Cesc Fabregas написа:tprodanov написа:Няма смисъл, наистина, но има смисъл аз да те убедя
Почти толкова невъзможно е колкото аз да те убедя![]()
Едва ли. Като се замислиш, че повечето сърбомани са цскари, започва да става по-лесно, нали?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Cesc Fabregas написа:tprodanov написа:Няма смисъл, наистина, но има смисъл аз да те убедя
tprodanov написа:Cesc Fabregas написа:tprodanov написа:Няма смисъл, наистина, но има смисъл аз да те убедя
Едва ли. Като се замислиш, че повечето сърбомани са цскари, започва да става по-лесно, нали?
Cesc Fabregas написа:Далеч съм от това да съм сърбоман, просто това, което казах,ч е ми харесва, че си изразяват гражданската позиция
tprodanov написа:Само малоумниците не са разбрали, че слабохарактерните и лесно манипулируеми сръбски олигофрени в продължение на 10 години ги управляваха отрепки, които дори и тук няма. Че им източиха страната така, както и тук не се е източвало. Че имат зверска безработица, че нямат пари, че трафика на дрога е национален спорт, трафика на хора и оръжие е в пъти над родния.
Доказано е, че по-бърните протести на сърбите им затриха държавата. Косово да беше само, с перце да ги галиш, ама като че ли едно време беше по-големичка страна. Войводина е наред. Сигурно и тя е, за да бъде бардак, нали. Иначе си прав - има нужда от бардак, и това е точно Сърбия, които си мислят, че ста страшните националисти. Да продължават в същия дух.
tprodanov написа:Cesc Fabregas написа:Далеч съм от това да съм сърбоман, просто това, което казах,ч е ми харесва, че си изразяват гражданската позиция
Не пич. Просто са идиоти, които търсят повод да се сбият. При всеки протест винаги има едни и същи неща - чупене и обири на магазини. Какво е виновен собственика на магазина, че има гей парад по улицата?
Cesc Fabregas написа:tprodanov написа:Cesc Fabregas написа:Далеч съм от това да съм сърбоман, просто това, което казах,ч е ми харесва, че си изразяват гражданската позиция
Не пич. Просто са идиоти, които търсят повод да се сбият. При всеки протест винаги има едни и същи неща - чупене и обири на магазини. Какво е виновен собственика на магазина, че има гей парад по улицата?
Това специално е тъпо да трошат. Имахв предвид, че ми харесва че излизат на улицата и си казват мнението, но специално опустошенията не одобрявам![]()
tprodanov написа:Cesc Fabregas написа:tprodanov написа:Няма смисъл, наистина, но има смисъл аз да те убедя
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта