ТОП 5 български агитки
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТОП 5 БЪЛГАРСКИ АГИТКИ
1 Ботев 2 ЦСКА / Левски 3 Локо Пловдив 4 Берое 5 Миньор
- Един град-един отбор
- Контакти:
LautaArmy написа:Един град-един отбор написа:Чудя се как може някои вярващи да слагат Локо Пловдив на първо място, след като един отбор във В група ги бие по всички показатели в момента ... посещаемост, агитка и т.н. ... само безпристрастните фенове в град Пловдив знаят като има мач на Локомотив В А ГРУПА /подчертавам В А ГРУПА/ как има по 3 000 на стадиона, а гостуването на един третодивизионен тим като Асеновец или Загорец предизвиква много по-сериозен интерес като публиката е около 5-6 хиляди на стадион Ботев ... Много хора след преминаването на Ботев от А към В група забравиха, коя е най-МНОГОБРОЙНАТА публика в ПЛОВДИВ и коя е най-вярната агитка в БЪЛГАРИЯ, но и за това си има времеНе подценявам колегите от Пловдив, даже напротив! Желая им успех, защото в момента представят град Пловдив, но всеизвестен факт е, че винаги са били втори в град Пловдив специално по агитка и фенска любоов
![]()
Класацията според мен изглежда така:
Левски
ЦСКА
Ботев
Берое
Локо Пд
заради такива малоумни мнения много хора не се занимават да пишат по форумите.Погледни моето мнение по -горе и сравни колко по-комплексирано е твоето.Стига си говорил за нас гледай си отбора и си го подкрепяй без много лаене и обясняване тук и там.айде със здраве
[offtopic]Дечко, тук не говорим за това да изглеждаш добре в очите на форумните писачи ! Сложи си ръката на сърцето и ми кажи на колко мачове до сега от вашите в А група сте били повече на стадиона от нас, които играем във В група! Айде слушам те! Назови ми точни мачове! Всеки в Пловив знае, че стадиона ви е уникален, президента ви кашля парички, всичко е ок - СУПЕР! НО ЛЮБОВТА НА ХОРАТА Я НЯМА ... за това и от известно време насам толерирате мангалите и им опъвате червено килимче до стадиона само и само да личат повече хора ... а иначе на нашата публика да слагате точки, за да ни изкарате по-малко - е в това нямате равни

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Vamos Campeon
- Контакти:
Значи мнението на братлето горе си е точно на място.Левски и ЦСКА са на първите места,то е ясно.Да,на обикновени мачове са по-малко от пловдивските фенове,но пък в евротурнирите правят добра атмосфера,такава каквато ние скоро няма да направим!
Сега,може да им е много неприятно на нашите съграждани,но ние сме били винаги повече и правим по-добри неща от тях.Приемам,че може би имат по-добри хулигани,в смисъл по-добре са организирани,но това не е от голямо значение за това как пее или кви хореота прави една агитка.Интелигентните хора в Пловдив винаги си били от Ботев и може да ви звучи смешно,но това е и причината при Локомотив да има повече хулигани,просто защото са по-големи отрепки от нас,образно казано
Тва е.
Сега,може да им е много неприятно на нашите съграждани,но ние сме били винаги повече и правим по-добри неща от тях.Приемам,че може би имат по-добри хулигани,в смисъл по-добре са организирани,но това не е от голямо значение за това как пее или кви хореота прави една агитка.Интелигентните хора в Пловдив винаги си били от Ботев и може да ви звучи смешно,но това е и причината при Локомотив да има повече хулигани,просто защото са по-големи отрепки от нас,образно казано

kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
-
- Контакти:
1. Левски и ЦСКА
2. Ботев и Локомотив Пловдив
3. Берое
4. Нафтекс Спартак Варна Миньор Локомотив София
5. Всички останали
Така е било,така и ще бъде
2. Ботев и Локомотив Пловдив
3. Берое
4. Нафтекс Спартак Варна Миньор Локомотив София
5. Всички останали
Така е било,така и ще бъде

SINCE 1912
Екстра, може да се води разговор с теб.Този сезон кажи ми какво те интерисува приятелче?Ще ми позволиш ли да събера материал от всеки мач този сезон и да ми кажеш къде не сме на ниво???Нали знаеш, че за нас гостуване значи на 200 километра +....това да отскочиш до Марково (извинявай май бяхте 20 човека) не значи абсолютно нищо!!
Да не говорим за Коко и за парички, да не припомням само миналия сезон къде бяхте вие и къде НИЕ
Докато вие сте на приливи и отливи през годините си пълните стадиона срещу нас чорбата и говедата, ние за миг не сме спряли да подкрепяме отбора !!!БЕЗ БОЙКОТИ БЕЗ ПСУВНИ И ГОНЕНИЯ ПО МАГИСТРАЛИТЕ С КЛУБНИЯ РЕЙС
Нямам претенций да съм компетентен, говоря каквото съм видял през последните 9, 10 години.Не са много, но изпускам рядко мачове на Локомотив.
Само ми кажи дали ще ми отговаряш като човек след като ти пусна материял от този сезон или ще теглиш някоя псувня както останалите ''bultra$''
Да не говорим за Коко и за парички, да не припомням само миналия сезон къде бяхте вие и къде НИЕ

Нямам претенций да съм компетентен, говоря каквото съм видял през последните 9, 10 години.Не са много, но изпускам рядко мачове на Локомотив.
Само ми кажи дали ще ми отговаряш като човек след като ти пусна материял от този сезон или ще теглиш някоя псувня както останалите ''bultra$''

Ето и моята класация
1. Левски
2. Локо Пловдив
3. ЦСКА
4. Ботев
5. Берое
другите не заслужават внимание

1. Левски
2. Локо Пловдив
3. ЦСКА
4. Ботев
5. Берое
другите не заслужават внимание
Converse написа:Пак го обърнахте на спор Локо - Ботев
Ами нали за това сме тук за да поспорим

Мисля, че хората които говорят тук поне половината сигурно ходят по 7 8 мача максимум на сезон.Мислиш ли, че тяхното мнение може да бъде зачетено?Предпочитам да споря с някой,който е изтърпял много както мен, отколкото да се псувам с всякакви 'фенове' на Левски и Цска от Враца,Кърджали,Кюстендил,Самоков и т.н.

Vamos Campeon написа:Значи мнението на братлето горе си е точно на място.Левски и ЦСКА са на първите места,то е ясно.Да,на обикновени мачове са по-малко от пловдивските фенове,но пък в евротурнирите правят добра атмосфера,такава каквато ние скоро няма да направим!
Сега,може да им е много неприятно на нашите съграждани,но ние сме били винаги повече и правим по-добри неща от тях.Приемам,че може би имат по-добри хулигани,в смисъл по-добре са организирани,но това не е от голямо значение за това как пее или кви хореота прави една агитка.Интелигентните хора в Пловдив винаги си били от Ботев и може да ви звучи смешно,но това е и причината при Локомотив да има повече хулигани,просто защото са по-големи отрепки от нас,образно казаноТва е.
Изилиза, че ти на отиваш на мача за да подкрепяш отбора си а за да демонстрираш, че си нещо повече от нас.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
-
- Контакти:
Един град-един отбор написа:Чудя се как може някои вярващи да слагат Локо Пловдив на първо място, след като един отбор във В група ги бие по всички показатели в момента ... посещаемост, агитка и т.н. ... само безпристрастните фенове в град Пловдив знаят като има мач на Локомотив В А ГРУПА /подчертавам В А ГРУПА/ как има по 3 000 на стадиона, а гостуването на един третодивизионен тим като Асеновец или Загорец предизвиква много по-сериозен интерес като публиката е около 5-6 хиляди на стадион Ботев ... Много хора след преминаването на Ботев от А към В група забравиха, коя е най-МНОГОБРОЙНАТА публика в ПЛОВДИВ и коя е най-вярната агитка в БЪЛГАРИЯ, но и за това си има времеНе подценявам колегите от Пловдив, даже напротив! Желая им успех, защото в момента представят град Пловдив, но всеизвестен факт е, че винаги са били втори в град Пловдив специално по агитка и фенска любоов
![]()
Класацията според мен изглежда така:
Левски
ЦСКА
Ботев
Берое
Локо Пд
След като се заяждаш, ще пожънеш това, което си посял!
1 По посещаемост - не сте казали още колко билета продавате на мач, тея глупоти как идват 1000000 без доказателства само вие си ги вярвате ЕДИНСТВЕНОТО ИНФО Е, ЧЕ УЖ СА ОКОЛО ТРИ ХИЛЯДИ, ама на стадиона имало още 3000000 без билет;
2 Пропускат много хора факта, че Митио се охарчи и затова изхвърлиха стария Ботев в Б група, а новия, който уж според някои е стар защо се сля с Сопот - може би не иска да игра в Б група;
3 Общо взето всички видяха невероятните ви изпълнения на песни и танци в акомпанимент на тъпани, да не говорим, че някой тръгн да пее нещо за фк Ботев и останалите го наляха да мълчи - все пак друго си е да подкрепяш отбора, друго си е да подрусваш шкембе в такт;
4 МАЙ ВСИЧкИ ФЕНОВЕ НА ФК БОТЕВ НЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ В МОМЕНТА ИМА НЕЩО КАТО ЕУФОРИЯ, НО ТЯ ЩЕ ПРЕМИНЕ И ВСЕЕ ПОВЧЕ ЩЕ ВИЖДАМЕ ТОВА http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-41257. ;
5 НЕ подценявам колегите от Пловдив, но не може с първото изречение да провокираш, а на края да казваш леко иронично "уважавам въ";
6 И АЙДЕ СТИГА С ТАКИВА "ВСЕИЗВЕСТНИ ФАКТИ" - ВСЕИЗВЕСТЕН ФАКТ Е ПРИМЕРНО ТОВА, ЧЕ САМО ФЕНОВЕТЕ НА ЕДИН ОТБОР ПУБЛИЧНО ПОИСКАХА ПАРИ ОТ СОБСТВЕНИКА НА ТОЗИ ОТБОР В ДЕКЛАРАЦИЯ И САМО, СЛЕД КАТО СПРЯ ПОТОКА ПОЧНАХА БОЙКОТИТЕ, НО ПРИ 1 ИЛИ 2 ПОБЕДИ СТАВАХМЕ МНОГО И НАКРАЯ СЕ ОКАЗА, ЧЕ @#$! 1912 НЕ Е НАШИЯ ОТБОР И ЧЕ ТУРСКИТЕ ПАРИ НА НОВИТЕ ВИ СОБСТВЕНИЦИ НЕ БИЛИ ПОСТАВЕНИ ЛИЦА НА ДПС, ЕДВА ЛИ НЕ РОДОЛЮБЦИ, ЧЕ КТБ НЕ Е БАНКАТА НА ДПС, А НЕЧИЯ ДРУГА БАНКА И ТАКА НА ТАТЪК.
Страхувайте се, треперете, крийте се - има една скрита сила, една невидима заплаха за всички вас във В група!
Върни се в “Футбол - България”