Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Мнениеот vaskonti » 14 окт 2010 16:00

Казвам го за последен път, въпреки, че явно няма шанс да разбереш. Причината за взимането на лиценза и изрядността, за която говори Стефанов са две РАЗЛИЧНИ неща. Това са две отделни теми нямащи нищо общо помежду си, поне не и пряка връзка, косвена има очевидно, но документално нещата не могат да бъдат свързани.
И между другото само за момент те връщам към един друг наш спор, за това кога и дали Герена е подарен на Левски. Прочети тук и поразгледай документите добре - lokosf/viewtopic.php?f=54&t=62873
Смятам въпроса за изяснен до крайна степен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 окт 2010 11:02

vaskonti написа:Казвам го за последен път, въпреки, че явно няма шанс да разбереш. Причината за взимането на лиценза и изрядността, за която говори Стефанов са две РАЗЛИЧНИ неща. Това са две отделни теми нямащи нищо общо помежду си, поне не и пряка връзка, косвена има очевидно, но документално нещата не могат да бъдат свързани.
И между другото само за момент те връщам към един друг наш спор, за това кога и дали Герена е подарен на Левски. Прочети тук и поразгледай документите добре - lokosf/viewtopic.php?f=54&t=62873
Смятам въпроса за изяснен до крайна степен.

Не знам на какъв език трябва да ти обяснявам едни и същи работи. Ти самия признаваш за съществуването на задължения,но претендираш за изрядност :o . А причините за неиздаването на лиценз си бяха официално посочени от самия клуб( ЦСКА). Това ,че на теб не ти харесва едва ли може да промени каквото и да е ;) . Преди време бях посочил ,че за мен една от основните причини за сегашното състояние на ЦСКА е една група кресливи фенове на отбора ,които представят всеки полусезон селекцията на ЦСКА като свръхуспешна и ,че шампионската титла у нас е прекалено ниско мерило за отбора,че целите на клуба са минимум излизане от групите на ШЛ и т.н. и когато се окаже,че нещата не стоят точно по този начин следва срив ,поради голямото напрежение на което е подложен отбора.
Сериозно ли искаш да коментирам статията ,която си ми посочил. Имах по-високо мнение за теб,не да искаш да коментирам словоизлеянията на някакво дете. Ако искаш разгледай внимателно статията и ако искаш да я коментираме тогава- заповядай ;) .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 окт 2010 13:00

Абе ще се пробвам още веднъж, пък да видим....
1. отнемането на лиценза е заради задължения към НОИ и Вихрен, мисля.
2. Стефанов говори за изрядност в смисъл деклариране на реални заплати, което няма абсолютно никаква връзка с мотивите за взимане на лиценза.

Ти наистина ли не правиш разлика между двете неща?

И какво точно й е нередно на тая статия? Документите са фалшиви ли, какво?
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 окт 2010 17:24

vaskonti написа:Абе ще се пробвам още веднъж, пък да видим....
1. отнемането на лиценза е заради задължения към НОИ и Вихрен, мисля.
2. Стефанов говори за изрядност в смисъл деклариране на реални заплати, което няма абсолютно никаква връзка с мотивите за взимане на лиценза.

Ти наистина ли не правиш разлика между двете неща?

И какво точно й е нередно на тая статия? Документите са фалшиви ли, какво?

Самия клуб официлано(в съдебен иск) посочи причините довели до неиздаването на лиценза- пределно ясно ти ги показах.Задълженията ,които си посочил са само следствия от това,че ЦСКА е доведен до несъстоятелност.Би трябвало да приемеш това ,което ти показах ,освен ако нямаш притенции ,че си по-запознат с документацията на ЦСКА от собствениците му :) . А дълговете освен посочените от теб има и доста други( към МФМС защо ги забравяш ;) -към държавни институции общо около 7 млн.лв) - в различни източници настоящите собственици са посочвали различна сума на общите задължения- виждал съм и 15млн , виждал съм и 22 и т.н.
Според теб документите - автентични ли са?- защото според мен не са ;) . ФК "Левски" от 1997 никога не е обитавал стадион "Г.Аспарухов" . Лично на мен този футболен клуб ,който през 1997 се наричаше "Левски" не ми е известно някога да е изиграл (дори) 1 официален мач. Този Левски ,който по-онова време ,а и сега се помещава на ст. "Г.Аспарухов" през 1997 се казваше "Левски 1914", понеже с името"Левски" имаше регистриран друг футболен клуб- това го знае всеки, който в момента е на повече от 20 години. През 1997 ФК"Левски" и ФК"Левски 1914" бяха 2 различни футболни клуба. Настоящия ПФК "Левски" е наследник и правоприемник на ФК "Левски 1914".
Виждаме ,че в "автентичните" документи е написано ФК "Левски" или поне аз така виждам,ако греша ме поправете :mrgreen: Всеки сам може да си отговори колко са автентични документите. Лично на мен не ми е известно ФК"Левски"(другия) някога да е ползвал ст."Г.Аспарухов".
Вече и до лъжи и фалшификати ли опряхте. Между другото това далеч не е първия случай когато фенове на ЦСКА вадят подобни "автентични " документи в този форум.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 окт 2010 20:05

Еми тва е, явно няма смисъл. Човека ти говори за изрядност в смисъл криене на доходи, ти пак говориш за дълговете, които са съвсем отделна тема. Явно по въпроса няма да се разберем.
Що се отнася до документа, може би щеше да си прав ако датата, от която се прави това подаръче не беше от 1990г, когато сте си ФК Левски. А и не знам какъв е смисълът да се прави подобен фалшификат, след като една елементарна проверка в архива ще установи истината за минути.
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 окт 2010 15:06

vaskonti написа:Еми тва е, явно няма смисъл. Човека ти говори за изрядност в смисъл криене на доходи, ти пак говориш за дълговете, които са съвсем отделна тема. Явно по въпроса няма да се разберем.
Що се отнася до документа, може би щеше да си прав ако датата, от която се прави това подаръче не беше от 1990г, когато сте си ФК Левски. А и не знам какъв е смисълът да се прави подобен фалшификат, след като една елементарна проверка в архива ще установи истината за минути.

Нито през 1997 ,нито през 1990 днешния ПФК "Левски" юридически се е казавал ФК "Левски". През 1990 и 1991 имаше даже 3 ФК "Левски" като юридически легитимен беше този на Зл.Тепсиев и П.Петров. Днешния Левски тогава беше ръководен от В.Спасов -Валяка,а по-късно от Т.Лафчис. След известни спорове за името спечелени от Зл.Тепсиев и П.Петров от края на 1991 ( или началото на 92) Левски на Лафчис се казваше вече "Левски 1914".
Очаквам да ми кажеш ,точно в кой архив може да бъде намерен въпросния документ? И в кой архив ще ти позволят да направиш копие ,без да е указано ,че това е копие?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 окт 2010 17:27

Интересно щом стадиона е даден на някакъв друг ФК Левски какво правите вие там? При това не сте излизали от Герена нито през 1990, нито през 1997, нито когато и да е. А през 1990 сте си ФК Левски, не ПФК. Това "П" се добавя в последствие към всички клубове.
Иначе принципно има един архив, където се пазят подобни документи - Централнен държавен архив. Ако не ме мързи може и да се поразходя някой ден до там и да видя този документ. Ако наистина е фалшив ще се извиня, ама ако не е, ще трябва просто да замълчите за доста време.
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 окт 2010 20:24

vaskonti написа:Интересно щом стадиона е даден на някакъв друг ФК Левски какво правите вие там? При това не сте излизали от Герена нито през 1990, нито през 1997, нито когато и да е. А през 1990 сте си ФК Левски, не ПФК. Това "П" се добавя в последствие към всички клубове.
Иначе принципно има един архив, където се пазят подобни документи - Централнен държавен архив. Ако не ме мързи може и да се поразходя някой ден до там и да видя този документ. Ако наистина е фалшив ще се извиня, ама ако не е, ще трябва просто да замълчите за доста време.

Този въпрос какво прави ПФК Левски на ст. "Г.Аспарухов" трябва да го зададеш на този ,който го е издал :) . Защото документа е издаден на името на друг ФК. Между другото всеки един документ се издава на името на едно юридичвско лице в момента на издаване на документа,а не на името ,което е носило същото лице преди незнам си колко години.
Много добре знам ,кога ФК "Левски 1914" става ПФК "Левски" - в края на 90-те или по-точно през 1998,когато всички отбори се пререгистрираха по Търговския закон.Но това няма никакво отношение към документа. "Левски" на Валяка и Лафчис никога не е имал съдебна регистрация под името ФК "Левски" .След като сме били през 1990 ФК "Левски" защо ставаме в края на 1991 "Левски 1914" Просто "Левски" на Зл.Тепсиев и П.Петров първи регистрира ФК с името "Левски" - София и те държаха правата над името и емблемата. Водиха се някакви спорове за името ,но името е на този ,който първи се регистрира в съда-в случая другия Левски ,не този на Лафчис.
Ако документа е автентичен,както твърдиш ;) ,то ст"Г.Аспарухов" е даден точно на "Левски" на Зл.Тепсиев ;) . Да оставим настрана ,че този "документ" е много странен - написано е ФК "Левски"- имало е сигурно поне 10 клуба в България , които са се казвали "Левски" в онзи момент,този на Лафчис не е между тях -той е "Левски 1914". Никъде в документа не е упоменато седалище на ФК , Булстат и т.н. Така ,че на мен не ми е ясно точно на кой "Левски" е даден стадиона. Ясно на кой не е - този с президент Т.Лафчис.
Също така е посочен много странен срок за влизане в сила -1990 , първо- 7 години преди да бъде издаден "документа" :o - такова нещо за първи път чувам или виждам. Второ за първи път виждам ,акт или договор който влиза в сила една година :o :o :o . Обикновено във всеки един документ се посочва точния момент от който той влиза в сила- например при подписване, в 12.00 на определена дата, при преминаване на държавната граница и т.н. ,но винаги става дума за точно определен момент,който не търпи тълкувания. Не за срок от една година ,защото при мерно и 1.1.190 и 31.12.1990 влизат в този срок примерно. За една календарна година могат да се случат много неща. Не излизай с тезата,че акта е направен така Левски да не плаща наема за 7 години- този който го е написал най-вероятно е ходил прав под масата през 1997 и е пропуснал ,че през периода 1996/97 в България имаше хиперинфлация(друг е въпроса дали това е най-точното име ;) ) и евентуални задължения от периода 1990-96 през 1997 са обезценени около 30 ПЪТИ в сравнение със същите през 1996,а ако бъдат сравнявани с началото на 1990 около 200 пъти. Просто никой не би си позволил да прави такава смехория ,каквато е въпросния документ, за да покрие задължения от има -няма 20-30 хил. долара.
Целия документ ми прилича на детска работа. Като знам и къде се появи за първи път въпросния документ в един сайт,който имат навика да пуска подобни "документи"- преди време бях виждал в същия сайт "документ" в който ставаше дума за действия на бившия министър на пощите др. Ц.Драгойчева ,всичко беше добре само дето на датата за която ставаше дума въпросната другарка не е била министър ;) . Аз самия без да имам претенции да съм експерт,съм засичал във въпросния сайт да се публикуват поне още 5 фалшиви "документа". Но това няма нищо общо с разискваната тема.

Върни се в “ЦСКА”