Модератор ЛокоПД написа:slavia_forever написа:Щом е толкова голям кеф, да се заплашват феновете на Славия, с някаква пловдивска ирония, вместо да се дава пример, ок.
Окей!
Пример за подражание имах впредвид.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:slavia_forever написа:Щом е толкова голям кеф, да се заплашват феновете на Славия, с някаква пловдивска ирония, вместо да се дава пример, ок.
Окей!
slavia_forever написа:Модератор ЛокоПД написа:slavia_forever написа:Щом е толкова голям кеф, да се заплашват феновете на Славия, с някаква пловдивска ирония, вместо да се дава пример, ок.
Окей!
Пример за подражание имах впредвид.
slavia_forever написа:Някои хора се кефат на глупости, други на истини.![]()
Модератор ЛокоПД написа:slavia_forever написа:Някои хора се кефат на глупости, други на истини.![]()
Тебе кое от двете те кефи,че не мога да разбера...Защото според мен,а и според много други,не само фенове на Локо Пд,това което правиш са истински глупости.
slavia_forever написа:Модератор ЛокоПД написа:slavia_forever написа:Някои хора се кефат на глупости, други на истини.![]()
Тебе кое от двете те кефи,че не мога да разбера...Защото според мен,а и според много други,не само фенове на Локо Пд,това което правиш са истински глупости.
И кое по-точно е глупост? Аз се кефя, на аргументираната истината.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост