ТОП 5 български агитки

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: ТОП 5 български агитки

Мнениеот MORSKI » 15 окт 2010 21:11

PFCB написа:Само дето имаме знамена :lol: Ами вие защо нямате като сте голяма агитка ?
Виж гостуването ни във Виена:
http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-38141
Дай ми снимки от гостуванията ви в Айндховен и Щутгарт :)

Знамена имаме както вече ти показах, но къде потънаха нямам представа :? Това вече не е моя работа.. Защо също не ги използваме също нямам идея!
Но ти не коментира снимките които ти показах, а пак си знаеш твоето ;) И пак те питам, знамената ли правят агитката/..//Те и Локо София имаха една хореография от картонени ултраси и знамена покрай тях, ама това ако е сериозно нямам какво да кажа!
За това ви гостуване, браво!
Но аз лично нямам пари да отида до Варна(сега съм в София), камоли да ида до Айндховен или до Щутгарт :mrgreen: Като мен са доста народ наши фенове! Така, че от агитката са били само 3-4 човека, ето ги и тях!
[rimg]http://img13.imageshack.us/f/p7308538.jpg/[/rimg]
Но за щастие имаше хора, които успяха да отидат ;) Между дургото Холандия и Германия доколкото имам познания са по-далеч, отколкото Австрия ;)
[rimg]http://img13.imageshack.us/i/p7308537.jpg/[/rimg]
[rimg]http://bsfc.18.forumer.com/index.php?act=Attach&type=post&id=29375[/rimg]
[rimg]http://img193.imageshack.us/i/p7308542.jpg/[/rimg]

А гостуването на Щутгарт най-много ме е яд , исках да отида, но 400- 500 лева нямаше как да дам :| Нямам снимки оттам, но някъде из сайтовете може и да има ;)

Иначе за всички, които говорят, че Спартак били по-добре от нас!
Това е последното дерби на техния стадион ;)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна от MORSKI на 15 окт 2010 21:20, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 окт 2010 21:16

Embata написа:

Много сте стабилни 200 човека в Сливен ато ти стабилна агитка на хиляди километри от България !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HG_C_L_q9T4[/youtube]

Че вие имате фенове из цяла България и знаем как през годините е станало това!Логично е да имате толкова много фенове дори и там!
Между другото браво за това гостуване надвикахте ги! Е, и!
Ние, ако бяхме 40 години на върха нали се сещаш, че и в Полски Тръмбеш щяхме да имаме фенове! И те щяха да ходят в Италия!
Така, че са несравними, че вие един сезон в който сте 9 в класирането и на стадиона ви има по-малко от 1 000 човека! Бойкоти ли обявявахте, какво ли не беше :roll:
Не ми се мисли, ако сте 6 години подред в Б група като нас!
Или сте като Ботев във "В"!
Последна промяна от MORSKI на 15 окт 2010 21:26, променено общо 2 пъти.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2010 21:18

Честно казано, последната страница никак не е сериозна...

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 15 окт 2010 21:23

МОРСКИ няма какво да им коментирам на снимките, хубави са, но не мисли, че нашите хора са някакви богаташи. Всичко е въпрос на организация и желание ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 окт 2010 21:24

PFCB написа:МОРСКИ няма какво да им коментирам на снимките, хубави са, но не мисли, че нашите хора са някакви богаташи. Всичко е въпрос на организация и желание ;)

И това го има, но като нямаш 400 лева накуп и да искаш няма как да идеш до Щутгарт например ...
Проданов и кое му е несериозното? Обоснови се!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 15 окт 2010 21:31

MORSKI написа:
PFCB написа:МОРСКИ няма какво да им коментирам на снимките, хубави са, но не мисли, че нашите хора са някакви богаташи. Всичко е въпрос на организация и желание ;)

И това го има, но като нямаш 400 лева накуп и да искаш няма как да идеш до Щутгарт например ...

Холандия е по-далеч, но Германия не е кой знае колко по-далеч от Австрия ;)
А това:

Така, че от агитката са били само 3-4 човека

Нали знаеш какво означава ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2010 21:32

Морски, ето кое е несериозното. Както знаеш предполагам, левскар съм. Твърдя, че и нашата агитка е адски зле и не може да бъде наречена агитка. Също така, твърдя, че е по-добра от вашата. Ако щеш ме наречи, че гледам със сини очила, но това ми е мнението. Та, след като твърдя, че нашата агитка е зле, то това, означава, че е несериозно да се говори как едните били 500 човека, а другите 501. Несериозно е, жалко е, всички агитки са ни жалки и всякакви хвалебствия са несериозни. На гол гъз чифте пищови. Повечето агитки са командвани от наркокартелите към ДС, напълно зависими идиоти. Независимите хора в агитките пък са фенове само на големи мачове. Обикновенния фен псува когато отбора му по случайност не е бил Барса например и вика - ае играйте бе. Курви сте??? Ае кажи, това агитки ли са?

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 15 окт 2010 21:34

tprodanov написа:Морски, ето кое е несериозното. Както знаеш предполагам, левскар съм. Твърдя, че и нашата агитка е адски зле и не може да бъде наречена агитка. Също така, твърдя, че е по-добра от вашата. Ако щеш ме наречи, че гледам със сини очила, но това ми е мнението. Та, след като твърдя, че нашата агитка е зле, то това, означава, че е несериозно да се говори как едните били 500 човека, а другите 501. Несериозно е, жалко е, всички агитки са ни жалки и всякакви хвалебствия са несериозни. На гол гъз чифте пищови. Повечето агитки са командвани от наркокартелите към ДС, напълно зависими идиоти. Независимите хора в агитките пък са фенове само на големи мачове. Обикновенния фен псува когато отбора му по случайност не е бил Барса например и вика - ае играйте бе. Курви сте??? Ае кажи, това агитки ли са?

Прав си, че в сравнение със Сърбия, Гърция, Русия сме нищо, но това, че повечето агитки се командват от наркодилъри не е вярно (поне при нас не е така) !

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: ТОП 5 БЪЛГАРСКИ АГИТКИ

Мнениеот ivo_gf » 15 окт 2010 21:38

PFCB написа:
nikit0o_ndn написа:1.Левски
2.Локо Пд
3.Цска
4.Ботев
5.Миньор
6.Берое

Кога Миньор са правили хорео ? Кога 10 000 техни фенове са отивали в София ? Каква им е посещаемостта ? А гостуванията (въпреки, че ръководството им ги плаща) ? И освен това тотално ги надвикахме последния мач в Перник !

По първия въпрос:
http://vbox7.com/play:175ed084

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XlGBycN62mU[/youtube]
Годината е 2009...
По втория, айде един финал да имаме за купата примерно и не 10 000, а 15 000 ще има... А колкото до гостуванията, от две години не се плащат, така че си говориш наизуст, последния мач в Перник бехте 100, ние толкова малко сме само по морето...
Последна промяна от ivo_gf на 15 окт 2010 21:44, променено общо 5 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 окт 2010 21:38

PFCB написа:
MORSKI написа:

Холандия е по-далеч, но Германия не е кой знае колко по-далеч от Австрия ;)
А това:

Така, че от агитката са били само 3-4 човека

Нали знаеш какво означава ;)

Аз от Германия снимки не ти показах, тези бяха от Холяндия ;) Там са били 3-4 ;) Иначе в Германия не знам колко са били, но препдолагам, че бройката е била прилична!
В Италия също е имало наша агитка, 2007 на мача със Самп са били към 30 -40 човека!
Но пак ти казвам , за това ви гостуване браво! Но гостуванията в чужбина не са по джоба на всеки, а хората, които аз познавам в агитката(предимно мои набори, по-голоеми с 4-5 години или по-малки с 3-4) нняма как да си позволят да отидат на такова гостуване! Ти беше ли във Виена?

Върни се в “Футбол - България”