ТОП 5 български агитки

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: ТОП 5 БЪЛГАРСКИ АГИТКИ

Мнениеот MORSKI » 15 окт 2010 18:37

PFCB написа:
vanko99 написа:За петото място могат да се борят Берое, Черно Море, Миньор, но те са на светлинни години от първите 4-ри.

Черно море - сещам се за 1 тяхна хореография, знам за 2 техни песни, а по отношение на посещаемостта и гостуванията не са в топ 5

Миньор - имат 1 хореография, имат 1 скандиране и 1 песен, посещаемостта им е трагична (с изключение на "сектора" в гората над стадиона), а гостуванията им също не са кой знае какво, а и ръководството им плаща рейсовете :arrow: http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-39571

Toва сещам се някак не върви ;) Честно казано аз не следя много другфите агитки извън нашата, така че и ваши хреографии не знам ;)
Изображение
Изображение
Изображение
Три големи ръчно правени знамена ;) Едното е 45 метра!
Изображение - мач със Славия ;)
Изображение - ПСВ
Изображение
Изображение- пак ПСВ и пак ръчно правено ;)

Има и още хиляди примери!
Като цяло в момента сме скарани повечето в агитката имаме си проблеми и то големи, аз самия вече не искам да ходя в агитката понеже ми писна от глупсотите им, така че вече може и да сме извън топ 8 дори ;)
Но когато не сме скарани определено сме добра агитка!
Трябва да кажем, че и вие сте един отбор в града си, а при нас има фенове на Спартак има и такива на Левски доста ;)
Последна промяна от MORSKI на 15 окт 2010 18:56, променено общо 3 пъти.

ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА
Контакти:

Re: ТОП 5 български агитки

Мнениеот ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА » 15 окт 2010 18:39

Абе в крайна сметка, защо не направим една класация за това коя агитка върти най-хубави кючеци? Да не говориме, чи маше едни, които уж се били освободили от техния тормозител - античалгаря, ама собствениците им турци!
Последна промяна от ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА на 15 окт 2010 18:42, променено общо 1 път.
Страхувайте се, треперете, крийте се - има една скрита сила, една невидима заплаха за всички вас във В група!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 окт 2010 18:39

BigDick написа:Левски,Цска,Локо Пд,Берое ако говорим за нещо по сериозно,гледам че някои са сложили в тази класация и Черно море,ми то по скоро да сложиш агитката на Видима и Черноморец в тази класация,отколкото 5-те човека "агитка" на варненци,то съгражданите им от Спартак,вадят в пъти по голяма агитка а са във 'В' група.

Виждам колко" зпаознат си" няма що :mrgreen: Пълни глупости говориш, но ти е простено :mrgreen:

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 15 окт 2010 19:00

SHYNE написа:след като толкова смело завършваш с ФАКТ , надявам се да поднесеш достатъчно инфо с което да потвърдиш твърдението . за Б група не говорим . дай да видим в А група колко пъти Берое е била номер 1 по -посещения ?

Това ли ти направи най-силно впечатление :lol: няма как иначе.. Стара Загора винаги е на първите места по посещаемост в домакинските мачове. Ако искаш да търся статистики - година - посещаемост, няма да стане. Или поне не веднага, но факта си остава факт канарче, колкото и да не ти е приятно сега.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 окт 2010 19:04

difeza написа:С просто око и най не заинтересования човек ще забележи,че пишеш глупости за Черно море.Няма място за сравнение между Берое и Черно море.пример:когато Левски и Цска гостуват в Стара Загора не можеш да разбереш дали има гостуващи фенове,защото просто са заглушени от първата до последната минута,докато във Варна съм виждал и на стадиона и по телевизията си като на театър.Чува се подкрепа като на лекоатлетически турнир в малък град.А относно Цска не че искам,но ходи на мачовете от лига европа,защото в близките години ми се струва че отбора може и да не играе там.

Не човека говори глупсоти, ти говориш глупсоти! Първо я сравни стдион с козирка и нашщия където и да викаш няма да се чуеш!
Гледал съум мачове на нашия стадион по телелвизията като съм в София, ами нито ние се чуваме нито гостуевашата агитка!
Логично е като сте със сектор с козирка да има и акустика, ни ебяхме 30 тина човека на стадиона на Локото, ами чувахме се като 300! Просто съвсем друго е!
Ккаъв театър бе пич? Агитката си вика непрестанно, попринцип агтката ни като сме заедно и викаме сме над 400 човека! И то си има и снимки, които съм поустнал! Сектора за агитката е за 500 човека и има доста мачове в които се е пълнил!
Май голяма част от пишещите тук познават ситуацията само в тяхната агитка и пишат наизуст за другите!
Че то и аз мога да кажа , че феновете на Берое са семкаджии в голямата си степен понежбе когато съм гледал мачове на този отбор семкарите са преобладавали, ама като не съм бил на стадиона как да говоря?
Какт един пич каза, ще ви видя, ако отидете да викате от другата страна, а не да сте при семкаджиите!
Лудница щше стане, ако нашата агитка реши да отиде под козирката ни :mrgreen: И акустка ще има и ще изглеждаме не 400, а 4000 :mrgreen: Айде по-сериозно , а!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2010 19:12

Междудругото, държа да се самокоригирам. Понеже твърдя, че напрактика нямаме агитки, допускам лека грешка. Единственото нещо, което мога да призная за агитка, мисля, това са феновете на Асеновец. Живи и здрави да са момчетата.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 15 окт 2010 19:19

Това ли ти направи най-силно впечатление :lol: няма как иначе.. Стара Загора винаги е на първите места по посещаемост в домакинските мачове. Ако искаш да търся статистики - година - посещаемост, няма да стане. Или поне не веднага, но факта си остава факт канарче, колкото и да не ти е приятно сега.

изобщо не искам да влизам в някви безмислени форумни битки и спорове . просто искам след като казваш ФАКТ просто да ми покажеш от каде черпиш тази информация . да я споделиш с нас . щом факта си остава факт чакам да ми докажеш с факти кои сезони с колко публика сте били на първо място в А ГРУПА 8-)
Стара Загора винаги е на първите места по посещаемост в домакинските мачове.

за това няма спор . просто ми докажи че сте най посетения отбор от десетилетия :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 15 окт 2010 19:31

МОРСКИ сравни атмосферата от мача с ПСВ с атмосферата от мача ни с Рапид Виена и кажи коя агитка се справи по-добре. А това, че в града ви има фенове на други отбори не говори добре за вас ;) Също така номера "имаме проблеми в сектора" не важи.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ODcaWJ2moxM&feature=player_embedded[/youtube]
Освен това срещу Левски/ЦСКА/Литекс събираме повече хора отколкото е капацитета на стадиона ви ;)
Кажи също така колко са ви песните.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 окт 2010 19:39

PFCB написа:МОРСКИ сравни атмосферата от мача с ПСВ с атмосферата от мача ни с Рапид Виена и кажи коя агитка се справи по-добре. А това, че в града ви има фенове на други отбори не говори добре за вас ;) Също така номера "имаме проблеми в сектора" не важи.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ODcaWJ2moxM&feature=player_embedded[/youtube]
Освен това срещу Левски/ЦСКА/Литекс събираме повече хора отколкото е капацитета на стадиона ви ;)

Ами атмосферата на мача с ПСВ не виждам какво и имаше :shock: Беше си супер? За теб вашата е била по-добра за мен нашата не и отсъпваше по нищо! Вие имате подобно знаме, ние също!
Знамена не сме си направили, но и не виждам нужда! Това ви отличава в случая знамената ;)
Ти защо си мислиш, че в Стара Загора няма фенове на Левски или ЦСКА? Аз лично познавам такива ;)
Просто във Варна има фенове и на Спартак- логично, два отбора, аз не знам поне в Зарата да има фенове на Локомотив или Левски, ако изобщо още съществуват :mrgreen:
И града ни става все по-голям като хората които идват и се заселват са от по-малки градове и логично да са за Левски или ЦСКА, а не за Черно Море или Спартак ;)

И защо да не важал номера с проблемите? Нещо не ти схващам логиката, ако я има!
Аз лично ти казах, досега не съм спирал да влизам в агитката от много години, но вече не желая да го правя и доста хора като мен също се махнаха и отидоха под козирката! В следствие на което агитката ни може скоро да остане само единия лагер... Натам вървят нещата, ноп това мен не ме прави по-малко фен, нали?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oag6abUtA94[/youtube]
Kлипа е с ужасно качество все пак не е спортал, но към средата му се оправя звука ;)
Последна промяна от MORSKI на 15 окт 2010 19:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 15 окт 2010 19:43

Ами нашата хореография беше (меко казано) по-внушителна ;) Има фенове на Левски и ЦСКА в Стара Загора, но те са много малко и нямат фенклуб и не си мисли, че в Стара Загора няма хора преселници от региона (а и от цяла България). Бройката на феновете в случая няма значение, гледа се колко от тях са на стадиона. И като стана въпрос за феновете на Левски/ЦСКА кажи ми кога сте надвиквали Левски на Герена ? Защото те ви надвикват във Варна и като бройка не ви отстъпват значително. Не ми отговори на въпроса колко са ви песните ?

Върни се в “Футбол - България”