ТОП 5 български агитки
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТОП 5 БЪЛГАРСКИ АГИТКИ
Не гледам италианското .. но мисля винаги си ги има хората .. само при нас ги няма .. в смешната ни държава.. 
-
zavinagicska
- Контакти:
Boksiorcheto написа:zavinagicska написа:LokoMaina написа:Е като изключим публиката на Локо Пловдив, която е на светлинни години от останалите, класирането надолу е следното:
1.Ботев
2.Берое
3.Левски
4.Черно море
5.Миньоро
Сигурно ще кажете защо ги няма ЦСКА?
Ми няма ги, щото още ми са в паметта ония скандирания към собствените си играчи от преди 5-6 години: " Отивайте си курви" при това от ЦЯЛАТА АГИТКА в мача срещу някакъв селски отбор- май беше Омония Кипър дето водеха до 90-та минута на Армията. А за последните мачове на армейците кво да кажем- публиката им е по-малка и от тази на Академик... Ми да то е лесно да си на стадиона когато връчват на капитана шампионската купа, по-трудно е да си с любимците си когато падат с три на нула на Армията от орките!
Липсата на публика не е заради резултати, а впоследните 15 години по кое може да се сравните с нас по публика като гости като хорео като посещаемост в чужбина ли по какво да не говорим за песни.
На малкия пръст не можете да ни стъпите. Та ние бяхме на последното гостуване на Армията колкото вас горе доло
. За какво ми говориш? Ако е за евромачове,нека и аз те светна нещо
. На сумати километри от Пловдив - във Бургас стадион "Лазур" е препълнен от черно-бели фенове,които пеят непрестанно за отбора си,дори и при 0:4. Да не говорим срещу Офк Београд и срещу Болтън. Аз ще дам клипове,за да видиш за какво става въпрос
Lokomotiv Plovdiv - Beograd [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HqaYw5wXDxQ&feature=player_embedded#![/youtube]
Lokomotiv Plovdiv - Bolton [youtube]http://www.vbox7.com/play:1189f12e[/youtube]
Brugge- Lokomotiv Plovdiv [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xDYDUu1QHOM[/youtube]
Beograd - Lokomotiv Plovdiv [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kRip0wOVt98[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g116J2TAX8c[/youtube]
със Брюж не мога да намеря нещо.
С нас може да се сравняват само колегите от левски просто двете публики са в други измерения относно последния мач на армията в голяма заблуда си.За европа играете един пат на 30 години не в Бургас ми и в Китай да беше щяхте да отидете.
IOTUR4O написа:1. ЦСКА
2. БОТЕВ
3.ЛЕВСКИ
4.ЛОКО ПД
5.СПАРТАК ВН
Пич кога Спартак Варна са правили хорео ? Кога 10 000 техни фенове са отивали в София ? Каква им е посещаемостта ? А гостуванията ?
-
nikit0o_ndn
- Контакти:
1.Левски
2.Локо Пд
3.Цска
4.Ботев
5.Миньор
6.Берое
2.Локо Пд
3.Цска
4.Ботев
5.Миньор
6.Берое
nikit0o_ndn написа:1.Левски
2.Локо Пд
3.Цска
4.Ботев
5.Миньор
6.Берое
Кога Миньор са правили хорео ? Кога 10 000 техни фенове са отивали в София ? Каква им е посещаемостта ? А гостуванията (въпреки, че ръководството им ги плаща) ? И освен това тотално ги надвикахме последния мач в Перник !
- Neron
- Контакти:
За кой Спартак Варна става дума бре за Спартак Варна или за Спартак Варна

1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Punkd, когато Юве изпаднаха, имаше мачове с по 10 000 души, което за тях е все едно няма публика. Милан, когато не са във форма, играят на половин празен стадион. Дори в Европа с по-слаби и неизвестни отбори едва събират 20-30 000. Спомнете си на мача Юве-Левски колко хора имаше по трибуните. И това е така не защото не обичат отбора си или не са верни, а защото са преситени от успехи и мачове. Това се отнася и до Испания. И там Барса и Реал са зивисими от резултатите и съперника. Разбира се, там измеренията са други. На мача Барса-Левски имаше 35000, което за нас е свръхпосещаемост, но за тях е празен стадион. Съгласен съм със zavinagicska, че отбори като Берое или Локо Пд играят в Европа веднъж на десетилетия и е нормално всеки да иска да е част от историята. ЦСКА и Левски имат такива мачове всяка година и въпреки това са много повече на гостуванията, просто защото е нормално от 1 милион да има повече желаещи, отколкото от 100 000 примерно. Аз затова мисля, че числеността не може да е критерий. Локо никога няма да съберат 70 000, нито 50 000, както се е случвало десетки пъти на феновете на ЦСКА и Левски в Европа преди години.
-
Trickstyle
- Контакти:
PFCB написа:nikit0o_ndn написа:1.Левски
2.Локо Пд
3.Цска
4.Ботев
5.Миньор
6.Берое
Кога Миньор са правили хорео ? Кога 10 000 техни фенове са отивали в София ? Каква им е посещаемостта ? А гостуванията (въпреки, че ръководството им ги плаща) ? И освен това тотално ги надвикахме последния мач в Перник !
Спри се бе оу. Всеки път некой като напише,че даден отбор има повече фенове от Берое и ти скачаш. Кога сте ни надвикали? Хорео а? 10000 фена в София а? 10000 марки!
Аре аз ще кажа така
5. Полски Тръмбеш
6. Елин Пелин
7. Избегли
8. Карамфуля
9. Узунджово
10. Берое
Аре питай ме ся примерно Узунджово и Карамфуля кога са имали 10 000 фена в София. Нърд.
SINCE 1912
PFCB написа:IOTUR4O написа:1. ЦСКА
2. БОТЕВ
3.ЛЕВСКИ
4.ЛОКО ПД
5.СПАРТАК ВН
Пич кога Спартак Варна са правили хорео ? Кога 10 000 техни фенове са отивали в София ? Каква им е посещаемостта ? А гостуванията ?
Наскоро имах възможността да присъствам на едно гостуване на отбора на феновете на Спартак, който за мен си е истинския Спартак и да ти кажа бяха си сериозна бройка, направиха и атмосфера - факли, димки и т.н., така че си мисля, че тия момчета заслужават уважение - затова и ги сложих в класацията, а по въпроса за хореографиите - всичко е въпрос на възможности - най-вече финансови.
-
teammember
- Контакти:
Според мен класацията на автора е правилна 
Върни се в “Футбол - България”