Съдийската комисия-Черно море е ощетен
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Re: Съдийската комисия-Черно море е ощетен
За никого не е тайна, че Черно море са най-рязания отбор в А група.
1. Дузпата беше много спорна. Имаше игра с ръка, но ръката беше възможно най-прибрана, а и дори топката да беше продължила свободно пътя си нямаше да се получи нищо опасно. Но може и да се отсъди. Там е 50/50.
2. Тук вече спор няма. Не трябваше да се пребива. Ако правилото за стоене точно на линията се спазваше строго, то Ливърпул нямаше да вземе КЕШ през 2005. Дудек всеки път излизаш с метър напред. Всички вратари излизат.
3. А засадите няма какво да се коментират. Някои бяха наистина абсурдно измеслни.
Мачът си го губихме отвсякъде. Литекс бяха по-добри, но защо, защо, питам аз, са необходими тези съдийски мерки, че да не би случайно да стане някаква изненада?
На нас скоро и такива неща може да ни се случат
http://www.youtube.com/watch?v=iFA0OaP9zMI&feature=related
2. Тук вече спор няма. Не трябваше да се пребива. Ако правилото за стоене точно на линията се спазваше строго, то Ливърпул нямаше да вземе КЕШ през 2005. Дудек всеки път излизаш с метър напред. Всички вратари излизат.
3. А засадите няма какво да се коментират. Някои бяха наистина абсурдно измеслни.
Мачът си го губихме отвсякъде. Литекс бяха по-добри, но защо, защо, питам аз, са необходими тези съдийски мерки, че да не би случайно да стане някаква изненада?
На нас скоро и такива неща може да ни се случат
http://www.youtube.com/watch?v=iFA0OaP9zMI&feature=related
MORSKI написа:Като очакваш защо я пускаш тази тема?
И дай източник!
Не се вързвайте на провокации каквито препдолагам ще има, че ще тртябва да налагам наказания!
Всяко заядливо мнение по темата и с цел провокация също ще се наказва!
Пич май много на сериозно се взимаш!!! Това,че си модератор не те прави главен прокурор на Републиката.До скоро и ти беше "драскач" като нас,а сега изведнъж много "вдигна" критерия.Прочети си внимателно правилата на форума на които така или иначе много държите и като няма нарушение от страна на колегата смятам,че забележката ти е напълно неуместна,а още повече заканителния тон.....хайде нема нужда.Хвърляй повече сили да защитаваш отбора който подкрепяш и твоите съмишленици,а не обратно!Хайде успех на моряците и дано тая енергия да я изразходвате на стадиона.Аз лично сега отивам да гледам юношите с Черноморец и смятам да ги подкрепям както съм го правил и до сега.ЗАПОВЯДАЙТЕ И ВИЕ!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Съдийската комисия-Черно море е ощетен. Е и? Какво ме топли мен, че евентуално ще накажат за няколко мача определени съдии? Какво топли отбора? Ще му върнат ли загубените точки? Ще спрат ли секирите на съдиите срещу моряците? Или кучетата си лаят, керванът си върви.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- blue avalanche
- Контакти:
зеления написа:Съдийската комисия-Черно море е ощетен. Е и? Какво ме топли мен, че евентуално ще накажат за няколко мача определени съдии? Какво топли отбора? Ще му върнат ли загубените точки? Ще спрат ли секирите на съдиите срещу моряците? Или кучетата си лаят, керванът си върви.
Колкото нас ни "стопли",че смешния" рефер от мача за купата беше наказан,нали?
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Ц ц ц ц.. не можеш да им затвориш портите на тия..
filev написа:MORSKI написа:Като очакваш защо я пускаш тази тема?
И дай източник!
Не се вързвайте на провокации каквито препдолагам ще има, че ще тртябва да налагам наказания!
Всяко заядливо мнение по темата и с цел провокация също ще се наказва!
Пич май много на сериозно се взимаш!!! Това,че си модератор не те прави главен прокурор на Републиката.До скоро и ти беше "драскач" като нас,а сега изведнъж много "вдигна" критерия.Прочети си внимателно правилата на форума на които така или иначе много държите и като няма нарушение от страна на колегата смятам,че забележката ти е напълно неуместна,а още повече заканителния тон.....хайде нема нужда.Хвърляй повече сили да защитаваш отбора който подкрепяш и твоите съмишленици,а не обратно!Хайде успех на моряците и дано тая енергия да я изразходвате на стадиона.Аз лично сега отивам да гледам юношите с Черноморец и смятам да ги подкрепям както съм го правил и до сега.ЗАПОВЯДАЙТЕ И ВИЕ!
Първо не се вземам на сериозно! Второ, кой ти говори, че съм прокурор на републиката или т.н? Отделям от свобжодното си време за да има ред в този форум и да се спазват правилата! Същите доста хора явно не са ги чели! На мен няма защо да ми акзваш да ги чета

Според правилата трябва да се посочва източник иначе новината няма да е достоверна! Съвсем на място си ми е забележката!
Ако знаеш пък колко пъти съм ви защитавал бедна ти е фантазията! Колко критики съм отнесъл за това пак си нямаш идея!
След всяка такава тема в която се пчовате с левскарите с псувни и обиди, ако знаеш колко човека е трябвало да си заминат с банове, но съм ви спасявал и моряците и левскарите с триене на мнение пак ти е бедна фантазията!
Така, че критиката ти я приемам, но в случая е безпочвена понеже аз тези неща не само ги знам, но и ги правя!
Това, че съм мод на Черно море и фен на този отбор обаче далеч не значи, че трябва да смесвам модерирането с фенството

Дано си разбрал!
Иначе подкрепата на стадиона, винаги когато мога я давам...
- зеленобелия
- Контакти:
blue avalanche написа:зеления написа:Съдийската комисия-Черно море е ощетен. Е и? Какво ме топли мен, че евентуално ще накажат за няколко мача определени съдии? Какво топли отбора? Ще му върнат ли загубените точки? Ще спрат ли секирите на съдиите срещу моряците? Или кучетата си лаят, керванът си върви.
Колкото нас ни "стопли",че смешния" рефер от мача за купата беше наказан,нали?
Да но от следващите мачове,като ви назначиха послушен шеф на съдийската комисия все сте "стоплени".
- The Sailor Man
Не,че ме топли,но трябваше да се каже на висок глас.Черно Море е най-рязания от съдиите отбор,къде брутално,къде тънко,но винаги е ощетяван.Важно беше,защото идват 2 мача със съдийски галеници - Славия и Локо Сф,те както по-големите си ортаци от Левски се скъсват да бият дузпи.Относно Йорданов претенциите ми са огромни,защото промени мач,който Черно Море беше по-силен и щеше да спечели 100%,а относно тоя съдия от мача с Литекс - тънко ни резна,но бяхме слаби и нямам претенции,че е променил крайния изход.Въпреки това както каза наш фен преди време-важно е да ревем след всеки мач,има-няма за какво-да ревем,че да имат страх онези там...както реве Емо дузпата от Армията и Гонзо ,така да ревем и ние,да наказват рефери заради нас и да не ни се качват на главите
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Нали за това се смени цялата Съдийска комисия ,за да върви всичко пак по старомо: т.е. да се режат Ч.море и всички останали отбори за сметка на София. И да продължава това чудо невиждано никъде по света на софийски отбори да свирят софийски съдии! Не знам защо всички отбори в България търпят тази подигравка деситилетия наред
.Просто трябва да се отказва да се играе срещу отбор и съдии,които са от един и същи град. Само така може да се отреже веднъж завинаги тази корумпирана практика