ТОП 5 български агитки

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: ТОП 5 БЪЛГАРСКИ АГИТКИ

Мнениеот Boksiorcheto » 15 окт 2010 11:53

zavinagicska написа:
LokoMaina написа:Е като изключим публиката на Локо Пловдив, която е на светлинни години от останалите, класирането надолу е следното:

1.Ботев
2.Берое
3.Левски
4.Черно море
5.Миньоро

Сигурно ще кажете защо ги няма ЦСКА?
Ми няма ги, щото още ми са в паметта ония скандирания към собствените си играчи от преди 5-6 години: " Отивайте си курви" при това от ЦЯЛАТА АГИТКА в мача срещу някакъв селски отбор- май беше Омония Кипър дето водеха до 90-та минута на Армията. А за последните мачове на армейците кво да кажем- публиката им е по-малка и от тази на Академик... Ми да то е лесно да си на стадиона когато връчват на капитана шампионската купа, по-трудно е да си с любимците си когато падат с три на нула на Армията от орките!

Липсата на публика не е заради резултати, а впоследните 15 години по кое може да се сравните с нас по публика като гости като хорео като посещаемост в чужбина ли по какво да не говорим за песни.

На малкия пръст не можете да ни стъпите ;). Та ние бяхме на последното гостуване на Армията колкото вас горе доло ;). За какво ми говориш? Ако е за евромачове,нека и аз те светна нещо ;). На сумати километри от Пловдив - във Бургас стадион "Лазур" е препълнен от черно-бели фенове,които пеят непрестанно за отбора си,дори и при 0:4. Да не говорим срещу Офк Београд и срещу Болтън. Аз ще дам клипове,за да видиш за какво става въпрос

Lokomotiv Plovdiv - Beograd [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HqaYw5wXDxQ&feature=player_embedded#![/youtube]
Lokomotiv Plovdiv - Bolton [youtube]http://www.vbox7.com/play:1189f12e[/youtube]
Brugge- Lokomotiv Plovdiv [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xDYDUu1QHOM[/youtube]
Beograd - Lokomotiv Plovdiv [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kRip0wOVt98[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g116J2TAX8c[/youtube]

със Брюж не мога да намеря нещо.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 окт 2010 11:54

Според мен е добре всеки да каже защо отива на стадиона. От мненията тук излиза, че много хора ходят на стадиона само и само после да изтъкват наляво и надясно колко са велики. В този смисъл 10 фена, които обичат истински отбора си са по-ценни от 10 хиляди, които са доволни от победите, но при 2-3 слаби резултата не идват. Тъпо е да обясняваш че обичаш даден отбор, защото има много титли, купи, победи и евроучастия. А за това, кои фенове подкрепят най-силно и най-вярно отбора си има много футболисти, които са играли по повече от описаните отбори и те могат да кажат кога и къде са усещали най-сериозна подкрепа.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 15 окт 2010 11:54

cvetan написа:От соц времената съм впечатлен от агитката на Локо Пд :

1 Локо Пд
2 Левски
3Ботев Пд - за героизма да ходиш на мач във В група
4 ЦСКА - по инерция

въпреки че съм заклет чорбар

тоя пък бил заклет чорбар и ми слага мангалите на първите места - поредната комплексирана мишка

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 15 окт 2010 11:56

Punkd, моля те, нека не сравняваме България с Англия, че ще ни се смеят. Там стадионите са пълни и в Чемпиъншип и така е откакто съществува футбол в тази страна, така ще е и след векове. Няма друга държава, в която посещаемостта на мачовете да не зависи от резултатите. Аз пък ще ти дам за пример Италия, които са също на светлинни години пред нас. Можеш ли с ръка на сърцето да кажеш, че феновете на Милан или Юве са едни и същи, независимо от резултатите?

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 15 окт 2010 11:57

Абе Topcat ,каква Тракия те гони ,бе ,брат?Годината е 2010!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 15 окт 2010 11:58

Към цивилизования господин: Защо така наречените цивилизовани фенове се бият един друг? Визирам ФК Левски миналата година на всеки мач,който е против Ганьо ще си го псува само вкъщи,иначе бой.
Това за малко не стана и на нашия мач с Локо Сф.Мутренски истории.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 окт 2010 11:59

CSKAEOTBORA написа:Тея па, Тея па. хахахахх!!! На лефски агитката била 2 пъти повече от на ЦСКА... боже боже какви забавни истории :) Всеки знае, че на мачовете ЦСКА - Левски, Левски - ЦСКА, на лефски агитката не се чува... свалете си от замунда мачовете от последните 3-4 години, и ще видите разликата, от към хореография, лефксари според мен не правят и хореография, дигат някфи листчета и готово хх... Вижте наща бе, Знамена, Емблеми, и тем подобни щуротии =) затова не се излагайте, а бъдете реалисти!!! Публиката на ЦСКА е НОМЕР 1 В БЪЛГАРИЯ!!!

1. ЦСКА
2 Лефски
3 Ботев
4. Локо ПД
5. Берое/Миниор

[offtopic]А ти пазиш ли си фолиото за следващото дерби?
Или няма да отидеш, за да няма кой да ви вдига грандиозните хореографии???
Но ако отидеш, гледай да се чуваш и след 70-та мин.! Все пак мача се играе минимум 90 мин.!!! :evil:[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 окт 2010 11:59

TPAKTOP написа:Аз тук трябва да си призная че агитката на Ботев само заради факта че смениха собственика си и промениха като цяло Ботев си заслужават 1во място! ЗА това моята класация изглежда така!
1.Ботев
2.ЦСКА
3.Берое
4.Левски
5.Миньор

Станал си жертва на лицемерната жълта пропаганда. Фактите са че, чакаха собственика да затрие напълно отбора им и направиха нов. Но от тяхна гледна точка те са някакви велики фенове спасители и освободители.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 15 окт 2010 12:00

колкото до темата - не ми е ясно какво значи по-многобройна агитка - и как някои решиха, че левскарите били най-много, след като повечето агитки пълнят отредените им сектори - не бъркайте агитка и публика !!!!! Класацията е :

1. ЦСКА
2. БОТЕВ
3.ЛЕВСКИ
4.ЛОКО ПД
5.СПАРТАК ВН

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 15 окт 2010 12:03

PFCB написа:
Converse написа:Ето нещо и от АКУЛИТЕ ! ;)

Колко човека ви е агитката ?

От тоя клип -
Изображение
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”