Мнениеот POPCORN » 16 окт 2010 23:16
dodo7271 написа:POPCORN написа:dodo7271 написа:Мили и скъпи Тракторчета и Пуканки. Няма значение какво мисля аз за дузпата. Има значение ВИЕ КАКВО мислите. Зададох простичък въпрос, а в отговор чета само обиди и хули. Още веднъж ви питам - АКО ДНЕС ИМАШЕ ДУЗПА ЗА ПИРИН, ЗНАЧИ ЛИ ТОВА, ЧЕ И ВЪВ ВАРНА ИМАШЕ ДУЗПА? Толкова ли е сложно?
е вие тука 3-4 човека се опитвате да ни разобедите, че двете положения са съвсем различни сега ми викаш ч са вднакви последно?кажи ми да знам какво да гледам... щото за мене двете положения са еднакви и ак оза едните е имало дузпа значи и за другите трявба да се сдаде и обратното!
Типично за цесекар

Да се прави на луд, когато не му изнася. Аз казах АКО, не съм казал, че положенията са еднакви. Ти твърдиш, че са еднакви. А щом са еднакви, значи трябва да си избереш - или има дузпи тук и във Варна, или няма дузпи. Айде със здраве, от много желание да злобееш и да се заяждаш, сам се набута и сега незнаеш какво да отговориш. И вземи да научиш малко граматика, че си смешен. До утре да си написал 100 пъти - разУбеждавам.
ами аз съм и едната да е дузпа и другтата или обратното.. но не мога да зибера позиция при положение, че във варна се даде а тази тука се пропусна..е как да кажа тогава и двете са дузпи или не са..ако и двете бяха дузпи да се свирят и двете ако не значи не са!За мене и двете дузпи са дузпи!Още повече сега като се загледах как тасевски играе първи!Но днеска беше същото с играч на Пирин!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !