Слори - трансферен провал.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Слори - трансферен провал.

Мнениеот konvoec » 13 окт 2010 12:55

Стига бе, стига, САШОДИКОВЦИ! "Мачът е уреден, автора е чорбар"! Разништихте мистерията, май сте се събрали Скуби Ду, Шаги, Велма и т.н...
Слори е абсолютен провал засега. Това дали е играл, дали не е играл и колко е играл е от наистина огромно значение. Видяхте Гонзо не си е загубил вкарването на голове, умее го, но за сметка на това беше доста неориентиран на терена, не преценяваше параболи и т.н. Слори не е играл почти толкова, колкото и Гонзо. Има си бързината, има си техниката, но е супер неориентиран. Няколко пъти го гледам как не тръгва за топката, не се открива.. Ако наистина е качествен играч, то това ще си проличи след зимната пауза. Тогава ще има възможността да се подготви наравно с отбора, да се сработи с Мьолдър(не е Мюлдър), както и да се ориентира и адаптира към играта на отбора. Така че, нека оставим преценката за след зимата, ако играе така, то определено е провал. И стига след всяка критика от някого, "тоя е чорбар". Точно в този форум един сладур ми каза, че не съм от Левски. Сигурно си е бил на топло, когато ме е валяло дъжд на стадиона, заедно с другите МАКС 1000 човека. Така че, авторе, остави Скуби Ду да си лае и си казвай мнението, боли те.... А Слори ще го видим след зимната пауза!

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 13 окт 2010 16:39

Според мен ако се разиграе оценката му от 2 ще стане поне 4 и половина
Let's go CHELSEA Let's GO

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 окт 2010 08:51

Няма как да е във форма 1 година е търкал резервната скамейка на У.Б.А. Идва в непознато първенство все още смея да твърдя че Слори е най-добрият от холандците,но ще му трябва време.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 14 окт 2010 15:31

Абе вие добре ли сте?! Аз лично много гледах Холандското първенство по Ринг! Много добре познавах и Грийн и Слори, зашото съм ги гледал в мачове на Фейенорд! Слори беше супер перспективно крило, вкарваше голове на много високо равнище и не преди 10 години а преди 3 ! Все още е на супер футболна възраст и заедно с Грийн със сигурност са с класи над всеки друг у нас! Слори има 2 мача за Холандия!!! Там не викат случайни! Нека мине още време! Да изиграе поне 3-4 цели мача! И ще се види какво му е нивото!

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 15 окт 2010 11:39

Момчета,не очаквайте много от Андвеле Слори до Нова година.Играч е ,но е в много,много слаба форма.Аз го харесвам като играч,гледал съм му много мачове и знам,че е не по-слаб от Жоазиньо,който за БГ си е класа ,но по дясното крило .Слори като направи зимната подготовка тогава ше го видим.Сега ше го пускат само срещу опашкарите в А група (срещу всички) :mrgreen:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 15 окт 2010 11:46

XARHTNA написа:Абе вие добре ли сте?! Аз лично много гледах Холандското първенство по Ринг! Много добре познавах и Грийн и Слори, зашото съм ги гледал в мачове на Фейенорд! Слори беше супер перспективно крило, вкарваше голове на много високо равнище и не преди 10 години а преди 3 ! Все още е на супер футболна възраст и заедно с Грийн със сигурност са с класи над всеки друг у нас! Слори има 2 мача за Холандия!!! Там не викат случайни! Нека мине още време! Да изиграе поне 3-4 цели мача! И ще се види какво му е нивото!

Доообре да изиграе 1,333 от мач в период и ше му видим нивото.Боожеее ! Кой ме вика :) Стига разсъждения.Слори е не по-слаб като класа от Дъстли и Грийн.Напролет ще имаме холандски титулярен десен фланг :!:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 16 окт 2010 22:50

Еее, половин час игра тази вечер.
И... :?:
Класа, ама в Мулдер е, в Дембеле е, в Грийн е.

Потребителски аватар
seanconnery
Контакти:

Мнениеот seanconnery » 17 окт 2010 00:24

Според мен, като че ли нещо се пази от острите сблъсъци. Дали не му влияе травма, която е получил в минали отбори? Какво мислите?

Потребителски аватар
Seferlis
Контакти:

Мнениеот Seferlis » 17 окт 2010 08:11

На времето така грачехте и срещу Грийн,ама снощи ви изнесе лекция.Провал са централните защитници.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 17 окт 2010 10:16

Слори вчера имаше едно положение, което загатна за голяма класа. Трябва му време за да влезе във форма. Гонзо е абсолютно прав, когато казва, че истинската сила на Левски ще се види след Нова година. Дано само намерят някой добър централен и ляв защитник.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Левски”