FIFA 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: FIFA 2011
Изиграх един сезон с Торки Юнайтед те са във втора дивизия на Англия и спечелих FA Cup и English Cup и класирах този слаб отбор в Лига Европа и на следващия сезон ме извикаха отбори като Реал, Барса и Ман Ю ... избрах Юнайтед и сега почнах с тях 

FIFA11
Свалих си играта от замунда,но не мога да си настроя клавиатурата.Някой може ли да помогне?
Re: FIFA11

това са кото на фифа10 с -пас Д -шут...
Натискаш иконката на играта после гейм сетинг и започваш.. .. . . .
а кое е спринта
marian80 написа:а кое е спринта
E
Абе я кажете как ги изпълнявате преки свободни и дузпите щото на мен хич не ми се получават (особено дузпите - която и стрелка да натискам винаги ги бие по средата) . Иначе корнерите ми се получават макар и доста рядко
да вкарвам гол .

- bekono
- Контакти:
kokic1986 написа:Абе я кажете как ги изпълнявате преки свободни и дузпите щото на мен хич не ми се получават (особено дузпите - която и стрелка да натискам винаги ги бие по средата) . Иначе корнерите ми се получават макар и доста рядкода вкарвам гол .
Защо да не се полуват дузпите биеш и задържаш стрелките, но не прекалено много и всичко си е ОК. А за преките съм вкарвал само 1 път и дори не съм бил близо до втори. Ако някой може да помогне за тях да казва.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- Бижутера
- Контакти:
bekono написа:kokic1986 написа:Абе я кажете как ги изпълнявате преки свободни и дузпите щото на мен хич не ми се получават (особено дузпите - която и стрелка да натискам винаги ги бие по средата) . Иначе корнерите ми се получават макар и доста рядкода вкарвам гол .
Защо да не се полуват дузпите биеш и задържаш стрелките, но не прекалено много и всичко си е ОК. А за преките съм вкарвал само 1 път и дори не съм бил близо до втори. Ако някой може да помогне за тях да казва.
така обясни че никой нищо не разбра...

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Аз си играя по-старите версии на фифата тей като гледам тази е много бъгава според повечето мнения тук или просто повечето от вас играят пиратското копие.Знаете ли кога излиза фИФА Мениджър 11 това е играта... 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Върни се в “Игри и забавления”