболисти на Фейенорд :geek:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 окт 2010 23:14

POPCORN написа:
dodo7271 написа:Мили и скъпи Тракторчета и Пуканки. Няма значение какво мисля аз за дузпата. Има значение ВИЕ КАКВО мислите. Зададох простичък въпрос, а в отговор чета само обиди и хули. Още веднъж ви питам - АКО ДНЕС ИМАШЕ ДУЗПА ЗА ПИРИН, ЗНАЧИ ЛИ ТОВА, ЧЕ И ВЪВ ВАРНА ИМАШЕ ДУЗПА? Толкова ли е сложно?

е вие тука 3-4 човека се опитвате да ни разобедите, че двете положения са съвсем различни сега ми викаш ч са вднакви последно?кажи ми да знам какво да гледам... щото за мене двете положения са еднакви и ак оза едните е имало дузпа значи и за другите трявба да се сдаде и обратното!

Типично за цесекар :) :) :) Да се прави на луд, когато не му изнася. Аз казах АКО, не съм казал, че положенията са еднакви. Ти твърдиш, че са еднакви. А щом са еднакви, значи трябва да си избереш - или има дузпи тук и във Варна, или няма дузпи. Айде със здраве, от много желание да злобееш и да се заяждаш, сам се набута и сега незнаеш какво да отговориш. И вземи да научиш малко граматика, че си смешен. До утре да си написал 100 пъти - разУбеждавам.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 16 окт 2010 23:14

Хубаво второ полувреме.Дано да имаме късмет в четвъртък

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 окт 2010 23:15

G.B.S написа:Хубаво второ полувреме.Дано да имаме късмет в четвъртък

И да имаме късмет, с тая защита ще ни шибнат една петица и изобщо няма да ни чакат.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 16 окт 2010 23:16

niki87 написа:
TPAKTOP написа:ти си попаднал в дълбоката заблуда че ставате за отбор! но не сте! Дембеле прави всичко! това е самата истина! той увлича защитниците той си хваща топката и пробива като типичния таран той в момента е човека отбор! Кой друг играч ви е качествен! Маириян Огнянов ли? "Благдаримти бат' Мъри"!! Само това ви е разликата в момента! Живот и здраве пак няма да сте шампиони!

Единствения,който е изпаднал в заблуда тук си ти.Левски не е Дембеле.А след като сме лидери и 2-ри в групата си за ЛЕ значи всичките ни играчи са качествени,най-малкото двама от тях са били титулярни футболисти на Фейенорд :geek:

Това само бъдещето ще покаже!!! Нито ти нито аз може да сме сигурни! Това са само две твърдения в различни крайности! Като продадете Дембеле Бижутера пак ще остава в голови положения и ще видим! ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 окт 2010 23:16

dodo7271 написа:
POPCORN написа:

е вие тука 3-4 човека се опитвате да ни разобедите, че двете положения са съвсем различни сега ми викаш ч са вднакви последно?кажи ми да знам какво да гледам... щото за мене двете положения са еднакви и ак оза едните е имало дузпа значи и за другите трявба да се сдаде и обратното!

Типично за цесекар :) :) :) Да се прави на луд, когато не му изнася. Аз казах АКО, не съм казал, че положенията са еднакви. Ти твърдиш, че са еднакви. А щом са еднакви, значи трябва да си избереш - или има дузпи тук и във Варна, или няма дузпи. Айде със здраве, от много желание да злобееш и да се заяждаш, сам се набута и сега незнаеш какво да отговориш. И вземи да научиш малко граматика, че си смешен. До утре да си написал 100 пъти - разУбеждавам.

ами аз съм и едната да е дузпа и другтата или обратното.. но не мога да зибера позиция при положение, че във варна се даде а тази тука се пропусна..е как да кажа тогава и двете са дузпи или не са..ако и двете бяха дузпи да се свирят и двете ако не значи не са!За мене и двете дузпи са дузпи!Още повече сега като се загледах как тасевски играе първи!Но днеска беше същото с играч на Пирин!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 окт 2010 23:17

И при двете ситуации няма дузпа. Но въпреки това Левски премаза Пирин. Ако в Лил не правим толкова грешки отзад, всичко е възможно.
Само Левски!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 16 окт 2010 23:17

Защитата ни е меко казано смешна. Ако играят така и срещу Лил....

Върни се в “Архив”