Към модераторите.....

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: За форума-снимки,подписи,простотий...

Мнениеот mike28 » 27 фев 2009 06:47

Мисля, че тозо проблем е решен, ако някъде видите потребител с подпис в нарушение на правилата- свиркайте. ;)

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Към модераторите.....

Мнениеот SAMP » 02 мар 2009 20:09

Имам молба да направите форума така,че щом потребителя започне да пише,тои да пише автомати4но на бг,а не на латиница,както е сега и да се налага да си сменям всеки път езика за писане(пример форума на гол.бг)
Мисля,4е ще бъде мн по удобно,надявам се да е възможна такава промяна.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Към модераторите.....

Мнениеот mike28 » 02 мар 2009 20:26

Разбираме те, само че това е в територията на администраторите. Имаме желание да направим нещо по въпроса, но кога и дали изобщо ще стане - не знаем. Принципно варианта който предлагаш не е удачен- примерно влиза чужденец и как ще пише на английски? Трябва да се добави фонетика към форума, това според мен е решението. В темата за кирилицата сме предложили няколко варианта за програми и начини на писане на кирилица, ако не си я прочел, вземи я погледни. levski/viewtopic.php?f=1&t=10350

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 02 мар 2009 20:28

ясно,благодаря за отговора!!! ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Boixos Nois
Контакти:

Мнениеот Boixos Nois » 02 мар 2009 22:15

Хайде ако може да си редактирате класирането в Премиера дивисион на Испания... не ме стряскайте,Еспаньол на 14 място.. те са на 20-то и от догодина ще гният в Сегунда дивисион!!! :D :D

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 02 мар 2009 22:18

Тази молба я отправи към екипа на Гонг, модовете нямаме нищо общо със сайта.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 02 мар 2009 23:21

Boixos Nois написа:Хайде ако може да си редактирате класирането в Премиера дивисион на Испания... не ме стряскайте,Еспаньол на 14 място.. те са на 20-то и от догодина ще гният в Сегунда дивисион!!! :D :D

Запознати сме с проблема, но поправката изисква време...
Модераторите не са ви враг!

Addler
Контакти:

Искам обяснение от PFC Litex

Мнениеот Addler » 23 мар 2009 20:49

Защо заклюваш всяка тема , която намира косури на Мъри. Остви хората да си кажат мнението или истината боли, а?
И понеже държа да се изкажа, темата за Камбуров е добра. Защо при тези контузии на нападателите ни не го пробвт вкара 7-8 гола за 4 мача, но кой да го види, един национален треньор трябва да е свободен за да може да ходи и да гледа футболисти потенцилни за държавния тим, но ааааа да Мъри гледа игрчи на Вихран вчера, в четвъртък на Пирин, браво, супер , ето затова не се чудете за тройката която ще отнесем.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Искам обяснение от PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2009 20:53

Първо дори фен на ЦСКА да съм пак ще локвам всяка тема свързана с предстоящият мач на България с Ирландия.
Пуснал съм умишлено тема и я вдигнах важна за да се вижда и да пишем в нея.

Контузил се Божинов - нова тема
Извикан Домо - нова тема
Утре ще излезе новина, че Божинов е готов - нова тема

и в крайна сметка след 3-ят пост тези тема стават еднотипни и в тях се пишат едни и същи неща.
Нека съберем всичко около предстоящи мач на едно място, а не да е разпиляно, като найлонови торбички на сметище.

Явно не обичат нещата да бъдат подредени.

Какъв е проблема да пишеш за Камбуров в темата за предстоящият двубой?
Изображение

Addler
Контакти:

Re: Искам обяснение от PFC Litex

Мнениеот Addler » 23 мар 2009 21:04

Да, ама не, темата ти я открих, но незнм къде са тия "важни" , защото я видях постната от някой някъде. И все пак тва е форум , в който според вашите, не според моите, правила всеки може да пуска каквато тема си иска, без да обижда разбира се, а ти сега ни ограничаваш. Остави хората да пишат каквото им е на сърцето.
П.П. И аз не съм чорбар, приемам го като обида, заклет левскар съм!!!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”