Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Хванаха фалшиви колбаси"Стара планина"

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 окт 2010 21:52

Явно испанските лайна са по-вкусни от българските им "брат'чеди" :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 13 окт 2010 21:52

pomiqrat написа:
Един колега на баща ми носи прясно мляко от крава и не можеш да ме накараш да пия това от кутия.

С кеф бих пил домашно, но вече не може да се намери никъде. То това в кутията всичко има само не и мляко.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 13 окт 2010 21:54

tprodanov написа:Има разбира се. Има едни испански кремвирши, които ги пуснаха напоследък, гледам почти във всеки магазин се продават. Та там, на опаковката пише - 50 процента месо, 50 процента лайна. И странно, по-вкусни са от всички български кремвирши, които според опаковката им пише, че са от 100% месо. :mrgreen:

Колкото до великия стандарт Стара Планина, и твърдението ми, че това е медиен балон и нищо повече - ето и малко инфо -
Утвърдените стандарти от Националната ветеринарномедицинска служба за някои видове месни продукти (става въпрос за наименованието „Стара планина", изчистена от соя, б.р.) не представляват български национални стандарти.
Те не са идентифицирани с буквеното означение БДС и цифри след него, както се означават българските стандарти и нямат национален характер, заяви директорът на Института по стандартизация Ирен Дабижева.
В Българския институт за стандартизация (БИС) не са постъпили никакви предложения за разработване на български национални стандарти за месни продукти.
Институтът няма никакво отношение към утвърдените стандарти на НВМС, не е информиран за разработването им, не е участвал в етапите по тяхното съгласуване, приемане, одобряване, публикуване и разпространение, подчертава в становището си Дабижева

Това инфо откъде е ? Пусни ми документи с печати и подписи на длъжностни лица. Стига вече четохте глупостите на журналисти насочени към червеният цвят. Сегашното правителство проваля България дрън дрън .... Добре разбрахме.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !

Enravota
Контакти:

Re: Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани

Мнениеот Enravota » 13 окт 2010 22:07

Научихме ги че може да ни пре*бават по всяко време... като няма контрол така е...
Относно млякото винаги съм се чудил, как като малък като имаше мляко от крава се разваляше за 3 дни ако не го изпия. А сега една кутия може ли да има срок на годност над 1 месец!!! Това е лудост...Само отрови навсякъде и някой гуши ли гуши...БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 окт 2010 22:13

Аз, понеже съм се занимавал с търговия на месни изделия и съм имал достъп до призводствения процес, мога смело да заявя, че който има по-добър химик, продава "по-хубави" салами. Колкото чували с адитиви, брашна, соя, бои прочие говна - внос от Холандия, Германия и другаде, съм видял, толкова трупно месо не съм виждал. Това е наследстовто от почти унищоженото селско стопанство в България. Хубавите салами ги ядат в чужбина, тук са запъртъшките. Да ви е вкусно!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 окт 2010 22:23

Love_ написа: Това инфо откъде е ? Пусни ми документи с печати и подписи на длъжностни лица. Стига вече четохте глупостите на журналисти насочени към червеният цвят. Сегашното правителство проваля България дрън дрън .... Добре разбрахме.

Какви печати бе човек, това е интервю с шефа на БДС??? Може би лъже?
Този стандарт е направен единствено и само в полза на Тандем, които бяха добра фирма, може би единствената истинска фирма-месопреработвател в страната, но откакто ББ е премиер, Тандем откриха и незапарни начини за справяне с конкуренцията.

Стара Планина не е стандарт. Стара Планина е рекламна марка, която в удобен момент е заложена, за да бъде използвана срещу конкуренти, точно както се прави в момента.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 13 окт 2010 22:30

Добре tprodanov, аз съм за Тандем да смаже конкуренцията дори по този "нечестен" начин. Лично аз в техните кремвирши "Стара Планина" мога да твърдя, че има месо и са вкусни и си ги ям с кеф. Нека е нечестно ! Иначе с тебе не ми се спори, ти си всезнаещ за всяка тема. Пък докато не видя интервю на запис, в което човека казва думите точно така дума по дума без журналистически тълкования НЕ ВЯРВАМ. То бяха невероятни полемики с този стандарт, ако е "балон" както ти казваше едва ли нямаше да го пукнат медиите. Да не говорим за ДПС Стандарт. Те щеше да са първи.

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 13 окт 2010 22:40

1. Сами -М
2. „Майстор Цвятко" на фирма „Лалов и Вачев"
3. „Унимес" АД - Монтана
4. „Кен"

Тези ме губят като клиент!
Нека още въртят рекламки с кренвирши КЕН. Мога само да се радвам от това, че никога не са ми харесвали особено затова от доста време не съм купувал нищо на КЕН. Е сега и занапред няма да купя. "Унимес" имах подозрения, че нещо ментят и сега просто се потвърждава, отново съм щастлив, че и тях съм избягвал досега. За „Лалов и Вачев" си признавам, че съм изненадан, но явно има добър "химик". Сами -М също не са ми спечелили доверието. Общо казано съм избегнал досега 3 от 4 измамници. Да видим дали ще има още...

Важното е сега глобите за тези наглеци да са огромни!
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 окт 2010 22:46

Сами-М :arrow: Перник :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Свободна зона”