MORSKI написа:Бижутера написа:има ли някой който вярва в господ и в цръквата?
Аз вярвам, проблем?
Един парадокс - самият Исус е бил против църквата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MORSKI написа:Бижутера написа:има ли някой който вярва в господ и в цръквата?
Аз вярвам, проблем?
MORSKI написа:Католиците не ги гледай, там доста неща не са както трябва! За съжаление нашата църква все повече затъва, но това значи ли, че трябва да съм атеист?Аз не съм православен заради това какви хора са нашите владици и свещеници, а заради Бог
megan fox написа:Siegfried написа:Атеистите са много жалки в доводите си против вярата, че накрая просто стават смешни. Морски, остави ги да пасат логики по ливадата
Жалък си ти, че вярваш в нещо, което по никакъв начин не можеш да докажеш, че съществува! Т.е. вярваш е една химера, в една приказка, в една измишльотина!!!
Със същият успех можеш да вярваш в Супермен, Батман, Конан варварина или нещо подобно!
Zavinagisin написа:Поредните глупости са това, има един Бог това е Христос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
megan fox написа:Cesc Fabregas написа:Мани бе пич, спориш със стена. Той се има за Интелектуалеца на форума, щото бил чел много книжки![]()
![]()
Това са негови думи
Абе то лошо няма, че е чел книжки, ама май е "чел" само книжки за оцветяване и тук-там комикси!
Siegfried написа:MORSKI написа:Бижутера написа:има ли някой който вярва в господ и в цръквата?
Аз вярвам, проблем?
И аз.
[/center]Siegfried написа:Детската градиниа да ляга да спи, Меганчо. И да сънуваш квадратни функции за разкош. Химера е атеистичното слабоумие, което граничи с комедията.
megan fox написа:Siegfried написа:Детската градиниа да ляга да спи, Меганчо. И да сънуваш квадратни функции за разкош. Химера е атеистичното слабоумие, което граничи с комедията.
Това ли успя да измъдри "гениалният" ти ум?! Ако не беше жалък, щеше да си смешен!
А щом детската градина трябва да си ляга... ти отдавна би трябвало да си в кревата, пале такова!
Бижутера написа:MORSKI написа:Бижутера написа:има ли някой който вярва в господ и в цръквата?
Аз вярвам, проблем?
защо църквата не плаща данъци?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта