Сръбски сценарий у нас – невъзможно!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Сръбски сценарий у нас – невъзможно!

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2010 21:28

Cesc Fabregas написа:
tprodanov написа:Няма смисъл, наистина, но има смисъл аз да те убедя :lol:

Почти толкова невъзможно е колкото аз да те убедя :lol: ;)

Едва ли. Като се замислиш, че повечето сърбомани са цскари, започва да става по-лесно, нали? :mrgreen:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 окт 2010 21:30

tprodanov написа:
Cesc Fabregas написа:

Едва ли. Като се замислиш, че повечето сърбомани са цскари, започва да става по-лесно, нали? :mrgreen:

:lol: Далеч съм от това да съм сърбоман, просто това, което казах,ч е ми харесва, че си изразяват гражданската позиция ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

cyberflow
Контакти:

Мнениеот cyberflow » 15 окт 2010 21:30

Само малоумниците не са разбрали, че както във тази, така и във всички други сфери, в които се извършват несправедливости спрямо нас и държавата ни, отначало се почва леко, с опипване, да се установи дали народът се усеща и ако да има ли намерение да се съпротивлява. Доказано е, че единствено по-бурните протести са в състояние да накарат някои хора да се замислят и да се поуплашат. Това, че с лека ръка наричаш бурната форма на протести разбойничество е без значение, фактите са , че ако някога сме постигали някаква национална кауза, то е било именно след такова "разбойничество". Фактите са, че бабаитлъкът на сърбите няма нищо общо с раздробяването на държавата им, но за това се иска акъл. Албанците така или иначе щяха да си вземат Косово, а Нато не се е намесило от съчувствие, а от икономически интереси. Така както всеки град има нужда от бардак, така и Европа има нужда от държава-бардак, през която да си извършва мръсните сделки и да си задоволява мръсните нужди. Какво по-удобно от необразованите косовари, които в момента боготворят западните сили за помощта. Сърбите и задниците им да бяха целували, пак щяха да изгубят тая област. Но както казах, за това се иска акъл.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2010 21:42

Само малоумниците не са разбрали, че слабохарактерните и лесно манипулируеми сръбски олигофрени в продължение на 10 години ги управляваха отрепки, които дори и тук няма. Че им източиха страната така, както и тук не се е източвало. Че имат зверска безработица, че нямат пари, че трафика на дрога е национален спорт, трафика на хора и оръжие е в пъти над родния.

Доказано е, че по-бърните протести на сърбите им затриха държавата. Косово да беше само, с перце да ги галиш, ама като че ли едно време беше по-големичка страна. Войводина е наред. Сигурно и тя е, за да бъде бардак, нали. Иначе си прав - има нужда от бардак, и това е точно Сърбия, които си мислят, че ста страшните националисти. Да продължават в същия дух.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2010 21:43

Cesc Fabregas написа: :lol: Далеч съм от това да съм сърбоман, просто това, което казах,ч е ми харесва, че си изразяват гражданската позиция ;)

Не пич. Просто са идиоти, които търсят повод да се сбият. При всеки протест винаги има едни и същи неща - чупене и обири на магазини. Какво е виновен собственика на магазина, че има гей парад по улицата?

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 15 окт 2010 21:45

tprodanov написа:Само малоумниците не са разбрали, че слабохарактерните и лесно манипулируеми сръбски олигофрени в продължение на 10 години ги управляваха отрепки, които дори и тук няма. Че им източиха страната така, както и тук не се е източвало. Че имат зверска безработица, че нямат пари, че трафика на дрога е национален спорт, трафика на хора и оръжие е в пъти над родния.

Доказано е, че по-бърните протести на сърбите им затриха държавата. Косово да беше само, с перце да ги галиш, ама като че ли едно време беше по-големичка страна. Войводина е наред. Сигурно и тя е, за да бъде бардак, нали. Иначе си прав - има нужда от бардак, и това е точно Сърбия, които си мислят, че ста страшните националисти. Да продължават в същия дух.

+ + +

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 окт 2010 21:48

tprodanov написа:
Cesc Fabregas написа: :lol: Далеч съм от това да съм сърбоман, просто това, което казах,ч е ми харесва, че си изразяват гражданската позиция ;)

Не пич. Просто са идиоти, които търсят повод да се сбият. При всеки протест винаги има едни и същи неща - чупене и обири на магазини. Какво е виновен собственика на магазина, че има гей парад по улицата?

Това специално е тъпо да трошат. Имахв предвид, че ми харесва че излизат на улицата и си казват мнението, но специално опустошенията не одобрявам :roll: :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 15 окт 2010 21:57

Cesc Fabregas написа:
tprodanov написа:

Това специално е тъпо да трошат. Имахв предвид, че ми харесва че излизат на улицата и си казват мнението, но специално опустошенията не одобрявам :roll: :idea:

Тук грешиш много. Те не изказват собствено мнение. Сърбите са точно тълпа, лесна за манипулация.
1991 г. ги имаше същите демонстрации, ежене и шовинизъм. Какво постигнаха - Словения, Хърватия, Босна и Македония се отделиха. Имаше и реки от кръв (полувината сръбска). 1999 пак ги имаше тези митинги и загубиха Косово.

Точно сърбите дейстават на стадния принцип - следват водача и не влагат грам мисъл. Ако бяха малко по-толерантни и разаумни, сега федератовна република Югославия (с границите от 1990) щеше да е най-развитата държава в Източна Европа.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 окт 2010 21:59

tprodanov написа:
Cesc Fabregas написа:

Не става въпрос за сърбомания,а за национално съзнание.Самата истина е , 4е българите нямаме никво национално само4увствие и това си проли4а най-много като беше ма4а България - Италия,когато запалиха националното знаме,какво направихме??????? отговорът е : НИЩО.За разлика от нас,сърбите които бяха около 2000-3000 4овека,вдигнаха цялата полиция на крак и то заради това,4е имат национално само4увствие
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

cyberflow
Контакти:

Мнениеот cyberflow » 15 окт 2010 22:01

Войводина ? Ти наистина не знаеш какво говориш. Личи си че не виждаш произхода на нещата. Какво общо видя между хората, които населяват Войводина и неграмотните получовеци от Косово? То е все едно българите от бесарабия да тръгнат на война за автономност. Омразата ти към сърбия ти пречи да видиш истинският образ на нещата. Да, има 20% безработица, колкото има и тук. Само че тук това няма да го прочетеш в официалните данни. И заплатите им са по-големи от нашите, въпреки войните и кризите. И престъпността им не е по-висока, особено що се отнася до битовата престъпност, а обикновените хора това много повече ги интересува, отколкото вийните на мафията. Определено сме много по-зле от Сърбия в почти всяко отношение, а там, където те са по-зле в момента имат повече потенциал, въпреки, че ние сме в съюза, а не те.

Върни се в “Футбол - България”